Tutustu työmahdollisuuksiin Laatukorussa

Töihin Laatukoruun

Olemme Suomen suurin kotimaisessa omistuksessa oleva koru- ja kelloalan jälleenmyyntiketju sekä koruvalmistaja. Myymälämme sijaitsevat Etelä-Suomen alueella ja verkkokauppamme palvelee asiakkaita ympäri Suomen. Meillä on vahvat kotimaisen perheyrityksen arvot ja oma eettisesti valmistettu korubändi Silván-timanttikorut. Valmistamme Silván-korut Hyvinkäällä omalla verstaalla käsityönä ammattitaitoisten kultaseppien toimesta.

Tämän kokonaisuuden mahdollistavat lahjakkaat ja sitoutuneet ihmiset. Kun Laatukorulaisilta kysytään, miksi he viihtyvät työssään, kolme asiaa nousee aina esiin: kuluttajalähtöisyys, ihmisläheisyys ja hyvät työkaverit.

Laatukorulla on yli viidenkymmenen vuoden kokemus siitä, mikä merkitys työssä viihtymisellä ja alan antoisimmilla työsuhteilla on, ja tähän tulemme panostamaan jatkossakin. Meille tullaan ja jäädään uramahdollisuuksien, merkityksellisyyden ja yhteisöllisen kulttuurimme vuoksi.

Uramahdollisuudet Laatukorussa

Laatukorulaisena pääset alusta asti kiinni haastaviin työtehtäviin ja saat monipuolisia kehittymismahdollisuuksia. Laatukoru on perheyhtiö ja ymmärrämme mitä tarkoittaa, kun kaikki ovat yhtä suurta perhettä. Tästä yhteisöllisyydestä ja vaikuttamisen mahdollisuudesta sekä huippuosaamisesta ja innovatiivisesta otteesta kumpuavat ainekset merkitykselliseen työhön ja elämäsi uraan. Ennen kaikkea tarjoamme mahdollisuuden olla mukana yhdessä Suomen kiinnostavimmista yrityksistä. Suhtaudumme tulevaisuuteen intohimolla, sitä luottavaisesti rakentaen.Laatukoru verstas
Laatukorussa osaavat kultasepät työskentelevät verstaallamme Hyvinkäällä. Verstastamme kehitetään jatkuvasti ja tuotantomme kehittyy osaavan sekä ammattitaitoisen henkilöstön ansiosta. Mikäli haluat kehittyä kultaseppänä, Laatukoru tarjoaa siihen loistavat edellytykset.

Laatukoru myymälät
Myymälöissämme työskentelee toimialan parhaat myyjät, joiden osaamiseen panostamme ja siksi asiakaslupauksemme laadukkaasta palvelusta on erinomaisella tasolla. Jos omaat huippumyyjän persoonallisuuden ja toimiala on sinulle tuttu, keskustelemme mielellämme työmahdollisuuksista Laatukorussa.

Laatukoru verkkokauppa
Omissa tiloissaan toimivan verkkokaupan liiketoimintaa toteutetaan ja kehitetään täysin verkkokaupan ehdoilla. Panostamme jatkuvasti verkkokauppatoimintaan ja uskomme ammattitaitoisten, osaavien ihmisten tukevan liiketoimintaamme. Mikäli Sinulla on kokemusta ja osaamista verkkokauppaliiketoiminnasta ja sen eri osa-alueista, kuulemme Sinusta mielellään.

Laatukorun henkilöstö kasvaa ja menestyy

Kaiken työmme perusta on asiakastyytyväisyys ja työntekijöiden hyvän työyhteisön tarjoaminen. Liiketoimintamme kivijalka on hyvinvoiva, osaava ja sitoutunut henkilöstö. Työsuhteemme ovat perinteisesti olleet pitkiä, mikä kertoo, että Laatukorussa viihdytään.

Hae meille töihin

Hae töihin Laatukoruun! Lähetäthän avoimen työhakemuksen ja CV:n sähköpostilla osoitteeseen lauri.silvan@laatukoru.fi.

Laatukoru Lippulaiva

Tero Salmesvirta, Myymälävastaava ja Kelloseppä

Kuinka pitkään olet ollut toimialalla?

Nyt tulee 30v täyteen kelloseppänä ja pidän edelleen työstäni. Olen kelloseppä toisessa polvessa, joten isäni kautta olen saanut kosketuksen toimialaan jo paljon aikaisemmin.

Mikä Laatukorussa on parasta?

Olen työskennellyt Laatukorussa nyt 19 vuotta. Parasta työssäni on vaihtelevuus ja monipuolisuus, sekä asiakaspalvelu. Kuluttajien kanssa asioiminen on mielenkiintoista ja innostavaa.  Olen viihtynyt Laatukorussa ja arvostan perheyrityksen pitkäjänteisyyttä.

Miksi Laatukorussa on mielestäsi hyvä työskennellä?

Laatukoru ja koko kello- ja jalometalliala on kiinnostava paikka. Meillä on hyvät kansainväliset brändit ja hyvä yhteistyö niiden kanssa. Toisaalta meillä on laadukkaasti käsityönä Hyvinkäällä valmistettavat Silván timanttikorut, jotka on tehty kotimaisille kuluttajille ja heidän toiveiden mukaan. Monipuolinen työnkuva ja vastuun saaminen on työssäni parasta.

Laatukoru Itis

Julia Varca, Myymälävastaava

Miten pitkään olet ollut toimialalla?

Olen ollut 10 vuotta kello- ja jalometallialalla. Koulutukseltani olen merkonomi ja pidän myymisestä.

Mikä Laatukorussa on parasta?

Olen työskennellyt Laatukorussa nyt 2,5 vuotta. Parasta Laatukorussa on se, että meistä välitetään ja yhteisöllisyys. Omistajat välittävät ja kannustavat.

Miksi Laatukorussa on mielestäsi hyvä työskennellä?

Laatukorussa on hyvät ja raikkaat myymälät ja parhaat työkaverit. Meidän asiakkaamme arvostavat laatua ja meidän hyvää palvelua. Hyvä ilmapiiri auttaa jaksamaan ja se että kuultajilta saa kannustavaa palautetta.

Laatukoru verstas

Matti Leinonen, Kultaseppä

Miten pitkään olet ollut toimialalla?

Aloitin vuonna 1993 harjoittelijana ja sen jälkeen olen opiskellut oppisopimuksella kultasepäksi Laatukorussa. Olen työskennellyt Laatukorun verstaalla siitä lähtien, eli 29 vuotta.

Mikä Laatukorussa on parasta?

Parasta Laatukorussa on se, että työ on vaihtelevaa ja pääsen tekemään monipuolisesti eri tehtäviä.

Miksi Laatukorussa on mielestäsi hyvä työskennellä?

Laatukorun verstaalla on erinomainen työporukka ja mukava yhteishenki. Toimitilat ja työkalut on nykyaikaiset ja täällä panostetaan siihen, että on mahdollisuuksia tehdä erilaisia asioita. Pystyn kehittämään omaa osaamista monipuolisesti.

Ilmainen toimitus kaikkiin tilauksiin