Meistä

Laatukoru on 1976 perustettu suomalainen koru- ja kelloalan perheyritys. Palvelemme asiakkaitamme 13 myymälässä sekä verkkokaupassa. Edustamme alamme huippubrändejä sekä valmistamme itse Silván-timanttikorumallistomme korut omalla verstaallamme ammattitaitoisten kultaseppiemme toimesta. Lue lisää meistä

Voit katsoa myymälöiden yhteystiedot, osoitteet ja aukioloajat täältä.

Pyrimme kaikessa toiminnassamme avoimuuteen ja siksi pyydämmekin jatkuvasti arvosteluja ja palautetta asiakkailtamme. Katso asiakkaiden arvosteluja ja kokemuksia Laatukorusta täältä.

Töihin Laatukoruun! Meillä työskentelee noin 80 henkilöä: myynnin ja asiakaspalvelun ammattilaisia, kultaseppiä, tuotannon työntekijöitä, verkkokaupan ammattilaisia, kelloseppä, toimistohenkilöstöä ja monia muita. Haemme jatkuvasti joukkoomme uusia henkilöitä monipuolisiin työtehtäviin. Tutustu avoimiin työpaikkoihin ja lähetä hakemus täältä.

Tuotteet

Kyllä, Laatukoru on valtuutettu jälleenmyyjä kaikille myynnissä oleville tuotteille ja tuotemerkeille. Kaikki myymämme tuotteet ovat 100% aitoja ja ostettu virallisilta maahantuojilta ja/tai valmistajilta.

Kyllä on. Laatukorun myymälöissä ja verkkokaupassa on samoja tuotteita myynnissä. On mahdollista, että myymälöistä löytyy tuotteita, joita verkkokaupassamme ei ole ja päinvastoin verkkokaupastamme saattaa löytyä tuotteita, joita ei myymälästä löydy. Kaikkia tuotteita saa kuitenkin tilattua myös myymälöihin, mikäli niitä ei suoraan myymälän varastosta löytyisi.

Hinnat ovat aina samat seekä verkkokaupassa, että myymälässä. Joskus myymälöissä saattaa olla omia tarjouksia, joita ei verkkokaupasta löydy.

Kyllä kuuluu, kaikkiin timanttikoruihin laitetaan mukaan timanttikorun aitoustodistus. Kaikissa Silván timanttikoruissa käytetään GIA:n luokittelemia timantteja. Timanttikoruissa, joissa on yli 0,50ct kokoinen yksittäinen timantti, tulee mukaan myös GIA:n sertifikaatti.

Kyllä on. Myönnämme kaikille myynnissä oleville kelloille maahantuojan / valmistajan virallisen takuun. Takuuaika on mainittu tuotetiedoissa. Yleisimmin takuu on kelloilla 2 vuotta. Tarkemmat tiedot takuusta.

Kyllä, kaikissa paristokäyttöisissä kelloissa on paristot valmiiksi asennettuina. Mikäli kävisi niin ikävästi, että paristo loppuisi 6kk sisällä kellon ostosta niin vaihdamme pariston tottakai veloituksetta kelloosi! Tällaisessa tilanteessa olethan yhteydessä asiakaspalveluumme tai johonkin myymäläämme.

Voimme lyhentää kellon rannekkeen valmiiksi, jotta saat kellon heti käyttöön! Tilauksen jälkeen saat sähköpostiisi automaattisen tilausvahvistuksen. Vastaathan tilausvahvistukseen rannekkeen tiukan ympärysmitan niin tiedämme lyhentää kellon oikein. Yleensä kellon ranneke on ranteen ympärysmitta + 1,0cm-1,5cm.

Toimitukset, palautukset ja vaihdot

Verkkokaupassamme voit tilata tuotteita Postin ja Matkahuollon toimitustavoilla sekä valita noudon jostakin myymälästämme. Katso tarkemmat tiedot täältä.

Kaikki tilaukset pyritään lähettämään 1-5 arkipäivän sisällä tilauksesta, valtaosin kuitenkin jo 1-2 arkipäivässä. Noutotuotteilla toimitusaika on noin viikon. Lue tarkemmat tiedot toimitusajoista täältä.

Tarjoamme ilmaisen toimituksen kaikkiin yli 50€ arvoisiin tilauksiin! Alle 50€ arvoisiin tilauksiin lisätään 4,90€ toimituskulu. Myymälänoudot ovat aina ilmaisia. Voit myös valita Postin Kotipaketin, joka toimitetaan suoraan kotiovelle, toimituksen hinta on 13,5€. Katso tarkemmat tiedot täältä.

Kyllä ehdottomasti voit! Tarjoamme kaikkiin verkkokaupan tilauksiin 30 päivän vaihto- ja palautusoikeuden. Luethan tarkemmat tiedot ja ehdot täältä.

Maksut

Tarjoamme tutut ja turvalliset maksutavat kaikkiin ostoksiin. Verkkokaupassamme voit maksaa tilauksen maksukortillasi, verkkopankilla tai laskulla. Katso lisää maksutavoista täältä.

Kyllä voit! Meillä on valittavissa Klarna lasku ja osamaksu. Saat laskun vasta, kun tuote on toimitettu meiltä. Katso maksutavoista tarkemmin täältä.

Kyllä on. Kaikki maksut suoritetaan suojatussa SSL-yhteydessä. Verkkomaksut suoritetaan Paytrailin maksupalvelun kautta pankin omalla maksusivulla ja laskulla tilaaminen edellyttää vahvaa tunnistautumista. Korttimaksut täyttävät PCI-DSS standardin vaatimukset (Payment Card Industry Data Security Standard).

Mikäli olet jo ehtinyt maksaa tilaamasi tuotteen, mutta päätit palauttaa sen niin maksu palautuu samalle maksutavalle, jolla tilaus on tehtykin.

Huomioithan siis, että kortilla maksetut tilaukset palautuvat maksukortin saldolle, eivät tilillesi.

Soita meille!

Tilaa Laatukorun uutiskirje

Ilmainen toimitus yli 50 € tilauksiin

Vaihto- ja palautusoikeus 30 päivää

Myös lasku ja osamaksu

Kaikki suosituimmat brändit