Laatukorun verkkokaupasta ostetuilla tuotteilla on 30 päivän vaihto- tai palautusoikeus edellyttäen, että tuote on käyttämätön ja alkuperäisessä kotelossa/pakkauksessa. Kaiverretuilla tuotteilla ei ole vaihto- eikä palautusoikeutta ellei kaiverruksessa ole Laatukoru Oy:n tekemää selkeää virhettä. Myymälästä ostettujen tuotteiden vaihto-oikeus on 14 päivää tuotteen ostamisesta.

Ennen tuotteiden lähettämistä

  1. Mikäli haluat vaihtaa tuotteen toiseen, niin suosituksemme on, että tilaat tuotteet suoraan verkkokaupastamme ja palautat nykyisen tilauksen.

  2. Täytä palautuslomake alla oleva ennen palautuksen lähettämistä. Sen alta näet Postin asiakaspalautustunnuksemme sekä osoitetiedot. Käytäthän lähettämiseen Postia, jotta lähetys on Sinulle ilmainen. Palautukset tulee aina tehdä Postin asiakaspalautuksena käyttäen asiakaspalautustunnustamme, muilla tavoin lähetetyt palautukset ovat asiakkaan vastuulla.

  3. Muistathan lisätä oman nimesi lähetyksen sisään sekä täyttää alta löytyvän palautuslomakkeen ennen lähetystä. Tällä tavoin me saamme ilmoituksen palautuksestasi ja osaamme yhdistää tilauksesi palautusilmoitukseen. Tee palautuslähetys tilaajan nimellä, jotta tiedämme keneltä lähetys on tullut. Mikäli tämä ei ole mahdollista, kirjaa tilaajan nimi lähetyksen sisään.

  4. Muista aina ottaa palautuslähetyksestä kuitti, josta selviää Postin seurantatunnus. Mikäli kävisi niin, että palautuslähetys hukkuisi matkalla niin seurantatunnuksen avulla sitä on mahdollista lähteä selvittämään. Emme ota vastuuta hukkuneista palautuksista, mikäli palautuksessa ei ole noudatettu ohjeitamme.

Huomioithan, että tilauksen noutamatta jättäminen ei ole riittävä syy palautukselle. Palautuksen mukana tulee aina olla täytettynä palautuslomake tai palautuksesta on tehtävä ennakkoilmoitus sähköpostilla. Kaikista palautuksista, jotka ovat jätetty noutamatta ja saapuvat meille ilman palautuslomaketta, pidätämme aiheutuneita käsittely ja lähetyskuluja 13,5 euroa.

Vaihdot ja palautukset tulee lähettää Postilla osoitteeseen:

Laatukoru Oy
Hämeenkatu 3, Jussintorin sisätila, Liikehuoneisto 12A
05800 Hyvinkää

Jotta palautuslähetys on Sinulle ilmainen niin on muistettava mainita Postissa asiakaspalautustunnuksemme 614241.

Tee palautus:

Täytäthän tiedot huolellisesti ennen palautuksen lähettämistä meille. Palautusosoitteemme löytyy lomakkeen alapuolelta.

Vaihto- ja palautusoikeuden ehdot

Laatukorun verkkokaupasta ostetuilla tuotteilla on 30 päivän vaihto- ja palautusoikeus. Tuotteiden tulee olla kuluttajansuojalain 6. luvun mukaisesti palautuskelpoisia:

  • Kuluttajalla on oikeus tutustua tuotteeseen samalla tavoin, kuin se olisi mahdollista myymälässä. Tuotetta on oikeus sovittaa varoen.
  • Vaihdettavan tai palautettavan tuotteen tulee olla täysin naarmuton ja uudenveroinen sekä alkuperäisessä pakkauksessa. Kaikki tuotepakkaukset on avattavissa ilman, että pakkaus vahingoittuu.
  • Kaiverrettuilla tuotteilla tai aktivoiduilla urheilukelloilla ei ole vaihto- tai palautusoikeutta. Myöskään asiakkaan toiveesta valmistettuja tai tehtaalta tilattuja tuotteita ei voi palauttaa tai vaihtaa.
  • Mikäli tilaat lahjapaketoinnin ja onnittelukortin ja haluat palauttaa tilauksesi, paketointia ja onnittelukortin kustannusta ei palauteta.
  • Vastaamme myös kaikista lähetyksen postikuluista, mikäli lähetyksessä on noudatettu tämän lomakkeen toimintaohjeita.

Voit ladata ja tulostaa halutessasi vaihto- ja palautuslomakkeemme tästä palautuksen mukaan (ei ole pakollista).

Tilaa Laatukorun uutiskirje

Tilaa Laatukorun uutiskirje ja saat sähköpostiisi erikoisetuja ja alennuksia, tietoa uutuuksista sekä mielenkiintoisia aiheita liittyen koruihin ja kelloihin.

Ilmainen toimitus kaikkiin tilauksiin