Kalevala Koru: Ajankohtaisia joululahjavinkkejä naiselle

Kalevala Koru: Ajankohtaisia joululahjavinkkejä naiselle

Etsitkö joululahjaa naiselle? Tässä muutama ajankohtainen joululahjaidea naiselle iästä riippumatta. Muistathan tehdä tilauksesi ajoissa, jotta se ehtii varmasti jouluksi perille.
Mitä ostaa isänpäivälahjaksi? Luet nyt Kalevala Koru: Ajankohtaisia joululahjavinkkejä naiselle Lukuaika arviolta 2 minuuttia Seuraava Miesten kihla- ja vihkisormukset – Millaisia vaihtoehtoja on tarjolla?

Etsitkö joululahjaa naiselle? Tässä muutama ajankohtainen joululahjaidea naiselle iästä riippumatta. Muistathan tehdä tilauksesi ajoissa, jotta se ehtii varmasti jouluksi perille. Verkkokaupasta ostetuilla tuotteillamme on 30 päivän vaihto- ja palautusoikeus ja suurin osa niistä on mahdollista kaiverruttaa liikkeissämme. 

1 Kalevala Koru Naarasleijona

Naarasleijonia ei ole tehty kesytettäviksi. Kalevala Koru lanseerasi 1. marraskuuta 2018 Suomen naarasleijona -korun, joka on kunnianosoitus Suomen naisille. Naarasleijona on kannanotto tasa-arvoisen, moninaisen ja yhdenvertaisen Suomen puolesta. Kampanjan keulahahmoksi on valittu artisti Alma, joka tekee mitä haluaa, eikä kysele. Valikoimaan kuuluu pinssi, hela ja riipus. Naarasleijona on täydellinen lahjavinkki vahvalle ja itsenäiselle naiselle! Tutustu valikoimaan täällä. 

2 Kalevala Koru Joutsenlempi -korusarja

Joutsenlempi on Kalevala Korun yksinoikeudella Laatukorulle valmistama korusarja. Kalevala Koru ja Laatukoru ovat perinteikkäitä suomalaisia kultasepänalan yrityksiä, joiden toiminnan keskiössä on korkeatasoisen kotimaisen korumuotoilun ja -valmistuksen vaaliminen. Joutsenlempi-koruissa peilikirkkaana välkehtivään hopeaan on yhdistetty puhtaanvalkoinen makeanveden helmi. Tutustu korvakoruihin ja riipukseen täällä.

3 Kalevala Koru -lahjapakkaukset

Kalevala Korun valmiit lahjapakkaukset ovat suosittuja lahjoja naiselle iästä riippumatta. Klassinen tyyli pysyy aina muodissa ja koruja on helppo yhdistellä niin arki- kuin juhlatyylissä. Muistathan että voit myös tilata lahjapakkauksen suoraan lahjansaajan osoitteeseen.

4 Kalevala Koru Roosa Nauha

Kalevala Koru on tukenut jo useita vuosia Roosa Nauha keräystä ja lahjoittaa 5€ jokaisesta Roosa nauha -korusta Syöpäsäätiön Roosa nauha -keräykseen. Aiempien vuosien tavoin Roosa nauha -koruja on valmistettu rajoitettu määrä jokaiselle vuodelle. Ketä läheistäsi haluaisit muistaa upeilla vaaleanpunaisilla Hehku-korvakoruilla tai -kaulakorulla? Tutustu valikoimaan täällä. 

Kommentoi

Kommentit tarkistetaan ennen julkaisua.

Tämä sivu on suojattu reCATPCHA-tunnistuksella ja Googlen tietosuojakäytäntöjä ja käyttöehtoja sovelletaan.

Ilmainen toimitus kaikkiin tilauksiin