Laatukoru Lahden myymälämme sijaitsee aivan kaupungin keskustassa Trio kauppakeskuksen katutasossa. Meille kävelee Lahden kauppatorilta muutamassa minuutissa, mikäli pysäköit uudessa toriparkissa. Liikkeen sijainti Triossa on keskeinen ja helposti saavutettavissa, katutason liikkeeseen on esteetön kulku. Triossa on myös hyvin parkkitilaa uudistetussa parkkihallissa.

Myymälän palveluihin kuuluu kaikki kulta- ja kellosepäntyöt, kellojen paristonvaihdot, korvien rei'itykset sekä helmienpunonta. Oma korujen valmistus Hyvinkäällä verstaalla mahdollistaa Silván-korumallien muokkausta tai yksilöllistä toteutusta omien toiveiden mukaan. Lisäksi voit myydä vanhat kultakorut ja -esineet meille, sillä ostamme kaikissa myymälöissämme asiakkaiden kultaa. Katso ajantasaiset hintamme täältä.

Lahden myymälässä saat iloisen ja asiantuntevan palvelun!

Laatukoru Trion edustetut tuotemerkit

Löydät Trion myymälästämme mm. seuraavat tuotemerkit: Silván timantti- ja kultakorut, Swarovski, Kalevala, Lumoava, Raymond Weil, Tissot, Seiko, GANT, Casio, Tommy Hilfiger, Leijona-kellot, Nomination ja Zippo.

Yhteystiedot

Laatukoru, kauppakeskus Trio
Aleksanterinkatu 18
15140 Lahti
p. 0400 110 060
laatukoru.lahti@laatukoru.fi

Tilaa Laatukorun uutiskirje

Tilaa Laatukorun uutiskirje ja saat sähköpostiisi erikoisetuja ja alennuksia, tietoa uutuuksista sekä mielenkiintoisia aiheita liittyen koruihin ja kelloihin.

Ilmainen toimitus kaikkiin tilauksiin