ALE | Tarjouksia jopa -50% ✨

Vaihto- ja palautusoikeus

Laatukorun verkkokaupasta ostetuilla tuotteilla on 30 päivän vaihto- tai palautusoikeus edellyttäen, että tuote on käyttämätön ja alkuperäisessä kotelossa/pakkauksessa. Kaiverretuilla tuotteilla ei ole vaihto- eikä palautusoikeutta ellei kaiverruksessa ole Laatukoru Oy:n tekemää selkeää virhettä. Myymälästä ostettujen tuotteiden vaihto-oikeus on 14 päivää tuotteen ostamisesta.

Ennen tuotteiden lähettämistä:

      1. Mikäli haluat vaihtaa tuotteen toiseen, niin suosituksemme on, että tilaat tuotteet suoraan verkkokaupastamme ja palautat nykyisen tilauksen.
      2. Alta saat ladattua vaihto- ja palautuslomakkeen, josta näet Postin asiakaspalautustunnuksemme. Käytäthän lähettämiseen Postia, jotta lähetys on Sinulle ilmainen.
      3. Muistathan aina täyttää vaihto- ja palautuslomakkeen ja laittaa sen lähetyksen mukaan. Mikäli et pysty tulostamaan lomaketta, niin voit lähettää lomakkeen tiedot meille ennakkoon sähköpostitse.
Huomioithan, että tilauksen noutamatta jättäminen ei ole riittävä syy palautukselle. Palautuksen mukana tulee aina olla täytettynä palautuslomake tai palautuksesta on tehtävä ennakkoilmoitus sähköpostilla. Kaikista palautuksista, jotka ovat jätetty noutamatta ja saapuvat meille ilman palautuslomaketta, pidätämme aiheutuneita käsittely ja lähetyskuluja 13,5 euroa.

Lataa vaihto- ja palautuslomake

Tilaa Laatukorun uutiskirje

Ilmainen toimitus yli 50 € tilauksiin

Vaihto- ja palautusoikeus 30 päivää

Myös lasku ja osamaksu

Kaikki suosituimmat brändit