Vuoden 2024 vihkisormustrendit

Vuoden 2024 vihkisormustrendit

Vuonna 2024 sanotaan ”tahdon” mitä upeimmilla vihkisormuksilla. Klassiset ja ajattomat vaihtoehdot saavat rinnalleen modernit, uniikit vihkisormukset, ja upeita vaihtoehtoja on lähes loputtomasti. Tutustu tämän vuoden suosituimpiin sormuksiin – kokosimme alle uusimmat ja mielenkiintoisimmat trendit vuoden 2024 vihkisormuksista.

Koko sormusta kiertävä timanttirivistö allianssisormuksissa

Allianssisormus tekee paluuta kuumimpien trendien joukkoon. Vuonna 2024 allianssisormuksia nähdään runsaasti sekä puoliallianssina (timantit kiertävät noin puolet rungosta) tai koko allianssina, jossa timanttirivistö kiertää koko sormuksen. Nämä sormukset ovat ikuisen rakkauden ja sitoutumisen symboleja, jotka edustavat lupausta läpi elämän mittaisesta rakkaudesta.

Allianssisormusten suosio on kasvanut viime vuosina, kun vihkiparit ovat alkaneet etsiä yhä uniikimpia vihkisormuksia. Timantti-allianssisormukset tarjoavatkin kantajalleen ajatonta eleganssia, jalokivien säihkettä ja hienostuneisuutta, tehden sormuksesta upean kokonaisuuden.

Kaksiväriset sormukset

Kaksiväriset vihkisormukset ovat kasvattaneet suosiotaan viime vuosina, sillä ne tarjoavat tyylikkään vaihtoehdon perinteisille, yksivärisille sormuksille. Värien harkitut yhdistelmät tuovat sormukseen modernin ja huomiota herättävän, mutta harmonisen kontrastin.

Suosittuja väriyhdistelmiä ovat ruusukulta ja valkokulta sekä keltakulta ja valkokulta. Myös vahvempia sävyjä nähdään, kuten musta zirkonium yhdistettynä kelta-, valko- tai ruusukultaan.

Sirot vihkisormukset

Sirot vihkisormukset

Minimalistisesti muotoillut sirot vihkisormukset edustavat hillittyä eleganssia. Ne valmistetaan usein korkealaatuisista metalleista, kuten valkokullasta, keltakullasta tai rosekullasta, ja niissä voi olla yksittäisiä timantteja tai muita jalokiviä. Yksikivinen solitaire-sormus yhdistettynä hillittyyn rivitimanttisormukseen luovat hienostuneen kokonaisuuden, joka kestää sukupolvien yli.

Sirot vihkisormukset kestävät hyvin muuttuvia trendejä, sillä niissä on paljon sormuksen peruselementtejä: hienovarainen ja ajaton runko ja vain vähän yksityiskohtia. Koska ne keskittyvät ajattomaan tyylikkyyteen pikemminkin kuin ohimeneviin trendeihin, ne pysyvät ajankohtaisina, käytännöllisinä ja tyylikkäinä nykyisistä muotivirtauksista riippumatta.

Klassiset sormusmallit ovat monipuolisia, ja niitä voidaan helposti yhdistää erilaisten kihlasormusten kanssa.

Ovaali-hiottu sekä emerald-hiottu timanttisormus

Timanttien ja jalokivien monet hiontamuodot

Suosio erilaisiin timanttien muotoihin, kuten ovaali-hiottuihin, emerald-hiottuihin tai pisara-hiottuihin timantteihin kasvaa jatkuvasti vihkiparien keskuudessa. Perinteisestä pyöreästä briljant-hionnasta poikkeavan muotoinen timantti luo sormukseen romanttisen, vintagehenkisen tunnelman, joka kääntää katseet.

Eri muotoiset timantit ovat monipuolisia, ja niitä voidaankin sisällyttää luovasti erilaisiin istutuksiin, haluttiinpa sormukseen sitten useamman timantin kokoelma tai yksi, näyttävä timantti.

