Laatukoru Pikkulaivan myymälämme sijaitsee Espoonlahdessa väliaikaisessa Pikkulaivan kauppakeskuksessa siirtyen valmistuvaan Lippulaivaan huhtikuussa 2022.

Pikkulaivan myymälämme löydät kauppakeskuksesta apteekin vierestä, Supermarketin puoleisesta päädystä. Pikkulaivan kauppakeskuksessa on vain yksi katutaso.

Myymälän palveluihin kuuluu kaikki kulta- ja kellosepäntyöt, kellojen paristonvaihdot, korvien rei'itykset. Lisäksi voit myydä vanhat kultakorut ja -esineet meille, sillä ostamme kaikissa myymälöissämme asiakkaiden kultaa. Katso ajantasaiset hintamme täältä.

Pikkulaivan myymälästämme saat kaikki kellosepän palvelut paikan päällä. Lisäksi Pikkulaivan myymälämme on valtuutettu Polar-huoltopiste ja myös kaiverruspalvelu onnistuu paikan päällä.

Laatukoru Pikkulaivan edustetut tuotemerkit

Löydät Pikkulaivan myymälästämme mm. seuraavat tuotemerkit: Silván timantti- ja kultakorut, Swarovski, Kalevala, Lumoava, Kultakeskuksen hopea- ja terästuotteet, Tissot, Garmin, Seiko, Casio, Tommy Hilfiger, Leijona-kellot, Sector-korut, Ukko-tuotteet ja Zippo. Kellonrannekkeissa merkkinä Diplomat.

Yhteystiedot

Laatukoru, kauppakeskus Pikkuaiva
Ulappakatu 2
02320 Espoo
p. 0400 110 067
laatukoru.lippulaiva@laatukoru.fi