Miksi ostaa meiltä?

✔️ Ilmainen toimitus yli 50 euron tilauksiin
Tarjoamme ilmaisen toimituksen kaikkiin yli 50 euron tilauksiin.

✔️ 30 päivän ilmainen vaihto- ja palautusoikeus
Mikäli tuote ei vastaa odotuksiasi, voit palauttaa sen veloituksetta. Laatukorun verkkokaupasta ostetulla tuotteella on 30 päivän vaihto- ja palautusoikeus, kunhan sitä ei ole käytetty. Huomioithan kuitenkin, että kaiverrettua tuotetta emme voi palauttaa. (Laatukorun myymälöistä ostetuilla tuotteilla on 14 päivän vaihto-oikeus.)

✔️ Monipuoliset ja turvalliset maksutavat
Meillä voit maksaa monipuolisesti verkkomaksuilla, maksukorteilla sekä laskulla. Takaamme turvallisen SSL-suojatun verkkokaupankäynnin. Voit siis huoletta tehdä ostoksesi luottokortilla tai verkkopankista.

✔️ Lasku ja osamaksu
 Meiltä on mahdollisuus tilata myös laskulla ja osamaksulla. Voit tehdä ostoksia verkkokaupastamme ja maksaa vasta vastaanotettuasi tuotteet.

✔️ Laaja myymäläverkosto ja toimiva asiakaspalvelu
Laatukorulla on useita toimipisteitä, joka mahdollistaa tuotteiden nopean liikkuvuuden ja hyvän asiakaspalveluverkoston. Voit halutessasi valita toimitustavaksi myös noudon jostakin myymälästämme. Tuotteet voi myös vaihtaa tai palauttaa myymäläämme.

✔️ Oman valmistuksen timanttikorut 
Myymme upeita Silván-timanttikoruja, jotka on valmistettu omalla verstaallamme Hyvinkäällä kultaseppiemme toimesta. Teemme myös tilaustöitä sekä muokkaamme vanhoja koruja juuri sellaisiksi kuin haluat. 

✔️ Ilmainen kaiverrus
Saat ilmaisen kaiverruksen Silván-timanttikoruihin sekä kultaisiin sormuksiin ja arvokelloihin.

✔️ Laadukkaat 100% aidot tuotteet ja toimiva takuu
Myymme vain aitoja ja virallisilta maahantuojilta ostettuja tuotteita. Olemme valtuutettu jälleenmyyjä kaikille edustamillemme brändeille. Kaikille tuotteillemme myönnetään valmistajan tai maahantuojan virallinen takuu.