Swarovski kaulakorut viimeistelevät tyylin

Swarovski kaulakorut viimeistelevät tyylin

Vinkit timanttisormuksen huoltoon Luet nyt Swarovski kaulakorut viimeistelevät tyylin Lukuaika arviolta 3 minuuttia Seuraava Swarovski kristallirannekorut

Swarovski kaulakoru on upea katseenvangitsija, joka sopii niin moderniin kuin klassiseen tyyliin. Kristallikaulakoru onkin hienostunut sekoitus nykyaikaa ja ajattomuutta, jonka vuoksi se on täydellinen valinta kaikille laadukkaiden korujen ystäville. Kristallikaulakoru sopii loistavasti sekä rentoihin että muodollisiin tilaisuuksiin, ja laajasta valikoimastamme löytyy varmasti jokaiselle sopiva Swarovskin koru.

Itävallassa alkunsa saanut Swarovski on kansainvälisesti tunnettu ja arvostettu kristallikorujen valmistaja, jonka luomukset henkivät laatua ja eleganssia. Yrityksen perustaja Daniel Swarovski haaveili pystyvänsä tuomaan ”timantit” kaikkien ulottuville, ja häikäisevät kristallikorut ovatkin valloittaneet maailmaa jo yli sadan vuoden ajan.

Swarovski kaulakorut

Swarovski kristallikaulakorut

Swarovskin hienostuneesti muotoillut kristallikaulakorut ihastuttavat niin värien ystäviä, minimalisteja kuin näyttävien korujen kerääjiäkin. Laatukorun valikoimista löytyy kristallikaulakoruja moneen makuun aina punakultaisesta vaalean kirkkaisiin koruihin. Esimerkiksi Mesmera Y-kaulakoru on näyttävä, kirkkain kristallein somistettu koru, joka sopii juhlaan kuin juhlaan. Punakultainen, pyöreillä kristalleilla koristettu Swarovski Angelic taas vangitsee huomion lämpimillä väreillään. Mustaa kehystä ja kirkkaita kristalleja yhdistelevää Harmonia-korua voi tarvittaessa säätää mukana tulevalla pidennyspalalla, ja Swarovskin mallistoista löytyy myös korusettejä, joihin kuuluvat korvakorut, kaulakoru sekä rannekoru.

Swarovski riipukset

Swarovskilla on valtava valikoima erilaisia kristalliriipuksia, joista taatusti jokainen löytää mieleisensä. Huolella suunnitellut ja laadukkaasti valmistellut riipukset kestävät aikaa ja käyttöä, säilyttäen silti upean säihkeensä. Esimerkiksi keltakullan värinen Swarovski Orbita leikittelee rohkeasti väreillä, kun taas vaalea Swarovski Constella sopii hillitympään makuun. Yksi riipuksien hienouksista on niiden monipuolisuus: ne täydentävät loistavasti jokaista asukokonaisuutta, olipa kyseessä sitten iltapuku tai toimistolook.

Hopeanväriset kaulakorut

Hopeanvärinen kaulakoru on yleisesti ottaen helppo valinta, sillä se sopii hyvin yhteen kaikkien värien kanssa. Swarovskin hopeasävyinen kaulakoruvalikoima onkin erittäin laaja ja monipuolinen.

Kristallikaulakorujen hopeanväriset ketjut ovat vaaleaa, rodiumpinnoitteella päällystettyä metalliseosta. Rodiumpinnoite tekee metallin pinnasta erittäin kiiltävän, vaalean ja kirkkaan sekä suojaa sitä naarmuilta. Rodinointia käytetään yleisesti myös valkokultaisissa koruissa. Hopeanväriset korut sopivat niin arkeen kuin juhlaan; tutustu esimerkiksi upeisiin Swarovski Attract Cluster- tai Swarovski Luna -riipuksiin.

Swarovski riipukset

Kullanväriset Swarovski kaulakorut

Swarovskin valikoimista löytyy vaihtoehtoja myös kullanväristen korujen ystäville; upean väriset korut on valmistettu Swarovskin korumetallista, joka on pinnoitettu kelta- tai roseultaisella värillä. Häikäisevä, vihreitä kristalleja ja keltakultaista väriä yhdistelevä Swarovski Stilla -koru on tyylikäs esimerkki keltakullan värisestä luomuksesta, kun taas Swarovski Dazzling Swan yhdistelee kirkkaita kristalleja ruusukullan lämpimään värimaailmaan.

Swarovski korut ovat panostus laatuun ja tyylikkyyteen

Kun mietit kristallikaulakorua itsellesi tai lahjaksi, Swarovski-korut ovat aina varma, laadukas valinta. Etsitpä sitten korua pienellä tai vähän isommalla budjetilla, Laatukorun valikoimista löydät kristallikorut alle sadan euron hintaluokasta aina kalliimpiin, muutaman sadan euron hintaisiin sijoituksiin. Tyylikäs ja ajaton koru on kiistatta lunastanut paikkansa kristallikorujen huipulla, eikä näin ollen ole koskaan huono ostos.

Kommentoi

Kommentit tarkistetaan ennen julkaisua.

Tämä sivu on suojattu reCATPCHA-tunnistuksella ja Googlen tietosuojakäytäntöjä ja käyttöehtoja sovelletaan.

Ilmainen toimitus kaikkiin tilauksiin