Verkkokauppamme asiakaspalvelu auttaa mielellään kaikissa takuuasioissa. Asiakaspalvelumme tavoitat sähköpostilla laatukoru.verkkokauppa@laatukoru.fi tai puhelimitse 0400110045.

Silván timanttikorujen elinikäinen takuu

Myönnämme kaikille Silván -koruille elinikäisen takuun valmistusvirheiden osalta. Jos takuunalainen virhe ilmenee niin ammattitaitoiset kultaseppämme korjaavat tuotteen tai se vaihdetaan kokonaan uuteen. Silván -korujen takuu ei korvaa käytöstä aiheutuneita vikoja, timanttien tai muiden jalokivien tippumista, eikä varkautta.

Esimerkkejä tilanteista, joita takuu ei koske:

 • Korun naarmuuntumista, kolhuja tai muita tavallisessa käytössä tai tapaturman seurauksena mahdollisesti aiheutuneita vikoja.
 • Jalometallin värisävyn muutoksia, jotka ovat aiheutuneet esimerkiksi eri kemikaaleista, kuten rasvoista, hoitoaineista ja parfyymeista tai esimerkiksi uimisen seurauksena (kloorivesi ym).
 • Timantin tai jalokiven putoamista. Timanttien ja jalokivien kiinnitys/krappanat saattavat saada kolhuja ja kulumaa normaalissa käytössä ajan saatossa.
 • Takuu ei myöskään koske sormuksia, joihin on tehty koon muutos muutoin, kuin Laatukorun toimesta.

Kaikki Silván -timanttikorut tarkistetaan verstaallamme ammattitaitoisten kultaseppien toimesta ennen takuukorjausta.

Rannekellojen takuu

Kaikki rannekellot huolletaan aina maahantuojan virallisessa takuuhuollossa, joten voit olla varma, että kelloasi huoltaa ammattitaitoinen kelloseppä. Otathan huomioon, että rannekellojen takuu kattaa vain kellon koneiston viat ja mahdolliset valmistusviat. Takuu ei korvaa rannekellon rungon, rungon pinnoitteen, lasin tai rannekkeen normaalia kulumista käytössä.

Rannekellojen paristotakuu

Myönnämme kaikille verkkokaupastamme tai myymälöistämme ostetuille rannekelloille 6kk paristotakuun. Paristotakuu kattaa veloituksetta paristonvaihdon myymälässämme, mikäli paristo loppuisi 6kk sisällä kellon ostopäivästä.

Laatukorun myöntämä yhden (1) vuoden lisätakuu

Laatukorussa myynnissä olevilla tuotteilla on aina maahantuojan ja/tai valmistajan myöntämä virallinen takuu (takuu on yleensä 2 vuotta). Joskus voi kuitenkin käydä niin ikävästi, että takuunalainen vika ilmenee virallisen takuuajan päätyttyä. Me Laatukorulla tarjoamme kaikkiin Laatukorusta ostettuihin tuotteisiin yhden (1) vuoden lisätakuuta, joka kattaa ostamasi tuotteen takuuhuollon maahantuojan/valmistajan takuuehtojen mukaisesti virallisen takuuhuollon omaavassa toimipisteessä (valtuutettu kelloseppä tai kultaseppä)!

Lisätakuu on maksullinen palvelu, joka vaatii tämän lisätakuun ostamista tuotteen oston yhteydessä. Ei voi yhdistää jälkikäteen aikaisemmin tehtyihin ostoksiin. Lisätakuuseen ei ole mahdollista hyödyntää alennuskoodeja.

Katso tuotetiedot Laatukorun Lisätakuulle tästä

Kuinka Laatukorun Lisätakuu toimii:

 • Laatukorun Lisätakuu on yhden (1) vuoden lisätakuu Laatukorusta ostetulle tuotteelle.
 • Lisätakuu tulee ostaa aina tuotteen oston yhteydessä. Lisätakuuta ei ole mahdollista ostaa jälkikäteen.
 • Lisätakuu on voimassa vain yhteen tuotteeseen. Lisätakuuta ei ole mahdollista hyödyntää muihin, kuin tilauksen yhteydessä tilattuun tuotteeseen.
 • Mikäli tilaat useita tuotteita kerralla, tulee jokaiselle tilata oma Lisätakuu erikseen.
 • Kaikilla Laatukorussa myynnissä olevilla tuotteilla on maahantuojan tai valmistajan myöntämä virallinen takuu (yleensä 2 vuotta). Tämän takuuajan puitteissa tapahtuneet takuuhuollon piiriin menevät viat korjataan takuuhuollossa normaalisti. Virallisen takuuajan päätyttyä Laatukorun Lisätakuu astuu voimaan ja on voimassa yhden vuoden. Tämän vuoden aikana aiheutuneet viat korjataan kyseisen tuotteen virallisessa takuuhuollossa ja kustannuksista vastaa Laatukoru.

Mitä Laatukorun Lisätakuu kattaa:

Laatukorun Lisätakuu kattaa maahantuojan/valmistajan takuuehtojen mukaisesti tuotteen valmistusviat (esim kellon koneiston viat tai korujen mahdolliset valmistusviat) - täysin samalla tavoin, kuin kyseisen tuotemerkin virallinen takuu kattaa.

Laatukorun Lisätakuu on tilattava samalla tilauksella tuotteen kanssa ja se on voimassa vain yhteen tuotteeseen. Lisätakuuta ei ole mahdollista ostaa jälkikäteen.

Mitä Laatukorun Lisätakuu ei kata:

Laatukorun Lisätakuu ei kata vikoja, jotka eivät kuulu myöskään virallisen maahantuojan/valmistajan takuuseen. Näitä ovat mm.

 • Tuotteen rungon tai rungon pinnoitteen normaalia kulumista käytössä (naarmut, kolhut ym).
 • Tuotteen normaalia kulumista käytössä (naarmut, kolhut ym).
 • Kellojen lasin normaalia kulumista käytössä (mahdolliset naarmut tai hajoaminen ym).
 • Kosteusvaurioita

Huomioithan, että Lisätakuuta ei voi tilata ilman tuotteen tilaamista. Tuote on tilattava aina muun ostoksen yhteydessä (koru, kello, lahjatavara) samalla kertaa.

Tilaa Laatukorun uutiskirje

Tilaa Laatukorun uutiskirje ja saat sähköpostiisi erikoisetuja ja alennuksia, tietoa uutuuksista sekä mielenkiintoisia aiheita liittyen koruihin ja kelloihin.

Ilmainen toimitus kaikkiin tilauksiin