Kalevala Koru Joutsenlempi – ylistys suomalaiselle kultaseppäosaamiselle

Kalevala Koru Joutsenlempi – ylistys suomalaiselle kultaseppäosaamiselle

Kalevala Koru Joutsenlempi on Laatukorun toiveesta suunniteltu korusarja, jota myydään vain verkkokaupassa ja myymälöissämme. Laatukorun Henri Silván kertoo, miten koru syntyi ja mitä sillä halutaan viestiä.
Turvalompakko suojaa maksukorttisi kopioinnin Luet nyt Kalevala Koru Joutsenlempi – ylistys suomalaiselle kultaseppäosaamiselle Lukuaika arviolta 2 minuuttia Seuraava Aktiivisuusranneke vai urheilukello? Näin valitset itsellesi sopivan älykellon

Joko olet tutustunut Kalevala Korun Joutsenlempeen? Kyseessä on Laatukorun toiveesta suunniteltu korusarja, jota myydään vain verkkokaupassa ja myymälöissämme. Laatukorun Henri Silván kertoo, miten koru syntyi ja mitä sillä halutaan viestiä.

 

Laatukoru on jo toistamiseen suunnitellut yhteistyössä Kalevala Korun kanssa korusarjan, jota myydään yksinoikeudella vain Laatukorun myymälöissä ja verkkokaupassa. Tällä kertaa syntyi ainutlaatuinen Joutsenlempi-korusarja, johon kuuluvat riipus ja korvakorut. Koruissa peilinkirkkaana välkehtivään hopeaan on yhdistetetty puhtaanvalkea makeanvedenhelmi.

"Joutsenlempi-korujen suunnittelu lähti ajatuksesta, että haluamme tuoda esille suomalaisuutta ja koruvalmistuksen perinteitä", Henri Silván kertoo.

"Sekä Laatukoru että Kalevala Koru ovat suomalaisia perinteisiä kultasepänyrityksiä, joiden toiminnan ytimessä on kotimainen korumuotoilu ja -valmistus. Näitä meille tärkeitä asioita halusimme lähteä tuomaan esille yhteisen korusarjan avulla."

Joutsenlempi-korujen muodossa voi tunnistaa uljaan joutsenen, joka on Suomen kansallislintu. Materiaaliksi valittiin Laatukorun toiveesta hopean ja helmen yhdistelmä, joka viestii puhtautta ja herkkyyttä. Kalevala Koru valmistaa Joutsenlempi-sarjaa käsityönä Helsingissä.

Korun on suunnitellut Kalevala Korun kultaseppä Taru Harmaala Chaloff. Hänen käsialaansa ovat muun muassa Kalevala Korun Syli-riipus. Chaloffin koruille tyypillistä on pelkistetty ja graafinen muotokieli, mikä näkyy myös Joutsenlempi-koruissa.

"Joutselempi-korut ovat erinomainen lahja naiselle, joka arvostaa suomalaisuutta ja kotimaista käsityötä. Näissä koruissa on arvokasta lempeyttä. Siksi korut sopivat hyvin sekä arkeen että juhlaan kantajan mieltymysten ja päivän mielialan mukaan", Henri kertoo.

Jokaisesta myydystä Joutsenlempi-korusta lahjoitetaan 10 prosenttia hyväntekeväisyyteen. Korujen myynnillä tuetaan Lastenklinikoiden Kummit ry:n toimintaa. Sama koskee myös Laatukorun ja Kalevala Korun aikaisempaa yhdessä suunniteltua Tuike-sarjaa sekä monia muita Laatukorun Kummit-tuotteita.

Kommentoi

Kommentit tarkistetaan ennen julkaisua.

Tämä sivu on suojattu reCATPCHA-tunnistuksella ja Googlen tietosuojakäytäntöjä ja käyttöehtoja sovelletaan.

Ilmainen toimitus kaikkiin tilauksiin