translation missing: fi.general.accessibility.skip_to_content

Maksutavat

Laatukorun verkkokaupassa pystyt maksamaan ostoksesi turvallisilla ja luotettavilla maksutavoilla. Maksutapojemme tarjoajina ovat Paytrail Oyj (Verkkopankit, MobilePay), Klarna Bank AB (lasku ja osamaksu) ja Stripe Inc (maksukortit).

Verkkopankit ja Mobile Pay | Paytrail

Verkkokauppamme kassalta löydät tutut suomalaisten verkkopankkien tarjoamat maksutavat ja voit maksaa tilauksesi oman verkkopankkisi maksusivulla. Voit maksaa Aktian, Danske Bankin, Handelsbankenin, Nordean, Oma Säästöpankin, Osuuspankin, POP-pankin, Säästöpankin, S-pankin ja Ålandsbankenin maksupainikkeilla. Verkkokaupasta sinut ohjataan suoraan omaan pankkiisi suorittamaan maksu turvallisesti.

Verkkopankkien maksunvälityspalvelun toteuttajana ja maksupalveluntarjoajana toimii Paytrail Oyj (2122839-7) yhteistyössä suomalaisten pankkien ja luottolaitosten kanssa. Paytrail Oyj näkyy maksun saajana tiliotteella ja välittää maksun kauppiaalle. Paytrail Oyj:llä on maksulaitoksen toimilupa.

Lue lisää Paytrailin Käyttöehdoista ja Tietosuojasta.

Lasku ja osamaksu | Klarna - Maksa Myöhemmin ja Klarna - Pilko maksut

Yhdessä Klarna Bank AB:n (julk.) kanssa (päätoimipaikan osoite Sveavägen 46, 111 34 Tukholma, Ruotsi) tarjoamme seuraavia maksutapoja, joissa maksu tehdään suoraan Klarnalle:

  • Lasku: maksuaika on 14 vuorokautta tuotteiden toimituksesta. Klarna-laskun ehdot ovat saatavilla täällä.
  • Joustava erämaksu: voit maksaa ostoksesi joustavasti kuukausierissä, joiden suuruus on vähintään 1/100 velan määrästä (kuitenkin aina vähintään 5,00 EUR mukaan lukien korko jäljellä olevalle velalle).

Löydät lisätietoa Klarnasta täältä ja Klarnan käyttöehdot täältä.

Klarna käsittelee henkilötietojasi soveltuvan lainsäädännön ja Klarnan tietosuojaselosteen mukaisesti.

Maksukortit | Stripe

Tarjoamme verkkokauppamme kassalla nopean ja helpon tavan maksaa yleisimmillä pankki- ja luottokorteilla. Maksunvälityspalvelun toteuttajana ja maksupalveluntarjoajana toimii korttimaksuissa Stripe Inc. Voit maksaa verkkokaupassamme Visa-, Visa Debit-, Visa Electron-, MasterCard-, Debit MasterCard - ja American Express -korteilla. Verkkokaupassa ovat käytössä kansainväliset Verified by Visa -, MasterCard SecureCode - ja American Express SafeKey -todentamispalvelut. Maksun saajana korttimaksuilla näkyy Laatukoru (Stripe). Korttimaksaminen tapahtuu turvallisesti suojatulla maksulomakkeella eikä maksukortin tietoja tallenneta verkkokaupan järjestelmiin.

Lue lisää Stripe:n tietosuojasta.

Lahjakortti

Laatukorun verkkokaupassa on myynnissä lahjakortteja, joita voi käyttää tuotteiden ostamiseen. Verkkokaupan lahjakortit toimivat vain Laatukoru.fi verkkokaupassa. Mikäli haluat hyödyntää verkkokaupasta tilaamasi lahjakortin myymälässä, olethan yhteydessä asiakaspalveluumme.

Tilaa Laatukorun uutiskirje

Ilmainen toimitus yli 50 € tilauksiin

Vaihto- ja palautusoikeus 30 päivää

Myös lasku ja osamaksu

Kaikki suosituimmat brändit