Laatukoru Jumbo sijaitsee Kauppakeskus Jumbon keskusaukiolla toisessa kerroksessa.

Asiantuntevat myyjämme auttavat sinua löytämään korun tai kellon itselle tai lahjaksi ikimuistoisiin hetkiin. Omat kultaseppämme kunnostavat korusi, kaivertavat sekä punovat helmet ammattitaidoilla. Kellojen paristojen vaihdot sekä rannekkeiden lyhennykset onnistuvat joko kellosepällä tai odottaessa myymälässämme. Kelloseppämme tekee myös kellojen huoltotöitä. Lisäksi voit myydä vanhat kultakorut ja -esineet meille, sillä ostamme kaikissa myymälöissämme asiakkaiden kultaa. Katso ajantasaiset hintamme täältä.

Laatukoru Jumbon edustetut tuotemerkit

Myymälästämme löydät laadukkaat kotimaiset ja kansainväliset koru- ja kelloalan tuotteet. Liikkeessämme myytävät Silván-korut ovat Laatukorun oma timanttikorubrändi, jota valmistetaan Laatukorun omalla verstaalla Hyvinkäällä. Verstaallamme onnistuu myös uniikkien kulta- ja timanttikorujen yksilöllinen suunnittelu ja toteutus toiveidesi mukaan! Käytämme korujemme valmistuksessa kierrätyskultaa.

Laatukoru Jumbosta löytyy oman Silván-malliston lisäksi laaja valikoima kulta- ja hopeakoruja. Kotimaiset merkit Kalevala sekä Lumoava ovat myös hyvin edustettuina. Ulkomaisista korumerkeistä löytyy mm. Thomas Sabo, Swarovski ja Ti Sento. Lisäksi Jumbon myymälästä löytyy laaja valikoima miesten ja naisten rannekelloja, kuten Tissot, Raymond Weil, Rado, Seiko, Casio, GANT, Tommy Hilfiger, Swiss Military, Garmin ja Leijona. Näiden lisäksi meiltä on saatavilla kaste- ja nimiäislahjoja.

Olette lämpimästi tervetulleita hyvin palvelevaan Jumbon Laatukoruun!

Yhteystiedot

Laatukoru, kauppakeskus Jumbo
Vantaanportinkatu 3
01510 Vantaa
p. 0400 110 069
laatukoru.jumbo@laatukoru.fi

Tilaa Laatukorun uutiskirje

Tilaa Laatukorun uutiskirje ja saat sähköpostiisi erikoisetuja ja alennuksia, tietoa uutuuksista sekä mielenkiintoisia aiheita liittyen koruihin ja kelloihin.

Ilmainen toimitus kaikkiin tilauksiin