Elämän Roihu on Duudsonit-fanin ykköslahjatoive

Elämän Roihu on Duudsonit-fanin ykköslahjatoive

Elämän Roihu on Kalevala Korun ja Duudsonien yhdessä kehittämä korusarja, joka kannustaa uskomaan itseensä täysillä omien unelmiensa mukaan. Sarjaan kuuluu riipuksia, rannekoru, korvakorut, solmioneula, kalvosinnapit ja kastekehys.

Elämän Roihu on Kalevala Korun ja Duudsonien yhdessä kehittämä korusarja, joka kannustaa uskomaan itseensä täysillä omien unelmiensa mukaan.

"Eletään tätä elämää täysillä ja isolla liekillä, niin notta jokaanen päivä on elämisen arvoonen! Uskalletaan unelmoira ja toteutetaan niitä asioita, mitä itte elämältä halutaan. Vaikka välillä tulee kolhuja kuoreen, niin ei jäärä tuleen makaamaan - näistähän ne tarinat ja seikkailut syntyy! Vanhana voiraan sitten tyytyvääsenä istua kiikkustuolissa ja kertoa hienoosta ystävyyren hetkistä ja suurella syrämmellä eletyistä seikkailuista". -Duudsonit

Uskalla elää unelmaasi

Elämän Roihu -riipukset ovat kaksipuolisia ja kääntöpuolella komeilee teksti "Live hard live your dream". Korumallistoon kuuluu erikokoisten riipusten lisäksi rannekoruja, korvakorut, solmioneula, kalvosinnapit ja lemmikkikoru. Hopeasta valmistetut unisex-korut sopivat monenlaiseen tyyliin ja ovatkin saavuttaneet suosionsa kaikenikäisten fanien keskuudessa.

 

Kommentoi

Kommentit tarkistetaan ennen julkaisua.

Tämä sivu on suojattu reCATPCHA-tunnistuksella ja Googlen tietosuojakäytäntöjä ja käyttöehtoja sovelletaan.

Ilmainen toimitus kaikkiin tilauksiin