Edulliset vihkisormukset - näillä vinkeillä säästät vihkisormuksen hinnassa

Edulliset vihkisormukset - näillä vinkeillä säästät vihkisormuksen hinnassa

Vuoden 2024 vihkisormustrendit Luet nyt Edulliset vihkisormukset - näillä vinkeillä säästät vihkisormuksen hinnassa Lukuaika arviolta 3 minuuttia Seuraava Värikivelliset vihkisormukset

Edulliset vihkisormukset – onko sellaisia? Vihkisormuksia löytyy laaja kirjo, mutta yhtä laaja on myös niiden budjetti. Rakkaudella ei onneksi tarvitse olla kovaa hintalappua, sillä pienellä suunnittelulla ja Laatukorun monipuolisella valikoimalla löydät juuri teille sopivat sormukset budjettiystävälliseen hintaan.

Olipa etsinnässäsi sitten perinteitä kunnioittava tai modernimpaan tyyliin sopiva sormus, blogista saat parhaat vinkit edullisten vihkisormusten hankkimiseen. Esittelemme tässä artikkelissa vihkisormuksia 150 - 1000 euron hintaluokassa.

Vinkki: voit selata helposti eri hintaluokan sormuksia verkkokaupastamme muuttamalla hintaa rajausvalintojen alta löytyvällä hintahaitarilla!

Miten valita edulliset vihkisormukset

Kun etsit edullisia vihkisormuksia, on koruissa olevat timantit yksi suurimpia hintaan vaikuttavia tekijöitä. Tästä syystä kannattaa harkita mahdollisen luonnontimantin sijaan laboratoriotimantteja tai vaihtoehtoisia jalokiviä, kuten morganiittia, smaragdia tai safiiria. Ne tuovat sormukseen tyyliä ja näyttävyyttä perinteisiä luonnontimantteja edullisemmin.

Kannattaa tutustua myös sormuksiin, jotka on valmistettu eettisesti hankituista materiaaleista – nämä ovat usein kokonaiskustannuksiltaan edullisempia. Laatukorun Silván-sormukset valmistetaan 100% kierrätetystä kullasta.

On myös hyvä muistaa, että mitä vähemmän sormuksen myynnissä on välikäsiä, sitä edullisempana hinta voidaan pitää. Suoraan valmistajalta ostettu sormus voikin olla huomattavasti edullisempi kuin jälleenmyyjän kautta. Laatukoru valmistaa itse Silván-timanttisormukset omalla verstaalla Hyvinkäällä.

Parhaat valintamme edullisista vihkisormuksista

Timanttisormukset laboratoriotimanteilla

Laboratoriossa valmistetuilla timanteilla on useita etuja verrattuna perinteisiin luonnontimantteihin. Niillä on samanlaiset ominaisuudet ja ulkonäkö kuin luonnontimanteilla, mutta ne ovat kuitenkin huomattavasti edullisempia. Laboratoriossa valmistetut timantit ovat myös eettisiä, sillä niiden valmistamista varten ei tarvita kaivostoimintaa. Edullisuudestaan huolimatta ne ovat laadukkaita, kauniita ja kestäviä.

Laboratoriotimanttisormusten hinnat vaihtelevat sormustyypistä riippuen. Hinnat alkavat noin 500 eurosta ylöspäin. Laboratoriossa valmistettuihin timantteihin on saatavilla erilaisia moderneja hiontoja, kuten ovaali ja emerald -hionnat.

Värikkäät jalokivet

Väriä vihkisormuksiinsa toivoville pareille on tarjolla erilaisia jalokiviä, jotka ovat sekä näyttäviä ja lähes aina timantteja edullisempia.

  • Safiirit tunnetaan etenkin upean sinisistä sävyistään, jotka tuovat sormukselle upeaa ylellisyyttä ilman timantin korkeaa hintaa. Sinisen lisäksi safiireja löytyy mm. pinkin ja keltaisen eri sävyissä sekä värittöminä.
  • Syvänpunaiset rubiinit ovat rohkea ja näyttävä valinta kaikille, jotka haluavat sormukseensa reilusti näyttävyyttä.
  • Kevyempiä ja pehmeämpiä sävyjä etsivien kannattaa harkita morganiittia tai akvamariinia, jotka tuovat vihkisormukseen romanttisen vivahteen vaaleansinisillä ja hennon vaaleanpunaisilla sävyillään.

Vaihtoehtoiset materiaalit kullan sijasta

Mikäli on valmis tinkimään korun materiaalista, putoaa sormusten hintapiste selkeästi alaspäin. Kullan sijasta valikoimistamme löytyy runsaasti sormuksia, joiden materiaalina on esimerkiksi zirkonium, hopea tai titaani. Vaihtoehtoiset materiaalit kullan sijaan sopivat hyvin pareille, ketkä etsivät edullista vihkisormusta laadusta tinkimättä.

Suoraan valmistajalta ostetut vihkisormukset

Kun asiakas ostaa korun jälleenmyyjän sijaan suoraan valmistajalta, jää niin sanottu tukkuporras pois, ja hinnat pystytään pitämään edullisina. Laatukorun oman Silván-brändin korut valmistetaan Suomessa Hyvinkään verstaalla, jolloin hintataso saadaan pidettyä kohtuullisena laadusta tinkimättä.

Silván-sormukset on valmistettu 100 % ekologisesta kierrätyskullasta, ja niihin käytetään vain parhaita materiaaleja: 14 tai 18 karaatin valko-, kelta- ja rosekultaa ja platinaa sekä laadukkaita timantteja.

Meiltä löydät satoja sormuksia, joista voit valita juuri sinun tyyliisi sopivan vihkisormuksen. Kultaisten Silván-sormuksien hinnat alkavat vain noin 150 eurosta ylöspäin ja Silván-timanttisormuksien hinnat noin 500 eurosta ylöspäin.

Mitä kannattaa muistaa?

Panosta aina ennemmin sormuksen laatuun kuin näyttävyyteen – hyvin tehty sormus kestää aikaa sekä jokapäiväistä käyttöä. Laatukoru tarjoaa kaikkiin Silván-koruihin elinikäisen takuun valmistusvirheiden osalta. Tämä tarkoittaa, että luotamme 100% valmistamiemme korujen laatuun ja niiden kestävyyteen.

Valitsemalla laboratoriotimantin tai värillisen jalokiven luonnontimantin sijasta, voit säästää jopa useita kymmeniä prosentteja sormuksen hinnassa tinkimättä tyylistä, laadusta ja näyttävyydestä.

Tutustu Laatukorun vihkisormus-valikoimaan!

Kommentoi

Kommentit tarkistetaan ennen julkaisua.

Tämä sivu on suojattu reCATPCHA-tunnistuksella ja Googlen tietosuojakäytäntöjä ja käyttöehtoja sovelletaan.

Ilmainen toimitus kaikkiin tilauksiin