Esittelyssä Efva Attling korut - Laatukoru blogi

Esittelyssä Efva Attling korut - Pohjoismaiden johtava korusuunnittelija haluaa inspiroida ihmisiä ympäri maailman

Laboratoriotimanttisormukset - mitä synteettisistä timanteista on hyvä tietää? Luet nyt Esittelyssä Efva Attling korut - Pohjoismaiden johtava korusuunnittelija haluaa inspiroida ihmisiä ympäri maailman Lukuaika arviolta 4 minuuttia Seuraava Kalevala kevään 2023 uutuuskorut: herkkää kukkateemaa ja vahvoja symboleja

Efva Attling on yksi tunnetuimmista pohjoismaisista korusuunnittelijoista. Ruotsalaisen suunnittelijan mallisto pitää sisällään taidokkaasti muotoiltuja kulta- ja hopeakoruja, jotka kantavat mukanaan teemoja, kuten feminismi, yhdenvertaisuus, ystävyys ja rakkaus. Beauty with a tought, kauneutta ajatuksella, on kantava ajatus suunnittelijan mallistossa, mutta usein vaikeitakin asioita hän käsittelee huumorin keinoin. Vaikka korujen viesti on voimakas, on niiden muotoilu vähäeleistä ja ajatonta. Tyylikästä skandinaavista designia edustavat korut tekivät nopeasti läpimurron tukholmalaisten ”trendsettereiden” keskuudessa ja kansainvälisesti suosio räjähti, kun Efva Attlingin Homo Sapiens -kaulakoru nähtiin Madonnan yllä. Supersuositut Efva Attling kultakorut ja hopeakorut ovat nyt saatavilla myös Laatukorulta!

Selaa Efva Attling koruja

”Beauty with a tought” - Efva Attling -koruissa näkyvät vahvat viestit

Efva Attling teki ensimmäisen korunsa jo 11-vuotiaana. Joutsenesta muotonsa saanut hopeinen rannekoru oli alkusoittoa sille, että vuosikymmeniä myöhemmin Efva alkoi suunnittella koruja omaa nimeään kantavan brändin alla. Tässä välissä hän ehti tehdä uraa myös mallina ja muusikkona, ja etenkin muusikon ura näkyy Efvan korusuunnittelussa vahvasti. 80-luvulla kirjoitetuista sanoituksista jäi kipinä koskettaa ja rohkaista ihmisiä sekä avata keskustelunaiheita.

Efva Attlingille korusuunnittelu ei ole vain kauniiden asusteiden suunnittelua. Hän haluaa inspiroida ihmisiä ympäri maailmaa ja muistuttaa tärkeistä teemoista. Rakkaus ja ystävyys on merkittävässä roolissa Efvan suunnittelussa, samoin kuin yksilön voima ja vahvuus. Efva on sanonut haluavansa muistuttaa, että yksilö pystyy tekemään enemmän kuin uskoo. Efvan suunnittelussa näkyy vahvana ajatus power-tyylistä, jonka avulla kuka tahansa olonsa voi tuntea itsevarmaksi ja vahvaksi. Efvalle ”power” ei ole suuria asioita vaan yksinkertaisuutta ja vahvoja viestejä. Omaksi voimakoruksi voi hankkia esimerkiksi hopeisen Power Plate -rannekorun, jossa lukee ”Fuck Off” tai ”Take No Shit”, tai muodollaan viestivän Little Feminine -riipuksen, jonka mukaan tulevaisuus on naisten. Tai ehkä hankit itsellesi Little Devil -korvakorut muistuttamaan, että piru sisälläsi on joskus hyvä päästää irti.

Vaikeat aiheet, rakkaus ja huumori, kaikkea tätä ilmentää suunnittelijan mallisto, joka tuo jokaisen saataville jotain samaistuttavaa ja parhaimmillaan sillä voi olla voimaannuttavia vaikutuksia. Efvan oma suosikki-ilmaisu on Amor Fati, rakkaus kohtaloamme kohtaan. Hän näkee, että meille on annettu tämä elämä, joten tehdään siitä paras!

Efva Attling Circle of Love korut

Lahjaksi Efva Attlingin rakkauskoru

Rakkauskoru on ihana lahja tärkeälle ihmiselle, olipa juhlan aihe häiden vuosipäivä, syntymäpäivä tai mikä tahansa teille kahdelle merkityksellinen päivä. Kaksi toisiinsa linkittyvää rengasta, rakkauden ympyrä, ystävyyden nauhan tai rakkauden solmu - nämä kaikki ovat symboleja, joilla on voit kertoa puolisolle sitoutumisestasi tai ystävälle kuinka tärkeä hän on. Efva Attling -rakkauskorujen valikoimasta löydät keltakultaisia, valkokultaisia ja hopeisia kaulakoruja, rannekoruja sekä korvakoruja, joista jokaisella on tärkeä viesti kerrottavanaan.

Kultaiset ja hopeiset Efva Attling -rengaskorvakorut

Klassinen rengaskorvakoru on jokaisen koruvalikoiman kulmakivi ja helppo arkiasuste, jonka voi yhdistää asun kuin asun kanssa. Efva Attling -hopea ja kultakoruista löydät myös trendikkäät rengaskorvakorut eri kokoisina ja erilaisina variaatioina. Kultaiset Mini Hoop & Stars -korvakorut tulevat pienillä briljanttihiotuilla timanteilla, kultaisina ja hopeisina saatavat Little Hoops -korvakorut tyylikkäällä kulmikkaalla muodolla ja 101 Plain Hoops -korvakoruja puolestaan voi käyttää sellaisenaan tai yhdistää erilasiin heloihin. Klassinen rengaskorvakoru on luottoasuste, joka taidokkaasti muotoiltuna ei koskaan mene pois muodista.

Efva Attling Friendship korut

Klassiset kulta- ja timanttikorut Efva Attlingilta

Efva Attling tunnetaan statement-koruista ja oivaltavasta muotoilusta, jossa on täysin omanlainen twistinsä. Ja etenkin hopeakorumallisto sisältää monia näyttäviä malleja, joiden avulla on mahdollista erottua ja luoda oma power-tyyli. Kulta- ja timanttikoruissa Efva Attling -mallisto näyttää kuitenkin myös hillitymmän puolensa. Statement-korujen lisäksi mallistossa on klassisia korutyylejä, joiden pelkistettyä tyyliä tähdittävät timantit ja makeanvedenhelmet. Klassisista kultakorua etsivän kannattaa tutustua Efva Attlingilta ainakin Day Pearl, Dolce Vita Princess- sekä My First Diamond -koruihin. Niiden klassinen tyyli näyttäytyy pelkistettynä, mutta kuitenkin ajan hengen mukaisena ja pienillä yksityiskohdilla rikastettuna.

Efva Attling kulta- ja hopeakorut Laatukorulta

Efva Attlingin ihanat rakkauskorut, vahvojen viestien power-korut sekä klassiset kultakorut ovat nyt saatavilla Laatukorun verkkokaupasta ja myymälöistä. Valikoimamme kattaa kaikkein suosituimmat Efva Attling -korut valko- ja keltakultaisina sekä hopeisina. Tutustu inspiroivaan koruvalikoimaan ja valitse oma voimakorusi tai yllätä läheisesi rakkaudestasi kertovalla kultakorulla!

Kommentoi

Kommentit tarkistetaan ennen julkaisua.

Tämä sivu on suojattu reCATPCHA-tunnistuksella ja Googlen tietosuojakäytäntöjä ja käyttöehtoja sovelletaan.

Ilmainen toimitus kaikkiin tilauksiin