Laatukoru Sello on arvostettu perheomistuksessa oleva koru- ja kelloalan myymälä, jonka Sellon myymälä sijaitsee kauppakeskus Sellon ensimmäisessä kerroksessa Espresso House -kahvilaa vastapäätä.

Viihtyisästä myymälästämme saat kello- ja korutuotteiden lisäksi korkeatasoiset kultasepänpalvelut ja paristonvaihdot sekä muut huoltotyöt. Lisäksi voit myydä vanhat kultakorut ja -esineet meille, sillä ostamme kaikissa myymälöissämme asiakkaiden kultaa. Katso ajantasaiset hintamme täältä.

Laatukoru Sellon edustetut tuotemerkit

Myymälästämme löydät laadukkaat kotimaiset ja kansainväliset merkkituotteet. Liikkeessämme myytävät Silván-korut ovat Laatukorun oma timanttikorubrändi, jota valmistetaan Laatukorun omalla verstaalla Hyvinkäällä. Silván-timanttikorukokoelma sisältää korkeatasoisia sormuksia, korvakoruja, riipuksia sekä kaulakoruja. Teemme tuotteita myös mittatilaustyönä asiakkaan toiveiden mukaan.

Laatukoru Sellosta löytyy oman Silvan-malliston lisäksi parhaimmat kansainväliset kellomerkit, timantti- ja kultakorut, hopeakorut, pöytähopeat sekä lahjatavarat. Laatukoru Sellon edustamia kellobrändejä ovat Raymond Weil, Tissot, Swiss Military, Garmin, Seiko, Tommy Hilfiger, Gant, Anne Klein, GO, Leijona sekä Casio. Koruvalikoimastamme löytyvät Kalevala Koru, Lumoava, Swarovski, Thomas Sabo sekä Ti Sento.

Yhteystiedot

Laatukoru, kauppakeskus Sello
Leppävaarankatu 3-9
02600 Espoo
p. 0400 110 078
laatukoru.sello@laatukoru.fi

Tilaa Laatukorun uutiskirje

Tilaa Laatukorun uutiskirje ja saat sähköpostiisi erikoisetuja ja alennuksia, tietoa uutuuksista sekä mielenkiintoisia aiheita liittyen koruihin ja kelloihin.

Ilmainen toimitus kaikkiin tilauksiin