Takuu

Verkkokauppamme asiakaspalvelu auttaa mielellään kaikissa takuuasioissa. Asiakaspalvelumme tavoitat sähköpostilla laatukoru.verkkokauppa@laatukoru.fi tai puhelimitse 0400110045.

Silván timanttikorujen elinikäinen takuu

Myönnämme kaikille Silván -koruille elinikäisen takuun valmistusvirheiden osalta. Jos takuunalainen virhe ilmenee niin ammattitaitoiset kultaseppämme korjaavat tuotteen tai se vaihdetaan kokonaan uuteen. Silván -korujen takuu ei korvaa käytöstä aiheutuneita vikoja, timanttien tai muiden jalokivien tippumista, eikä varkautta.

Esimerkkejä tilanteista, joita takuu ei koske:

  • Korun naarmuuntumista, kolhuja tai muita tavallisessa käytössä tai tapaturman seurauksena mahdollisesti aiheutuneita vikoja.
  • Jalometallin värisävyn muutoksia, jotka ovat aiheutuneet esimerkiksi eri kemikaaleista, kuten rasvoista, hoitoaineista ja parfyymeista tai esimerkiksi uimisen seurauksena (kloorivesi ym).
  • Timantin tai jalokiven putoamista. Timanttien ja jalokivien kiinnitys/krappanat saattavat saada kolhuja ja kulumaa normaalissa käytössä ajan saatossa.
  • Takuu ei myöskään koske sormuksia, joihin on tehty koon muutos muutoin, kuin Laatukorun toimesta.

Kaikki Silván -timanttikorut tarkistetaan verstaallamme ammattitaitoisten kultaseppien toimesta ennen takuukorjausta.

Rannekellojen takuu

Kaikki rannekellot huolletaan aina maahantuojan virallisessa takuuhuollossa, joten voit olla varma, että kelloasi huoltaa ammattitaitoinen kelloseppä. Otathan huomioon, että rannekellojen takuu kattaa vain kellon koneiston viat ja mahdolliset valmistusviat. Takuu ei korvaa rannekellon rungon, rungon pinnoitteen, lasin tai rannekkeen normaalia kulumista käytössä.

Rannekellojen paristotakuu

Myönnämme kaikille verkkokaupastamme tai myymälöistämme ostetuille rannekelloille 6kk paristotakuun. Paristotakuu kattaa veloituksetta paristonvaihdon myymälässämme, mikäli paristo loppuisi 6kk sisällä kellon ostopäivästä.