Laatukoru Iso Omena myymälämme sijaitsee Kauppakeskus Ison Omenan ensimmäisessä kerroksessa, Marimekon vieressä ja Iittalaa vastapäätä. Myymälässämme palvelee sinua iloinen sekä ammattitaitoinen henkilökunta, joka auttaa ja opastaa sinua mielellään löytämään juuri sinulle sopivan tuotteen elämän eri hetkiin ja tapahtumiin.

Myymälästämme on saatavilla kaikki kello- ja kultasepänliikkeen palvelut. Myymälässämme onnistuvat kellojen paristonvaihdot, kellorannekkeiden vaihdot sekä -lyhennykset. Ammattitaitoisten kello- ja kultaseppiemme kautta onnistuu vaativammatkin kellosepän- ja kultasepäntyöt, kuten myös kaiverrustyöt niin kone- kuin käsinkaiverruksilla. Lisäksi voit myydä vanhat kultakorut ja -esineet meille, sillä ostamme kaikissa myymälöissämme asiakkaiden kultaa. Katso ajantasaiset hintamme täältä.

Laatukoru Iso Omena edustetut tuotemerkit

Myymälästämme löydät laadukkaat kotimaiset ja kansainväliset koru- ja kelloalan tuotteet. Liikkeessämme myytävät Silván-korut ovat Laatukorun oma timanttikorubrändi, jota valmistetaan Laatukorun omalla verstaalla Hyvinkäällä. Verstaallamme onnistuu myös uniikkien kulta- ja timanttikorujen yksilöllinen suunnittelu ja toteutus toiveidesi mukaan! Käytämme korujemme valmistuksessa kierrätyskultaa.

Laatukoru Ison Omenan myymälästä löytyy oman Silván-malliston lisäksi laaja valikoima kulta- ja hopeakoruja sekä tunnettuja korubrändejä, kuten Kalevala, Lumoava, Swarovski ja Ti Sento. Kellovalikoimaamme kuuluu tunnettuja huippubrändejä, kuten Raymond Weil, Tissot, Seiko, Garmin, Casio, GANT, Swiss Military Hanowa, Olivia Burton, Tommy Hilfiger ja Anne Klein.

Yhteystiedot

Laatukoru, kauppakeskus Iso Omena
Piispansilta 11
02230 Espoo
p. 0400 110 075
laatukoru.isoomena@laatukoru.fi

Tilaa Laatukorun uutiskirje

Tilaa Laatukorun uutiskirje ja saat sähköpostiisi erikoisetuja ja alennuksia, tietoa uutuuksista sekä mielenkiintoisia aiheita liittyen koruihin ja kelloihin.

Ilmainen toimitus kaikkiin tilauksiin