Aktiivisuusranneke vai urheilukello? Näin valitset itsellesi sopivan älykellon

Aktiivisuusranneke vai urheilukello? Näin valitset itsellesi sopivan älykellon

Erilaisille älykkäille digikelloille on niin monta nimeä, että itselle sopivan kellon valinta voi tuntua hankalalta pelkästään termien takia. Vinkkiemme avulla erotat erilaiset kellot toisistaan ja löydät itsellesi sopivimman älykellon, joka tukee sinua tavoitteidesi saavuttamisessa.
Kalevala Koru Joutsenlempi – ylistys suomalaiselle kultaseppäosaamiselle Luet nyt Aktiivisuusranneke vai urheilukello? Näin valitset itsellesi sopivan älykellon Lukuaika arviolta 2 minuuttia Seuraava Näin yhdistät kihla- ja vihkisormukset kauniisti

Erilaisille älykkäille digikelloille on niin monta nimeä, että itselle sopivan kellon valinta voi tuntua hankalalta pelkästään termien takia. Vinkkiemme avulla erotat erilaiset kellot toisistaan ja löydät itsellesi sopivimman älykellon, joka tukee sinua tavoitteidesi saavuttamisessa.

 

Aktiivisuusrannekkeet

Aktiivisuusrannekkeet ovat älykkäiden kellojen yksinkertaisin versio, joka on suunniteltu tukemaan kaikenlaisten liikkujien päivittäistä aktiivisuutta. Siksi niiden ominaisuudet keskittyvät tärkeiden arkisten toimintojen mittaamiseen. Tyypillisesti aktiivisuusrannekkeet mittaavat askelia, laskevat päivän aikana poltettuja kaloreita ja seuraavat unen laatua ja määrää.

Aktiivisuusranneke motivoi kohti terveellisempiä elämäntapoja ja on oiva valinta niille, jotka haluavat selkeän laitteen hyvillä perusominaisuuksilla. Esimerkiksi Garmin Vivomove 3 -sarjan aktiivisuusrannekkeet ovat arkikäyttöön sopivia kelloja, jotka seuraavat kuntoilua, stressiä ja unta. Tyylikkään designin ansiosta ne sopivat käytettäväksi myös töissä ja muiden virallisten asujen kanssa. Väreistä löytyy miellyttäviä vaihtoehtoja niin naisille kuin miehillekin.

Urheilukellot

Jos kaipaat kelloltasi GPS-ominaisuuksia tai tarkempia mittaustuloksia lempilajistasi, on urheilukello oikea valinta sinulle.

Älykkäiden urheilukellojen ominaisuudet vaihtelevat merkistä ja mallista riippuen. Perusperiaatteena voidaan kuitenkin sanoa, että urheilukellot mittaavat aktiivisuusrannekkeista tuttujen perusominaisuuksien lisäksi myös kuntoilusuorituksia. Sykemittauksen avulla urheilukello seuraa treenin tehoa reaaliajassa ja auttaa tavoitteiden saavuttamisessa. Matkaa mittaavien ominaisuuksien ansiosta kellon avulla voi seurata kuljettuja reittejä ja nopeutta.

Suunto 3 -urheilukellot sopivat niin juoksuun, uintiin ja pyöräilyyn kuin kuntosaliharjoitteluun, vaellukseen ja moneen muuhunkin. Nämä kellot on suunniteltu aktiivisesti elävälle, terveyttä ja hyvinvointia arvostaville liikkujille. Älykello luo käyttäjälleen henkilökohtaisiin kuntoilutarpeisiin mukautuvan harjoittelusuunnitelman. Ranteesta saatavan kadenssin avulla kello mittaa nopeutta ja matkaa häiriöittä myös sisätiloissa.

Vankat Suunto 9 Baro -urheilukellot sopivat extreme-menoon, sillä kellon akku kestää jopa 120 tuntia. Tämä vaativille urheilijoille suunniteltu GPS-multisport-kello on omiaan pitkään, rankkaan harjoitteluun ja kilpailuun. Kello on vesitiivis 100 metriin.

Garmin fēnix 6 -sarjan GPS-monilajiälykellot ovat erittäin monipuolisia ja kestäviä. Urheilijoille ja ulkoilijoille suunnitellussa kellossa on värilliset TOPO-kartat sekä reititysominaisuus, joiden avulla voit helposti etsiä ja seurata parhaita polkuja. Kelloon mahtuu jopa 2000 kappaletta kuunneltavaksi ilman puhelinta, ja siinä on rannesykemittaus, älykkäät ilmoitukset sekä mahdollisuus lähimaksuun.

Vieläkin mietityttää?

Sopivan älykellon valintaa ohjaavat sekä budjetti että toivotut ominaisuudet. Mikäli kaipaat tarkempia neuvoja itsellesi sopivimman älykellon valinnassa, asiakaspalvelumme auttaa mielellään! Älykellovalikoimaamme voit tutustua myös liikkeissämme.

Kommentoi

Kommentit tarkistetaan ennen julkaisua.

Tämä sivu on suojattu reCATPCHA-tunnistuksella ja Googlen tietosuojakäytäntöjä ja käyttöehtoja sovelletaan.

Ilmainen toimitus kaikkiin tilauksiin