Laatukoru Willan myymälämme sijaitsee aivan Hyvinkään ydinkeskustassa torin reunalla, kauppakeskus Willassa. Myymälämme löydät Willansiltaa vastapäätä ylätasolta kolmannesta kerroksesta, Luhdan liikkeen vierestä. P1 parkkihallin kautta pääset suoraan hissillä Willansillan viereen myymälämme lähelle (keltaisella merkityt opasteet).

Myymälämme palveluihin kuuluu kaikki kulta- ja kellosepäntyöt, kaiverrustyöt, kellojen paristonvaihdot ja korvien rei'itykset. Lisäksi voit myydä vanhat kultakorut ja -esineet meille, sillä ostamme kaikissa myymälöissämme asiakkaiden kultaa. Katso ajantasaiset hintamme täältä.

Verstaallamme onnistuu myös uniikkien kulta- ja timanttikorujen yksilöllinen suunnittelu ja toteutus toiveidesi mukaan! Käytämme korujemme valmistuksessa kierrätyskultaa.

Laatukoru Willan edustetut tuotemerkit

Löydät Willan myymälästämme seuraavat tuotemerkit: Silvan timantti- ja kultakorut, Kultakeskuksen hopea- ja terästuotteet, Kalevala, Lumoava, Saurum,
Swarovski, Ti Sento, Sector-korut, Seiko, Tommy Hilfiger, Casio, Gant, Anne Klein, Leijona, Hanova, Ukko-tuotteet ja Zippo, C-secure turvalompakot. Lisäksi meiltä löytyy kattava valikoima kaste- ja kummilahjoja.

Yhteystiedot

Laatukoru, kauppakeskus Willa
Hämeenkatu 9
05800 Hyvinkää
p. 0400 110 082
laatukoru.willa@laatukoru.fi

Tilaa Laatukorun uutiskirje

Tilaa Laatukorun uutiskirje ja saat sähköpostiisi erikoisetuja ja alennuksia, tietoa uutuuksista sekä mielenkiintoisia aiheita liittyen koruihin ja kelloihin.

Ilmainen toimitus kaikkiin tilauksiin