Ostamme kultaa | Myy vanhat kultakorut ja -esineet meille

Laatukorun myymälöissä vastaanotamme asiakkaiden kultaa. Pyrimme aina maksamaan markkinoiden parhaan hinnan (vertaile ja ylläty)! Voit myydä romukultasi meille ja saada hyvityksen joko rahana tai lahjakorttina/tavarana:

  1. Vaihda kulta rahaksi. Maksamme hyvityksen kullasta käteisenä tai tilisiirtona tilillesi.
  2. Vaihda kulta lahjakorttiin/tavaraan. Hyvitämme lahjakorttiin vaihdetusta kullasta 2€/g enemmän kullan arvosta.
Otamme vastaan kaikkia kultakoruja ja esineitä, kuten sormuksia, ketjuja, riipuksia, korvakoruja, rintaneuloja, ranneketjuja, rannekoruja, kultahampaita ja kultaesineitä.
Osassa tapauksista maksun saa heti paikan päällä. Joissakin tapauksissa (jos koruissa on esimerkiksi istutettuja kiviä) kultakorut ja esineet lähetetään verstaallemme arvioitavaksi. Kultaseppä irrottaa koruista ja esineistä kullan osuuden ja varmistaa kullan pitoisuuden sekä aitouden. Tarkka paino punnitaan vain kullan osalta. Punnitusta varten koruista ja esineistä poistetaan niihin istutettuja kiviä sekä muita osioita. Irrotus saattaa vahingoittaa korua/esinettä, eikä Laatukoru Oy vastaa näin mahdollisesti aiheutuneista vaurioista asiakkaalle. Hyvitys maksetaan asiakkaalle aina kullan luovutuspäivän mukaan.


Hyvitys kullasta rahana:

14K kulta: 23,50€ / g

18K kulta: 31,50€ / g
21K kulta: 35,20€ / g
24K kulta: 39,50€ / g

Hyvitys kullasta lahjakorttina tai tavarana:

14K kulta: 25,50€ / g
18K kulta: 33,50€ / g
21K kulta: 37,20€ / g
24K kulta: 41,50€ / g

Huomaathan että kullan markkinahinta muuttuu jatkuvasti, jolloin myös kullasta maksettava korvaus vaihtelee. Laatukorun ajankohtaisen päivähinnan voit aina tarkistaa joko tältä sivulta tai lähimmästä Laatukorun myymälästä. Pidätämme oikeuden hintojen muutoksiin.

Tilaa Laatukorun uutiskirje

Ilmainen toimitus yli 50 € tilauksiin

Vaihto- ja palautusoikeus 30 päivää

Myös lasku ja osamaksu

Kaikki suosituimmat brändit