Laatukoru Itis myymälämme sijaitsee kauppakeskus Itiksen ensimmäisessä kerroksessa keskikäytävällä.

Myymälämme palveluihin kuuluu kaikki kulta- ja kellosepäntyöt, kuten korujen ja kellojen huollot, korjaukset, kaiverrukset sekä helmien punonnat. Meiltä saat myös korvien rei'itykset ilman ajanvarausta.

Ammattitaitoinen kelloseppämme hoitaa paristonvaihdot ja kellojen huollot. Useimpiin kelloihin vaihdamme paristoja myös paikan päällä odottaessa. Kellojen rannekkeiden lyhennykset onnistuvat myös paikan päällä. Lisäksi voit myydä vanhat kultakorut ja -esineet meille, sillä ostamme kaikissa myymälöissämme asiakkaiden kultaa. Katso ajantasaiset hintamme täältä.

Laatukoru Itiksen edustetut tuotemerkit

Myymälästämme löydät laadukkaat kotimaiset ja kansainväliset koru- ja kelloalan tuotteet. Liikkeessämme myytävät Silván-korut ovat Laatukorun oma timanttikorubrändi, jota valmistetaan Laatukorun omalla verstaalla Hyvinkäällä. Verstaallamme onnistuu myös uniikkien kulta- ja timanttikorujen yksilöllinen suunnittelu ja toteutus toiveidesi mukaan! Käytämme korujemme valmistuksessa kierrätyskultaa.

Laatukoru Itiksestä löytyy oman Silván-malliston lisäksi parhaimmat kotimaiset ja kansainväliset korumerkit kuten Kalevala, Lumoava, Saurum, Swarovski, Ti Sento, Thomas Sabo, Guess, Sector-teräskorut. Lisäksi löytyy laaja valikoima kulta- ja hopeakoruja.

Löydät myymälästämme myös suositut kellomerkit, kuten Tissot, Garmin, Seiko, Tommy Hilfiger, Casio, Gant, Leijona, Hanowa, Guess.

Myymälästämme löytyy myös muita lahjatuotteita, kuten Ukko-tuotteet, Zippo, C-secure turvalompakot, Kultakeskuksen hopea- ja terästuotteet sekä kattava valikoima kaste- ja kummilahjoja.

Yhteystiedot

Laatukoru, kauppakeskus Itis
Itäkatu 1-5 A 48
00930 Helsinki
p. 0400 110 051
laatukoru.itis@laatukoru.fi

Tilaa Laatukorun uutiskirje

Tilaa Laatukorun uutiskirje ja saat sähköpostiisi erikoisetuja ja alennuksia, tietoa uutuuksista sekä mielenkiintoisia aiheita liittyen koruihin ja kelloihin.

Ilmainen toimitus kaikkiin tilauksiin