ALE | Tarjouksia jopa -50% ✨

Laatukorun verkkokauppa

Kyllä on. Laatukoru on virallinen ja valtuutettu jälleenmyyjä kaikille edustamillemme brändeille.

Kyllä on! Myymälöidemme varastossa olevien tuotteiden valikoima saattaa poiketa verkkokauppamme valikoimasta, mutta kaikkia verkkokaupassa myytäviä tuotteita saa myös myymälöistä ostettua / tilattua.

Mikäli havaitset puutteita tai ongelmia verkkokaupan toiminnassa, ilmoitathan siitä meille niin pystymme puuttumaan asiaan ja korjaamaan sen.

Pidä huoli siitä, etteivät tunnuksesi ja salasanasi joudu vääriin käsiin. Asiakas on aina vastuussa tilauksesta, mutta väärinkäyttöä epäiltäessä tulee ottaa yhteyttä Laatukoruun. Suljemme tarvittaessa käyttäjätunnuksesi ja pysäytämme tilauksen.

Toimitus, vaihto ja palautus

Keskimäärin kaikki tuotteet lähetetään 1-5 arkipäivän sisällä. Tarkistathan tarkemmat toimitusajat ja toimitustavat täältä.

Ei hätää! Myönnämme kaikille verkkokaupastamme ostetuille tuotteille 30 päivän vaihto- ja palautusoikeuden. Luethan lisää täältä.

Tuotteet

Kyllä saa. Useissa kaiverrettavissa tuotteissa onkin jo valmiiksi kaiverrusmahdollisuus verkkokaupassamme! Mikäli verkkokaupassa ei ole valmiina kaiverrusmahdollisuutta niin voit kysyä kaiverruksesta lisää asiakaspalvelustamme.

Jokaisen tuotteen kohdalla sovelletaan tuotekohtaisia takuuaikoja ja -ehtoja, jotka on ilmoitettu tuotekuvauksissa. Yleisimmin maahantuojan / valmistajan tuotetakuu on 1-2 vuotta ja koskee valmistusvirheitä. Mikäli kaipaat lisätietoja, otathan yhteyttä asiakaspalveluumme.

Kyllä tulee! Toimitamme kaikki tuotteet valmistajien alkuperäisissä laatikoissa.

Kyllä voi! Ilmoitathan rannekkeen lyhennyksestä meille heti tilauksen jälkeen. Voit myös asioida missä tahansa myymälässämme lyhennyttämässä tilaamasi kellon rannekkeen veloituksetta.

Tuotteen ollessa jostain syystä viallinen tai mikäli sinulle toimitetaan väärä tuote, pyydämme ottamaan yhteyttä Laatukorun asiakaspalveluun niin korjaamme tilanteen pikaisesti.

Verkkokaupan asiakaspalvelu

Lähetä sähköpostia

Tilaa Laatukorun uutiskirje

Ilmainen toimitus yli 50 € tilauksiin

Vaihto- ja palautusoikeus 30 päivää

Myös lasku ja osamaksu

Kaikki suosituimmat brändit