Laatukoru Entresse myymälämme sijaitsee kauppakeskus Entressen toisessa kerroksessa. Liikeemme ammattitaitoinen henkilökunta auttaa sinua löytämään juuri sopivan lahjan itsellesi tai ystävällesi. Verkkokaupassamme myynnissä olevat tuotteet ovat mahdollisia saada myös meidän kauttamme.

Myymälämme palveluihin kuuluu kaikki kulta- ja kellosepäntyöt, kuten korujen ja kellojen huollot, korjaukset sekä kaiverrukset.

Ammattitaitoinen kelloseppämme hoitaa paristonvaihdot ja kellojen huollot. Useimpiin kelloihin vaihdamme paristoja myös paikan päällä. Kellojen rannekkeiden lyhennykset onnistuvat myös paikan päällä. Lisäksi voit myydä vanhat kultakorut ja -esineet meille, sillä ostamme kaikissa myymälöissämme asiakkaiden kultaa. Katso ajantasaiset hintamme täältä.

Laatukoru Entressen edustetut tuotemerkit

Myymälästämme löydät laadukkaat kotimaiset ja kansainväliset koru- ja kelloalan tuotteet. Liikkeessämme myytävät Silván-korut ovat Laatukorun oma timanttikorubrändi, jota valmistetaan Laatukorun omalla verstaalla Hyvinkäällä. Käytämme korujemme valmistuksessa kierrätyskultaa.

Laatukoru Entressestä löytyy oman Silván-malliston lisäksi mm. kotimaiset ja kansainväliset korumerkit kuten Kalevala, Lumoava, Saurum, Swarovski ja Guess. Lisäksi löytyy laaja valikoima kulta- ja hopeakoruja. Löydät myymälästämme myös suosittuja kellomerkkejä, kuten Tommy Hilfiger, Casio, Leijona ja Guess.

Myymälästämme löytyy myös kattava valikoima kaste- ja kummilahjoja.

Yhteystiedot

Laatukoru, kauppakeskus Entresse
Siltakatu 11
02770 Espoo
p. 0400 110 061
laatukoru.entresse@laatukoru.fi