Esittelyssä Tissot Seastar-kellot

Esittelyssä Tissot Seastar-kellot

Täydennä tyylisi Swarovskin koruilla Luet nyt Esittelyssä Tissot Seastar-kellot Lukuaika arviolta 3 minuuttia Seuraava Upeat Swarovski korvakorut sopivat arkeen ja juhlaan

Tissot Seastar-malliston kestävät ja tyylikkäät kellot kuuluvat jokaisen vesiurheilijan vakiovarustukseen, aina surffaajista sukeltajiin. Ruostumattomasta teräksestä valmistetut kellot ovat hinta-laatusuhteeltaan erinomaisia, ja vesiurheilun lisäksi ne ovat loistava valinta myös päivittäiseen käyttöön.

Tissot Seastar -kellomallistoon kuuluu niin kapeampia kuin kookkaitakin kelloja, joten ne sopivat hyvin sekä miehille että naisille. Yhdessä tyylikkään muotoilun ja huippuominaisuuksiensa ansiosta Seastar-kello on ylivoimainen valinta paitsi sukeltajille, myös kaikille, jotka kaipaavat kelloltaan kestävyyttä ja näyttävyyttä.

Tissot Seastar -kellojen tärkeimmät ominaisuudet

Tissot Seastar-kellojen vesitiiviys on huippuluokkaa, ja kellojen vedenkestävyys vaihteleekin 300 ja 600 metrin välillä. Kaikissa kelloissa on myös analoginen, selkeä näyttö sekä luminoidut indeksit ja osoittimet, joten kelloa on helppoa lukea myös pimeässä. Lisäksi kelloissa on taittolukko, painonapit sekä turvasalpa. Luja safiirilasi suojaa kelloa haastavissakin olosuhteissa.

Seastar-kellojen kellotauluissa on usein aaltomaisia, merihenkisiä kuvioita, ja kellojen rannekkeiden materiaalit vaihtelevat ruostumattomasta teräksestä silikoniin. Mallistossa on perinteisten, kvartsikoneistolla toimivien kellojen lisäksi myös automaattikoneistolla saatavia kelloja, joissa on jopa 80 tunnin käyntivara täydellä varauksella.

Tissot Seastar 1000 rannekellot

Tissot Seastar 1000 -kellot

Tissot Seastar -malliston kellot on jaettu kahteen luokkaan: nämä ovat Tissot Seastar 1000 ja Tissot Seastar 2000 Professional. Tissot Seastar 1000 -kellon vedenpitävyys yltää 300 metriin, ja kelloa löytyy sekä kvartsi- että automaattikoneistolla. Tissot Seastar 1000 -kellovalikoima on myös laajempi, ja esimerkiksi kellotaulun väreissä on useampia vaihtoehtoja. Tissot Seastar 1000 on erinomainen kello sukellusta harrastaville, minkä lisäksi se sopii hyvin myös arkikäyttöön. Esimerkiksi Tissot Seastar 1000 Powermatic 80 -kello on tyylikäs valinta jokapäiväiseen käyttöön.

Tissot Seastar 1000 kelloissa on yhteen suuntaan pyörivä bezel, selkeät ja vahvasti luminoidut osoittimet sekä naarmuuntumaton safiirilasi.

Tissot Seastar 2000 rannekellot

Tissot Seastar 2000 Professional

Tissot Seastar 2000 Professional on vesitiivis jopa 600 metriin saakka, tehden siitä ylivoimaisen kellon ammattisukeltajien keskuudessa. Kello on iskun- ja lämmönkestävä, minkä lisäksi siinä on heliumin poistoventtiili.

Tissot Seastar 2000 Professional -kellossa on pyöritettävä kehä, ruuvilukittava kruunu ja antimagneettinen Nivachrin-jousi. Vaativiin olosuhteisiin suunniteltu kello on myös kooltaan kookkaampi kuin Tissot Seastar 1000 ja sillä on sukeltajan ISO 6425 -standardi.

Powermatic 80 automaattikoneisto

Tissot Seastar 2000 Professionalin sydän on Powermatic 80 -automaattikoneisto, jonka kestävyys on huippuluokkaa. Karuihin olosuhteisiin sopiva kello ja sen Powermatic 80 koneisto tarjoaa jopa 80 tunnin käyntivaran, pitäen kellon hinta-laatusuhteen silti erinomaisena. Omassa hintaluokassaan koneisto onkin yksi parhaista.

Tissot Seastar hinta

Tissot Seastar-malliston kellot ovat laadukkaita, mutta silti kohtuuhintainen valinta kestävää ja tyylikästä kelloa etsivälle. Lisäksi kaikissa Tissot Seastar -kelloissa on kahden vuoden takuu kansainvälinen takuu. Erinomaisen sukeltajankellon hinta liikkuu hieman alle viidensadan ja reilun tuhannen euron välissä – tutustu Tissotin Seastar-malliston kelloihin täällä!

Kommentoi

Kommentit tarkistetaan ennen julkaisua.

Tämä sivu on suojattu reCATPCHA-tunnistuksella ja Googlen tietosuojakäytäntöjä ja käyttöehtoja sovelletaan.

Ilmainen toimitus kaikkiin tilauksiin