Laatukoru Mall of Tripla myymälä sijaitsee kauppakeskuksen 2. kerroksessa, Nordic Avenuella, lähellä Pasilankadun sisäänkäyntiä.

Myymälän palveluihin kuuluu kaikki kulta- ja kellosepäntyöt, kuten korujen huollot, korjaukset sekä kaiverrukset. Verstaamme tekee myös uniikkeja tilaustöitä asiakkaan toiveiden mukaan. Kelloseppämme hoitaa pariston vaihdot ja kellojen huollot. Moniin kelloihin vaihdetaan paristoja myös myymälässä ja hoidetaan myös kellonrannekkeiden lyhennyksiä. Lisäksi voit myydä vanhat kultakorut ja -esineet meille, sillä ostamme kaikissa myymälöissämme asiakkaiden kultaa. Katso ajantasaiset hintamme täältä.

Laatukoru Tripla edustetut tuotemerkit

Löydät Triplan myymälästämme laajan valikoiman Silvan-timanttikoruja ja kihlasormuksia, jotka valmistetaan Hyvinkäällä Laatukorun omalla verstaalla. Materiaaleina kelta-, valko- ja ruusukulta ja tarkoin valikoidut timantit ja muut jalokivet. Myös tilauksesta, juuri toiveidesi mukaisesti.

Laatukoru Triplan myymälästä löydät myös kotimaiset brändit kuten Kalevala, Saurum ja Lumoava sekä kansainvälisistä brändeistä Swarovski, Sector ja Ti Sento. Kellomerkeistä Triplan Laatukoru edustaa mm. sveitsiläistä Tissot kellomerkkiä. Muita edustettuja kellomerkkejä ovat Seiko, Casio, Leijona, Tommy Hilfiger ja Gant. Lisäksi meiltä on saatavilla Garmin älykelloja.

Yhteystiedot

Laatukoru, kauppakeskus Mall of Tripla
Firdonkatu 2B 2126
00520 Helsinki

p. 0400 110 043
laatukoru.tripla@laatukoru.fi

Tilaa Laatukorun uutiskirje

Tilaa Laatukorun uutiskirje ja saat sähköpostiisi erikoisetuja ja alennuksia, tietoa uutuuksista sekä mielenkiintoisia aiheita liittyen koruihin ja kelloihin.

Ilmainen toimitus kaikkiin tilauksiin