Toimitustavat ja -ajat

Kaikki varastossa olevat tuotteet postitetaan 1-5 arkipäivän sisällä tilauksesta, valtaosin kuitenkin jo 1-2 arkipäivässä. Kaikki verkkokaupan tuotteet eivät ole varastotuotteita. Joskus voi myös käydä niin, että tuote on tilapäisesti loppu varastosta tai loppuunmyyty. Tällaisten tuotteiden toimittamiseen voi kulua hieman pidemmän aikaa. Tämä luonnollisesti ilmoitetaan heti, kun tilauksesi on käsitelty. Noutotuotteiden toimitusaika on noin viikon.

Poikkeukselliset toimitusajat:

Jotkut arvokkaammat tuotteet valmistetaan useimmiten tilaustyönä, jolloin tulee varautua pidempään toimitusaikaan. Kun tilaat tuotteen, kerromme tarkemman toimitusajan. Varaudu kuitenkin seuraaviin toimitusaikoihin:

 • Silván-korut valmistetaan Laatukorun omalla verstaalla, joten niiden toimitusaika on 5-8 arkipäivää.
 • Kalevala-korun kultasormukset valmistetaan tilaustyönä. Niiden toimitusaika on 5-8 arkipäivää.
 • Kalevala-korun kultaiset tuotteet (pl. sormukset) valmistetaan tilaustyönä. Niiden toimitusaika on 4-5 viikkoa. 
 • Kaiverrukset tehdään käsityönä, jonka vuoksi toimitusaikaan on laskettava 1-2 arkipäivää lisää.

Tarjoamme seuraavat toimitustavat:

 • Posti - Nouto Postista tai pakettiautomaatista: 4,90€ / 0€
  Yli 50 euron tilauksissa kuljetus on ilmainen. Toimitusaika yleenä 1-3 arkipäivää tilauksen lähettämisestä. Saapumisilmoitus lähetetään tekstiviestitse, jos puhelinnumero on ilmoitettu. Muussa tapauksessa saapumisilmoitus lähetetään postitse.
 • Posti - Kotipaketti: 13,5€
  Toimitus kotiin tai työpaikalle 1-2 arkipäivän kuluessa. Paketin toimitusta ennen Posti kysyy sopivan toimitusajan lähetykselle.
 • Matkahuolto: 4,90€ / 0€
  Yli 50 euron tilauksissa kuljetus on ilmainen. Toimitus alueesi lähimpään Matkahuolto-toimipisteeseen 1-3 arkipäivän kuluessa tilauksen lähettämisestä.
 • Nouto myymälästä: 0€
  Nouda tilaus mistä tahansa valitsemastasi Laatukorun myymälästä. Toimitusaika on 5-7 arkipäivää. Myymälästä soitetaan, kun tilaus on noudettavissa.