Takuu

Verkkokauppamme asiakaspalvelu auttaa mielellään kaikissa takuuasioissa. Asiakaspalvelumme tavoitat sähköpostilla laatukoru.verkkokauppa@laatukoru.fi tai puhelimitse 0400110045.

Silván timanttikorujen elinikäinen takuu

Myönnämme kaikille Silván -koruille elinikäisen takuun valmistusvirheiden osalta. Jos takuunalainen virhe ilmenee niin ammattitaitoiset kultaseppämme korjaavat tuotteen tai se vaihdetaan kokonaan uuteen. Silván -korujen takuu ei korvaa käytöstä aiheutuneita vikoja, timanttien tai muiden jalokivien tippumista, eikä varkautta.

Esimerkkejä tilanteista, joita takuu ei koske:

 • Korun naarmuuntumista, kolhuja tai muita tavallisessa käytössä tai tapaturman seurauksena mahdollisesti aiheutuneita vikoja.
 • Jalometallin värisävyn muutoksia, jotka ovat aiheutuneet esimerkiksi eri kemikaaleista, kuten rasvoista, hoitoaineista ja parfyymeista tai esimerkiksi uimisen seurauksena (kloorivesi ym).
 • Timantin tai jalokiven putoamista. Timanttien ja jalokivien kiinnitys/krappanat saattavat saada kolhuja ja kulumaa normaalissa käytössä ajan saatossa.
 • Takuu ei myöskään koske sormuksia, joihin on tehty koon muutos muutoin, kuin Laatukorun toimesta.

Kaikki Silván -timanttikorut tarkistetaan verstaallamme ammattitaitoisten kultaseppien toimesta ennen takuukorjausta.

Rannekellojen takuu

Kaikki rannekellot huolletaan aina maahantuojan virallisessa takuuhuollossa, joten voit olla varma, että kelloasi huoltaa ammattitaitoinen kelloseppä. Otathan huomioon, että rannekellojen takuu kattaa vain kellon koneiston viat ja mahdolliset valmistusviat. Takuu ei korvaa rannekellon rungon, rungon pinnoitteen, lasin tai rannekkeen normaalia kulumista käytössä.

Rannekellojen paristotakuu

Myönnämme kaikille verkkokaupastamme tai myymälöistämme ostetuille rannekelloille 6kk paristotakuun. Paristotakuu kattaa veloituksetta paristonvaihdon myymälässämme, mikäli paristo loppuisi 6kk sisällä kellon ostopäivästä.

Laatukorun myöntämä yhden (1) vuoden lisätakuu rannekelloille

Laatukorussa myynnissä olevilla kelloilla on aina maahantuojan myöntämä virallinen takuu (yleensä 2 vuotta). Joskus voi kuitenkin käydä niin ikävästi, että takuunalainen vika ilmenee virallisen takuuajan päätyttyä. Me Laatukorulla tarjoamme kaikkiin meiltä ostettuihin kelloihin yhden (1) vuoden lisätakuuta, joka kattaa kellon takuuhuollon maahantuojan/valmistajan takuuehtojen mukaisesti virallisen takuuhuollon kellosepällä!

Lisätakuu on maksullinen palvelu, joka vaatii tämän lisätakuun ostamista kellon oston yhteydessä.

Huomioithan, että Sveitsiläisille kelloille ja muotikelloille on olemassa omat Lisätakuut. Katso tuotteet täältä:

Laatukorun Kellotakuu: Sveitsiläiset rannekellot
Laatukorun Kellotakuu: muut rannekellot

Kuinka Laatukorun kellotakuu toimii:

 • Laatukorun Kellotakuu on yhden (1) vuoden lisätakuu Laatukorusta ostetulle kellolle.
 • Lisätakuu tulee ostaa aina kellon oston yhteydessä. Lisätakuuta ei ole mahdollista ostaa jälkikäteen.
 • Lisätakuu on voimassa vain yhteen rannekelloon. Lisätakuuta ei ole mahdollista hyödyntää muihin, kuin tilauksen yhteydessä tilattuun kelloon.
 • Mikäli tilaat useita kelloja kerralla, tulee jokaiselle tilata oma lisätakuu erikseen.
 • Kaikilla rannekelloilla on maahantuojan tai valmistajan myöntämä virallinen takuu (yleensä 2 vuotta). Tämän takuuajan puitteissa tapahtuneet takuuhuollon piiriin menevät viat korjataan takuuhuollossa normaalisti. Virallisen takuuajan päätyttyä Laatukorun Kellotakuu astuu voimaan ja on voimassa yhden vuoden. Tämän vuoden aikana aiheutuneet viat korjataan kyseisen kellon virallisessa takuuhuollossa ja kustannuksista vastaa Laatukoru.
 • Lisätakuu ei koske älykelloja.

Mitä Laatukorun Kellotakuu kattaa:

Laatukorun Kellotakuu kattaa maahantuojan/valmistajan takuuehtojen mukaisesti kellon koneiston viat ja mahdolliset valmistusviat - täysin samalla tavoin, kuin kyseisen kellomerkin virallinen takuu kattaa.

Laatukorun Kellotakuu on tilattava samalla tilauksella kellon kanssa ja se on voimassa vain yhteen rannekelloon. Lisätakuuta ei ole mahdollista ostaa jälkikäteen.

Mitä Laatukorun Kellotakuu ei kata:

Laatukorun Kellotakuu ei kata vikoja, jotka eivät kuulu myöskään virallisen maahantuojan/valmistajan takuuseen. Näitä ovat mm.

 • Rannekellon rungon tai rungon pinnoitteen normaalia kulumista käytössä (naarmut, kolhut ym).
 • Rannekellon rannekkeen normaalia kulumista käytössä (naarmut, kolhut ym).
 • Lasin normaalia kulumista käytössä (mahdolliset naarmut tai hajoaminen ym).
 • Kosteusvaurioita