Laatukoru Mylly myymälämme sijaitsee Kauppakeskus Myllyn ensimmäisessä kerroksessa, länsipäädyn pääovia vastapäätä. Myymälässämme palvelee sinua iloinen sekä ammattitaitoinen henkilökunta, joka auttaa ja opastaa sinua mielellään löytämään juuri sinulle sopivan tuotteen elämän eri hetkiin ja tapahtumiin.

Myymälästämme on saatavilla kaikki kello- ja kultasepänliikkeen palvelut. Myymälässämme onnistuvat kellojen paristonvaihdot, kellorannekkeiden vaihdot sekä -lyhennykset. Ammattitaitoisten kello- ja kultaseppiemme kautta onnistuu vaativammatkin kellosepän- ja kultasepäntyöt, kuten myös kaiverrustyöt niin kone- kuin käsinkaiverruksilla. Korvien rei'itykset hoituvat myymälässä ilman ajanvarausta. Lisäksi voit myydä vanhat kultakorut ja -esineet meille, sillä ostamme kaikissa myymälöissämme asiakkaiden kultaa. Katso ajantasaiset hintamme täältä.

Laatukoru Myllyn edustetut tuotemerkit

Myymälästämme löydät laadukkaat kotimaiset ja kansainväliset koru- ja kelloalan tuotteet. Liikkeessämme myytävät Silván-korut ovat Laatukorun oma timanttikorubrändi, jota valmistetaan Laatukorun omalla verstaalla Hyvinkäällä. Verstaallamme onnistuu myös uniikkien kulta- ja timanttikorujen yksilöllinen suunnittelu ja toteutus toiveidesi mukaan! Käytämme korujemme valmistuksessa kierrätyskultaa.

Laatukoru Myllystä löytyy oman Silván-malliston lisäksi laaja valikoima kulta- ja hopeakoruja sekä tunnettuja korubrändejä, kuten Kalevala, Lumoava, Kohinoor, Swarovski, Ti Sento, Nomination ja Sector. Kellovalikoimaamme kuuluu tunnettuja huippubrändejä, kuten Tissot, Seiko, Garmin, Casio, GANT ja Leijona. Näiden lisäksi saatavilta löytyy laaja valikoima kastelahjoja ja nimiäislahjoja.

Yhteystiedot

Laatukoru, kauppakeskus Mylly
Myllynkatu 1069
21280 Raisio
p. 0400 110 052
laatukoru.mylly@laatukoru.fi

Tilaa Laatukorun uutiskirje

Tilaa Laatukorun uutiskirje ja saat sähköpostiisi erikoisetuja ja alennuksia, tietoa uutuuksista sekä mielenkiintoisia aiheita liittyen koruihin ja kelloihin.

Ilmainen toimitus kaikkiin tilauksiin