ALE | Tarjoukset jopa -46%

Vaihto- ja palautusoikeus

Laatukorun verkkokaupasta ostetuilla tuotteilla on 30 päivän vaihto- tai palautusoikeus edellyttäen, että tuote on käyttämätön ja alkuperäisessä kotelossa/pakkauksessa. Kaiverretuilla tuotteilla ei ole vaihto- eikä palautusoikeutta ellei kaiverruksessa ole Laatukoru Oy:n tekemää selkeää virhettä. Myymälästä ostettujen tuotteiden vaihto-oikeus on 14 päivää tuotteen ostamisesta.

Ennen tuotteiden lähettämistä:

    1. Mikäli haluat vaihtaa tuotteen toiseen, niin suosituksemme on, että tilaat tuotteet suoraan verkkokaupastamme ja palautat nykyisen tilauksen.

    2. Alta saat ladattua vaihto- ja palautuslomakkeen, josta näet Postin asiakaspalautustunnuksemme. Huomioithan, että voit tehdä palautuksen ainoastaan Postin välityksellä.

    3. Muistathan aina täyttää vaihto- ja palautuslomakkeen ja laittaa sen lähetyksen mukaan. Mikäli et pysty tulostamaan lomaketta, niin kirjaathan pyydetyt tiedot mukaan lähetykseen.
Huomioithan, että tilauksen noutamatta jättäminen ei ole riittävä syy palautukselle. Palautuksen mukana tulee aina olla täytettynä palautuslomake. Kaikista palautuksista, jotka ovat jätetty noutamatta ja saapuvat meille ilman palautuslomaketta, pidätämme palautuksesta aiheutuneet kulut 13,5 euroa.
Lataa tästä palautus- ja vaihtolomake painamalla hiiren oikeaa nappia ja klikkaamalla tallenna »

Tilaa Laatukorun uutiskirje

Ilmainen toimitus yli 50 € tilauksiin

Vaihto- ja palautusoikeus 30 päivää

Myös lasku ja osamaksu

Kaikki suosituimmat brändit