Kahden tai useamman sormuksen yhdisteleminen

Kahden tai useamman sormuksen yhdistelmä on edelleen suosittu valinta vuonna 2024 – se luo perinteisiin sormuksiin verrattuna uniikin ja modernin tyylin. Monet vihkiparit miettivät jo kihlasormuksia valittaessa, kuinka tuleva vihkisormus olisi mahdollista yhdistää. Kahden sormuksen yhdistelmä mahdollistaa lukemattoman määrän erilaisia materiaali- ja jalokiviyhdistelmiä, kuten valkokultaa ja safiiria, ruusukultaa ja morganiittia tai keltakultaa ja smaragdia. Tuloksena on trendikäs, mutta ajaton vihkisormus, joka on helppo muokata omaan tyyliin sopivaksi.

Valitse vihkisormukseen erivärinen jalokivi

Kiinnostus värillisiin jalokiviin, kuten safiireihin, rubiineihin ja smaragdeihin on kasvanut kohisten vihkisormuksissa. Uniikit ja värikkäät jalokivisormukset toimivatkin upeina katseenvangitsijoina. Värejä vihkisormuksissa nähtiin jo vuonna 2023 ja trendi jatkuu läpi vuoden 2024.

Värillisiä jalokiviä käytetään sormuksissa perinteisten timanttien sijaan, mutta niitä voidaan myös yhdistää timanttikoristeisiin näyttävän kontrastin luomiseksi. Kookkaita värillisillä kivillä varustettuja halosormuksia nähtiin viime vuonna myös useilla maailmanluokan tähdillä, mikä enteilee melko varmasti kiihtyvää trendiä. Värin valinta vihkisormukseen liittyy usein tiettyyn jalokiveen, lempiväriin tai muuhun itselle merkitykselliseen. Silvan-mallistosta löydät kultasormuksia muun muassa erivärisillä jalokivillä, kuten rubiini, morganiitti, safiiri, topaasi ja smaragdi.

Vintage-tyyliset sormukset

Vintage on aina muodikasta

1920-luvun Hollywood-glamour ei oikeastaan koskaan mene pois muodista. The Great Gatsby -elokuvasta suureen suosioon loikannut halosormus nähdään yhtenä suosituimmista sormusmalleista myös vuonna 2023, eikä ihme, sillä pienillä kivillä ympäröity keskikivi on näyttävyydessään ylivoimainen. Vintage näyttäytyy tänä vuonna kuitenkin myös moninaisempana ja halosormusten rinnalla nähdään myös erikoisempia vintage-tyylisiä sormuksia, kuten markiisi-hiottuja rivitimanttisormuksia.

Solitaire-sormuksissa korkeat kruunuistutukset

Vuoden 2024 vihkisormustrendit kurovat umpeen kuilua modernin ja klassisen muotoilun välillä. Esimerkiksi kruunumainen, korkea timantti-istutus tuo nykypäivään häivähdyksen historiaa. Korkealle sormuksen ”kruunuksi” istutettu timantti onkin noussut uudelleen trendisormusten joukkoon. 1800-luvulta peräisin oleva vihkisormusmalli on tehnyt tyylikkään paluun, kuvastaen ajatonta tyylikkyyttä, joka kantaa läpi vuosisatojen.

Vihkisormustrendit apuna valinnassasi

Vihkisormusten maailma kehittyy jatkuvasti, ja uusia trendejä syntyy joka vuosi. Vuonna 2024 keskitytään ajattomaan tyylikkyyteen, persoonalliseen ilmaisuun ja uniikkeihin malleihin.

Allianssisormukset, kaksivärisyys, klassisuus ja ajattomuus, timanttien eri muodot, sormusten yhdisteleminen, eriväriset jalokivet, sekä kruunumaiset timantti-istutukset ovat ottaneet ansaitusti paikkansa vuoden 2024 vihkisormustrendien kärjessä.

Nämä trendit tarjoavat vihkipareille runsaasti eri vaihtoehtoja ja takaavat, että jokaiselle löytyy jotakin. Etsitpä sitten klassista ja ajatonta sormusta tai ainutlaatuisempaa ja modernimpaa mallia, löydät varmasti vihkisormuksen, joka kuvastaa juuri sinun ja puolisosi rakkautta.

Kommentoi

Kommentit tarkistetaan ennen julkaisua.

Tämä sivu on suojattu reCATPCHA-tunnistuksella ja Googlen tietosuojakäytäntöjä ja käyttöehtoja sovelletaan.

Ilmainen toimitus kaikkiin tilauksiin