Arvo tulee yksilöllisyydestä

Kirkas hehkulamppu loistaa puupölkyn päälle. Sormenpääni tuntuvat hieman turrilta, kun hion viimeisiä kohtia tilatusta vihkisormuksesta sileäksi. Ihailen työtäni heikossa valossa, mutta samalla harmittelen, että joudun antamaan sen pois. Yläpuolelta keittiöstä kuuluu askeleiden ääniä, kun lapset juoksentelevat vaimoni ympärillä. Huudahduksia, kiljahduksia - iloista elämää. Ruoan tuoksu leijailee alas kellariin. ”Kuin tilauksesta…”, naurahdan.

Laatukorun ensimmäiset askeleet otettiin 1972, kun perustaja Keijo Silván aloitti korujen valmistuksen kotinsa kellarissa. Keittiön läheisyys, ympäristön lämminhenkisyys sekä perheen antama tuki ovat olleet hänelle niin inspiraation kuin energian tuojia tehdä tätä hänen rakastamaansa työtä intohimoisesti. Perheen merkitys yritystoiminnalle on ollut suuri. Tästä syystä yrityksen keskeisillä paikoilla ovat toimineet perheenjäsenet. Yritystoiminta on elänyt Silván-perheen arjen keskellä, ja nyt sitä tehdään jo kolmannessa sukupolvessa. Voisi kai sanoa, että Laatukorun sydän sykkii suomalaisuudelle sekä perinteille.

Laadukasta, asiantuntevaa ja yksilöllistä

Nuori pariskunta seisoo lasisen tiskin edessä. “Pitääkö siinä olla kivi vai riittääkö sileä pinta?”, poika kysyy. Tyttö punastelee vieressä, mutta sanoo kuitenkin varmasti: “Kihlaan sileä ja vihkisormukseen kivi.” Vanhempi pariskunta hymyilee nuoren parin pohdinnalle, kun he kävelevät kohti kellokaappia. Miehen silmät viivähtävät hetken arvokellojen suunnassa, naisen silmät kiertävät helmikorujen sekä Silván-timanttikorujen kautta kohti asiakaspalvelijaa.”

Laatukoru valmistaa ja myy koruja meille kaikille elämämme tärkeimpiin hetkiin sekä saavutuksiin. Laatukorusta löydät niin sormukset, korvakorut, riipukset kuin kellot pöytähopeita ja lahjoja unohtamatta. Perinteisten ja tunnettujen merkkien lisäksi Laatukorun valikoimaa piristää oma Silván-timanttikorumallisto.

Laatukoru valmistaa itse Silván-timanttikorunsa. Palveluksessamme olevat kultasepät käsittelevät Laatukorun verstaalla vuodessa arviolta n. 20 kg kierrätyskultaa ja n. 600 karaattia timantteja. Näistä materiaaleista valmistuu upeita ja yksilöllisiä Silván-timanttikoruja niin miehille kuin naisille.

Jokainen kultaseppä haluaa jättää oman jälkensä. Laatukorun perustaja Keijo Silván halusi Silván-timanttikoruillaan tuoda esille arvojaan, kokemuksiaan sekä tärkeimpinä pitämiään asioita. Silván-timanttikoruissa huomio kiinnittyykin juuri kauniisiin yksityiskohtiin, materiaalivalintoihin sekä runsaisiin ja selkeisiin muotoihin.

Kaikki Silván-korumme valmistetaan ja suunnitellaan Suomessa. Tästä merkkinä on vuonna 2009 myönnetty Avainlippu-tunnus. Kun ihoasi koskettaa Silván-perheen koru, voit olla varma, että materiaalit on hankittu luotettavista lähteistä. Jokaisella myydyllä timantilla on takuutodistus merkkinä niiden konfliktivapaasta ja laillisesta alkuperästä. Silván on takuulla ylpeydenaihe.

Yksityisille kuin yrityksillekin tarpeiden mukaan

Kun palkitsen työntekijäni hyvästä työurasta, haluan kertoa antamallani lahjalla, että hänen panoksensa tälle yhteisölle on ollut suuri ja merkityksellinen. Kun annan hänelle lahjaksi korun tai kellon, on se jotain pysyvää, jonka merkitys ei katoa, kun ensimmäinen terälehti tippuu pois. Mielestäni tällainen lahja on sitä jotain ikuista.

Laatukoru on mukana myös yritysten arjessa. Kun tulee aika palkita ansioitunut työntekijä tai muistaa yhteistyökumppania, löydät valikoimastamme varmasti sopivan lahjan kiitokseksi. Haluamme olla mukana antamassa oman osamme, kun palkintoja jaetaan onnistumisista ja saavutuksista.

Toteutamme toiveesta myös uniikkeja yrityslahjoja verstaallamme. Näistä esimerkkeinä mm. kullasta tai hopeasta valmistetut sormukset, kalvosinnapit, solmionneulat sekä erilaiset riipukset ja pinssit. Teemme myös urheiluseuroille mestaruussormuksia tai muita koruja sekä fanituotteita.

Laatukoru osana elämääsi

Tärkeintä Laatukorulle on juuri yksilöllisyys, laadukkuus ja takuu siitä, että tuote sekä palvelu vastaavat asiakkaan tarpeita. Oman Silván-timanttikorumalliston lisäksi valikoimistamme löydät niin laadukkaat kotimaiset merkit kuin ulkomaisetkin brändit.

Tutustu valikoimaamme ja ihastu Silván-koruihimme - www.laatukoru.fi

Katso myymälöiden yhteystiedot tästä »

Tilaa Laatukorun uutiskirje

Tilaa Laatukorun uutiskirje ja saat sähköpostiisi erikoisetuja ja alennuksia, tietoa uutuuksista sekä mielenkiintoisia aiheita liittyen koruihin ja kelloihin.

Ilmainen toimitus kaikkiin tilauksiin