Kalevala kevään 2023 uutuuskorut esittely Laatukoru blogissa

Kalevala kevään 2023 uutuuskorut: herkkää kukkateemaa ja vahvoja symboleja

Esittelyssä Efva Attling korut - Pohjoismaiden johtava korusuunnittelija haluaa inspiroida ihmisiä ympäri maailman Luet nyt Kalevala kevään 2023 uutuuskorut: herkkää kukkateemaa ja vahvoja symboleja Lukuaika arviolta 3 minuuttia Seuraava Vuoden 2024 vihkisormustrendit

Kalevala kevään 2023 uutuuksissa nähdään herkkää kukkateemaa, taianomaisia Amuletti-pikkuheloja ja viileästä väistyvästä talvesta muistuttavia hopeisia Haltijoita. Kalevala kevään uutuuskoruista löydät näyttäviä koruja kevään ja kesän juhliin sekä ihania lahjaideoita kevään valmistujille. Tutustu Kalevala-uutuuskoruihin ja ihastu!

Kalevala Kesäyön ruusu -korusarja on herkkä tulkinta juhannusruususta

Helsinkiläinen vaatesuunnittelija Anni Ruuth suunnitteli Kalevalalle yhden kevään 2023 mielenkiintoisimmista uutuuksista. Kesäyön ruusu -nimeä kantava korusarja on herkkä tulkinta juhannusruususta ja tuo samalla kevään keskelle lupauksen tulevasta kesästä. Kesäyön ruusu -koruissa näkyy suunnittelijalle ominainen romanttinen ja naisellisen tyyli. Anni Ruuth tunnetaan etenkin höyhenillä koristelluista vaatteista ja balettimaailman vaikutteista.

Suunnittelija kertoo tutkineensa puutarhassaan kasvanutta juhannusruusua ja piirtäneensä kaavoja sen terälehdistä. Hän muun muassa seurasi, kuinka kukan terälehdet käyttäytyvät ja kuinka toinen kukka tekee tilaa toiselle puhkeavalle kukalle. Korujen täydellinen vintage-kiilto ja pronssin uusi kullanpunertava sävy ovat nekin suunnittelijan ja Kalevalan korutiimin yhteistyön tulosta.

Kalevala Kesäyön ruusu korut Laatukorusta

Tutkimalla ja inspiroitumalla luonnosta syntyi ihastuttava Kesäyön ruusu -korusarja, johon kuuluu riipus, kaulakoru ja kolme erikokoista korvakorumallia. Kesäyön ruusu -korut ovat omiaan kevään ja kesän 2023 näyttävässä juhlapukeutumisessa. Yhdistele eri kokoisia korvakoruja riipuksen ja kaulakorun kanssa. Näyttävä Kesäyön ruusu -kaulakoru tai isot korvakorut toimivat katseenvangitsijoina myös sellaisenaan.

Kalevala Haltija -korusarja nyt myös hopean sävyssä

Pronssinen Haltija-sarja saa keväällä 2023 jatkoa hopeisesta kaulakorusta ja hopeisista korvakoruista, joissa uusi vihreä emalin sävy yhdistyy viileään hopeaan. Paljon toivotussa uutuudessa kohtaavat luonnon omintakeinen muotoilu ja tämän hetken muoti. Haltija-korujen pintarakenne tuo mieleen kaarnan ja kävyt, ja vaikutelmaa korostaa emalin syvä metsänvihreä sävy.

Kalevala Haltija korut Laatukorusta

Haltija-sarjan korut on suunnitellut Taru Harmaala Chaloff ja korujen emalin on valmistanut Pauliina Rungren Mikkelissä. Haltija-sarjaan kuuluu näyttävä kaulakoru sekä kaksi erilaista korvakoruparia. Haltija-korujen ilmettä voi helposti muuntaa, kun kaulakorun ketjun pituutta säätää tai pienemmän korvakorun asettelee korvanlehdelle eri tavoin.

Pohjankarhu täydentää Kalevala Amuletti-sarjan symboleita

Olisiko sinusta karhunkantajaksi? Ihastuttavat Amuletti-riipukset täydentyvät viidennellä symbolilla, Amuletti Pohjankarhu -riipuksella. Pohjoisille kansoille karhu oli metsän kuningas, vallan ja viisauden vertauskuva. Karhun uskottiin olevan metsän väkeä, mutta myös ihmisen sukua. Pohjankarhu-amuletti kantaakin mukanaan karhun viisautta ja voimaa.

Kalevala Pohjankarhu amuletti Laatukorusta

Amuletti Pohjankarhu -riipus on saatavilla sekä hopeisena että pronssisena, ja sen mukana tulevan ketjun pituus on säädettävissä. Amuletti-sarjan riipukset on tehty yhdisteltäviksi, käytä eripituisia riipuksia keskenään ja sekoita rohkeasti myös hopeaa ja pronssia.

Uudet Kalevala Amuletti-pikkuhelat - mikä on sinun voimakorusi?

Hurmaava Kalevala Amuletti-sarja saa jatkoa pienistä Amuletti-heloista sekä ranneketjusta ja korvarenkaista, joihin jokaisen on mahdollista koota oma, uniikki voimakorunsa. Amuletti-pikkuheloilla on kokoaan suurempi merkitys, sillä niihin on tallennettu voimaa ja taikaa, johon esivanhempamme kauan sitten uskoivat. Ne tuovat kantajalleen oman taikavoimaansa: onnea, rohkeutta, rakkautta, suojelua tai viisautta.

Kalevala Amuletti korut Laatukorusta

Puhutteleeko sinua eniten Aurinkoleijona, Teljänneito, Hannunvaakuna, Pohjankarhu vai Osmansolmu, vai jokin näiden yhdistelmistä? Kokoa oma voimakorusi joko riipukseksi, rannekoruksi tai korvakoruiksi. Valittavanasi on kaikki viisi symbolia kahdessa eri koossa ja hopeisena sekä pronssisena. Tai ehkä haluat ilahduttaa Amuletti-koruilla kevään valmistujaa. Toivotatko ylioppilaalle tai ammattiin valmistuvalle onnea ja viisautta tulevaan, vai toivotko hänelle suojelua ja rohkeutta elämän varrelle. Amuletti-sarjan koru on ihana lahja, jolla on iso merkitys.

Kalevala uutuudet Laatukorusta

Kalevalan ihanat kevätuutuudet, hopeinen Haltija, Kesäyönruusu ja Amuletti-pikkuhelat, ovat nyt saatavilla Laatukorun verkkokaupasta ja myymälöistä. Hanki itselle näyttävät korut kesän juhliin, kokoa oma voimakorusi tai ilahduta valmistujaisia viettävää erityisellä korulahjalla.

Kommentoi

Kommentit tarkistetaan ennen julkaisua.

Tämä sivu on suojattu reCATPCHA-tunnistuksella ja Googlen tietosuojakäytäntöjä ja käyttöehtoja sovelletaan.

Ilmainen toimitus kaikkiin tilauksiin