Miesten kihla- ja vihkisormukset – Millaisia vaihtoehtoja on tarjolla?

Miesten kihla- ja vihkisormukset – Millaisia vaihtoehtoja on tarjolla?

Kihlasormus saattaa olla monelle miehelle elämän ensimmäinen ja joskus ainoa sormushankinta. Valinnassa kannattaa ottaa huomioon oman tyylin lisäksi käyttömukavuus arjessa, sillä sormus kulkee kantajansa mukana päivittäin. Millaisia vaihtoehtoja miesten sormuksiin on tarjolla?
Kalevala Koru: Ajankohtaisia joululahjavinkkejä naiselle Luet nyt Miesten kihla- ja vihkisormukset – Millaisia vaihtoehtoja on tarjolla? Lukuaika arviolta 2 minuuttia Seuraava Turvalompakko suojaa maksukorttisi kopioinnin

Kihlasormus saattaa olla monelle miehelle elämän ensimmäinen ja jopa ainoa sormushankinta. Valinnassa kannattaa ottaa huomioon oman tyylin lisäksi käyttömukavuus arjessa, sillä sormus kulkee kantajansa mukana päivittäin. Millaisia vaihtoehtoja miesten sormuksiin on tarjolla?

Kelta- ja valkokultaiset sormukset

Perinteisin kihla- ja vihkisormuksissa käytetty materiaali on valko- tai keltakulta. Siinä missä naiset saattavat etsiä toinen toistaan säihkyvämpiä timantteja rungon koristeeksi, löytävät miehet valinnanvaraa rungon paksuudesta, kiillosta, kuvioinnista sekä muodosta: flakka tai puolipyöreä. Myös timanttien käyttö on yleistynyt miesten sormuksissa.

Titaanisormukset

Titaanisormus on tyylikäs ja käytännöllinen valinta, joka ei kaada tiukempaakaan budjettia. Titaani on materiaalina antiallerginen, kevyt ja kestävä, eikä se tunnu kylmältä edes talven kovimmilla pakkasilla. Titaanisormuksen voi valita kiiltävällä tai mattapinnalla. Sileiden vaihtoehtojen lisäksi Beat of Love -merkiltä löytyy myös upeita uritettuja, harjattuja ja hakattuja malleja. Tutustu valikoimaan! 

Keraamiset sormukset

Naarmuuntumaton keraaminen sormus miellyttää sekä naisten että miesten silmää ja edustaa titaanin lailla huokeampia materiaalivalintoja. Beat of Love -merkin valikoimasta löydät valkoiset ja mustat sormukset upealla kiillolla. Malleja löytyy sekä sileäpintaisina että viisteleikattuina. Keraamista sormusta ostaessa on hyvä pitää mielessä, että se voidaan kaiverruttaa, mutta konekaiverrusjälki jää muita materiaaleja heikommaksi.

Hopeasormukset

Suomalaisten brändien, kuten Lumoava ja Kalevala Koru, mallistoista löytyy uniikkeja miesten sormuksia sekä hopeisina että pronssisina. Näyttävät sormukset sopivat persoonalliseen tyyliin ja kertovat omaa tarinaansa. Tutustu verkkokaupan valikoimaan täällä tai vieraile myymälöissämme.

Kommentoi

Kommentit tarkistetaan ennen julkaisua.

Tämä sivu on suojattu reCATPCHA-tunnistuksella ja Googlen tietosuojakäytäntöjä ja käyttöehtoja sovelletaan.

Ilmainen toimitus kaikkiin tilauksiin