Toimitustavat ja -ajat

Kaikki varastossa olevat tuotteet postitetaan 1-5 arkipäivän sisällä tilauksesta, valtaosin kuitenkin jo 1-2 arkipäivässä. Noutotuotteiden toimitusaika on noin viikon.

  Tarjoamme seuraavat toimitustavat:

  • Posti - Nouto Postista tai pakettiautomaatista: 0€ / 4,90€
   Toimitus valitsemaasi Postin noutopisteeseen, kuten pakettiautomaattiin pääsääntöisesti 1-3 työpäivän aikana, isoimmissa kaupungeissa myös lauantaisin. Saat ilmoituksen heti, kun pakettisi on noudettavissa. Yli 50 euron tilauksissa kuljetus on ilmainen.

  • Matkahuolto - Nouto Matkahuollon pakettiautomaatista: 0€ / 5,00€
   Toimitus valitsemaasi Matkahuollon pakettiautomaattiin pääsääntöisesti 1-3 työpäivän aikana, isoimmissa kaupungeissa myös lauantaisin. Saat ilmoituksen heti, kun pakettisi on noudettavissa. Yli 50 euron tilauksissa kuljetus on ilmainen.
  • Matkahuolto - Nouto Matkahuollon palvelupisteestä: 0€ / 5,00€
   Toimitus valitsemaasi Matkahuollon noutopisteeseen, kuten pakettiautomaattiin, Matkahuoltoon, K-Marketiin tai R-kioskiin pääsääntöisesti 1-3 työpäivän aikana, isoimmissa kaupungeissa myös lauantaisin. Saat ilmoituksen heti, kun pakettisi on noudettavissa. Yli 50 euron tilauksissa kuljetus on ilmainen.
  • Posti - Kotipaketti: 10,90€
   Toimitus kotiin tai työpaikalle 1-2 arkipäivän kuluessa. Paketin toimitusta ennen Posti kysyy sopivan toimitusajan lähetykselle.

  • DHL Express: 0€ / 14,90€
   DHL Express toimituskotiin tai työpaikalle 1-2 arkipäivän kuluessa. Sopii erityisesti arvokkaille lähetyksille. Yli 800€ tilauksissa DHL Express toimitus on ilmainen.
  • Nouto Laatukorun myymälästä: 0€
   Nouda tilaus mistä tahansa valitsemastasi Laatukorun myymälästä. Toimitusaika on 2-5 arkipäivää. Myymälästä soitetaan, kun tilaus on noudettavissa.

  Voit halutessasi tarkistaa lähimmän Matkahuollon noutopisteen täältä.

  Poikkeukselliset toimitusajat:

  Jotkut arvokkaammat tuotteet valmistetaan useimmiten tilaustyönä, jolloin tulee varautua pidempään toimitusaikaan. Kun tilaat tuotteen, kerromme tarkemman toimitusajan. Varaudu kuitenkin seuraaviin toimitusaikoihin:

  • Silván-korut valmistetaan Laatukorun omalla verstaalla, joten niiden toimitusaika on noin 5-8 arkipäivää.
  • Kalevala kultasormukset valmistetaan tilaustyönä. Niiden toimitusaika on noin 5-8 arkipäivää.
  • Lumoava kultaiset korut valmistetaan tilaustyönä. Niiden toimitusaika on noin 2 viikkoa. 
  • Kaiverrukset tehdään käsityönä, jonka vuoksi toimitusaikaan on laskettava 1-2 arkipäivää lisää.

  Tilaa Laatukorun uutiskirje

  Tilaa Laatukorun uutiskirje ja saat sähköpostiisi erikoisetuja ja alennuksia, tietoa uutuuksista sekä mielenkiintoisia aiheita liittyen koruihin ja kelloihin.

  Ilmainen toimitus yli 50 € tilauksiin