Kaikki varastossa olevat tuotteet lähetetään 1-5 arkipäivän sisällä tilauksesta, valtaosin kuitenkin jo 1-2 arkipäivässä. Myymälänoutojen toimitusaika on noin viikon.

Tarjoamme seuraavat toimitustavat:

Ilmainen toimitus valitsemaasi Postin noutopisteeseen, kuten pakettiautomaattiin pääsääntöisesti 1-3 työpäivän aikana, isoimmissa kaupungeissa myös lauantaisin. Saat ilmoituksen heti tekstiviestillä, kun pakettisi on noudettavissa.

Ilmainen toimitus valitsemaasi Matkahuollon noutopisteeseen, kuten pakettiautomaattiin, Matkahuoltoon, K-Marketiin tai R-kioskiin pääsääntöisesti 1-3 työpäivän aikana, isoimmissa kaupungeissa myös lauantaisin. Saat ilmoituksen heti tekstiviestillä, kun pakettisi on noudettavissa.

Voit halutessasi tarkistaa lähimmän Matkahuollon noutopisteen täältä.

Toimitus kotiin tai työpaikalle 1-2 arkipäivän kuluessa. Paketin toimitusta ennen Posti kysyy sopivan toimitusajan lähetykselle. Yli 500€ tilauksissa Posti Kotipaketti on ilmainen.

DHL Express toimituskotiin tai työpaikalle 1-2 arkipäivän kuluessa. Sopii erityisesti arvokkaille lähetyksille. Yli 800€ tilauksissa DHL Express toimitus on ilmainen.

Nouda tilaus mistä tahansa valitsemastasi Laatukorun myymälästä. Toimitusaika on 2-5 arkipäivää. Myymälästä lähetetään tekstiviesti, kun tilaus on noudettavissa.

Poikkeukselliset toimitusajat:

Osa tuotteista valmistetaan useimmiten tilaustyönä, jolloin tulee varautua pidempään toimitusaikaan. Kun tilaat tuotteen, kerromme tarkemman toimitusajan. Varaudu kuitenkin seuraaviin toimitusaikoihin:

  • Silván-korut valmistetaan Laatukorun omalla verstaalla tilauksesta, joten niiden toimitusaika on noin 5-8 arkipäivää (luonnontimanttikorut ja kihlasormukset). Laboratoriotimantti-malleissa toimitusaika on noin 2 viikkoa.
  • Kalevala Love kultasormukset valmistetaan tilaustyönä Kalevalan tehtaalla. Niiden toimitusaika on noin 2 viikkoa.
  • Lumoava kultaiset korut ja sormukset valmistetaan tilaustyönä Lumoavan verstaalla. Niiden toimitusaika on noin 2-4 viikkoa. 
  • Kaiverrukset tehdään käsityönä, jonka vuoksi toimitusaikaan on laskettava 1-2 arkipäivää lisää.

Tilaa Laatukorun uutiskirje

Tilaa Laatukorun uutiskirje ja saat sähköpostiisi erikoisetuja ja alennuksia, tietoa uutuuksista sekä mielenkiintoisia aiheita liittyen koruihin ja kelloihin.

Ilmainen toimitus kaikkiin tilauksiin