Laatukoru Helsingin keskustan myymälä sijaitsee Pohjoisesplanadi 35 osoitteessa, Louis Vuitton myymälän vieressä.

Helsingin Pohjoisesplanadin myymälässämme asiantunteva henkilökuntamme auttaa sinua korun tai kellon hankinnassa joko itselle tai lahjaksi ikimuistoisiin hetkiin. Kellojen paristojen vaihdot sekä rannekkeiden lyhennykset onnistuvat joko kellosepällä tai odottaessa myymälässämme. Kelloseppämme tekee myös kellojen huoltotöitä. Lisäksi voit myydä vanhat kultakorut ja -esineet meille, sillä ostamme kaikissa myymälöissämme asiakkaiden kultaa. Katso ajantasaiset hintamme täältä.

Kultasepänliike Helsingissä

Laatukoru on kotimainen perheyritys ja kultasepänliike. Palvelemme asiakkaitamme 11 myymälässä sekä verkkokaupassa. Meiltä löydät korut, kellot, lahjatavarat ja älykellot tunnetuilta brändeiltä. Valmistamme itse Silván-timanttikorumallistomme korut omalla verstaallamme. Silván-korujen valikoimaan kuuluu vihkisormukset, kihlasormukset, korvakorut ja riipukset.

Lisäksi Laatukorulla on oma kultasepänverstas Hyvinkäällä, jossa työskentelee kymmenkunta ammattitaitoista kultaseppää. Meidän kautta on saatavilla kaikki kultasepänliikkeen palvelut, kuten korujen valmistus ja korjaus.

Laatukoru Pohjoisesplanadi 35 myymälän edustetut tuotemerkit

Pohjoisesplanadin myymälän tuotevalikoimamme poikkeaa hieman muiden myymälöiden tuotevalikoimasta. Myymälästämme löydät laadukkaat kotimaiset ja kansainväliset koru- ja kelloalan tuotteet. Silván-korut ovat Laatukorun oma timanttikorubrändi, jota valmistetaan Laatukorun omalla verstaalla Hyvinkäällä. Verstaallamme onnistuu myös uniikkien kulta- ja timanttikorujen yksilöllinen suunnittelu ja toteutus toiveidesi mukaan! Käytämme korujemme valmistuksessa kierrätyskultaa.

Laatukorun Pohjoisesplanadin myymälästä löytyy kattava valikoima tuotteita mm. seuraavilta tuotemerkeiltä:

Kello- ja älykellobrändit:

  • Longines
  • Tissot
  • Rado
  • Garmin

Korubrändit:

  • Silván
  • Kalevala
  • Swarovski
  • Lumoava
  • Emil Kraus

Yhteystiedot

Laatukoru
Pohjoisesplanadi 35
00100 Helsinki
p. 0400 110 064
laatukoru.helsinki@laatukoru.fi

Tilaa Laatukorun uutiskirje

Tilaa Laatukorun uutiskirje ja saat sähköpostiisi erikoisetuja ja alennuksia, tietoa uutuuksista sekä mielenkiintoisia aiheita liittyen koruihin ja kelloihin.

Ilmainen toimitus kaikkiin tilauksiin