Näin yhdistät kihla- ja vihkisormukset kauniisti

Näin yhdistät kihla- ja vihkisormukset kauniisti

Jo kihlasormusta valitessa on hyvä miettiä, millainen vihkisormus rinnalle jonain päivänä tulee. Paras yhdistelmä syntyy, kun sormukset ovat profiililtaan samankaltaiset ja tyyliltään yhteneväiset. Esittelemme insipiraatioksesi neljä kaunista sormusyhdistelmää.

Jo kihlasormusta valitessa on hyvä miettiä, millainen vihkisormus rinnalle jonain päivänä tulee. Paras yhdistelmä syntyy, kun sormukset ovat profiililtaan samankaltaiset ja tyyliltään yhteneväiset. Esittelemme insipiraatioksesi viisi kaunista sormusyhdistelmää.

Kihla ja vihkisormus yhdistelmät 

Romanttinen & koristeellinen

Tämän romanttisen sormusparin salaisuus piilee kivien istutuksessa ja koristereunoissa. Yhdistämällä suoralinjainen flakkasormus, jossa on krysanttireuna, koristeelliseen timanttisormukseen, syntyy tasapainoinen, mutta eloisa kokonaisuus, jossa kummatkin sormukset erottuvat edukseen.

Pitsimäinen reunus tekee kokonaisuudesta herkän ja naisellisen. Valkokulta pitää kokonaisuuden maltillisena mutta arvokkaana. Sormukset ovat kauniita myös erillään kannettuna.

Sormukset yhdistelmässä 1:
Koristeellinen Silván-timanttisormus, 0,11 karaattia
Silván-timanttisormus krysanttireunalla, 0,17 karaattia

Valko- ja keltakultaa hillitysti

Silván timanttisormusyhdistelmä

Kyllä, valko- ja keltakultaa voi huoletta yhdistellä! Puolipyöreässä keltakultaisessa sormuksessa katseen vangitsijana on 0,13 karaatin timantti, joka on istutettu näyttävällä neljän krapin kruunuistutuksella. Sen rinnalle on kummallekin puolelle istutettu 5 pienempää timanttia.

Tämän kaunokaisen rinnalle sopivat valkokultaiset timanttisormukset, joihin on istutettu molempiin 13 timanttia. Tasapainoisessa kokonaisuudessa valkokultaisia sormuksia on kaksi, yksi kummallakin puolella. Yhdistelmä toimii myös yhdellä valkokultaisella sormuksella.

Sormukset yhdistelmässä 2:
Keltakultainen Silván-timanttisormus, 0.23 karaattia
Kaksi kappaletta valkokultaista Silván-timanttisormusta, 0,13 karaattia

Timantti oikeuksiinsa

Silvan Solitaire sormus runkokivillä yhdistettynä kahteen rivitimanttisormukseen

Tämän yhdistelmän taika piilee vierekkäin istutetuissa, Brilliant-hiotuissa timanteissa, jotka luovat kauniin taustan keskimmäisen sormuksen näyttävälle kuuden krapin kruunuistutukselle. Kaunis 0,30 karaatin timantti erottuu tyylikkäässä kokonaisuudessa edukseen, eikä jää ihailijoilta huomaamatta.

Sormukset yhdistelmässä 3:
Valkokultainen Silván-timanttisormus, 0,40 karaattia
Kaksi kappaletta valkokultaista Silván-timanttisormusta, 0,13 karaattia

Prinsessan eleganssia

Silván halo timanttisormus rosekultaisena yhdistettynä sirompiin valkokultaisiin sormuksiin

Carmosier-sormukset tunnetaan Suomessa nimellä “dianasormus”, edesmenneen prinsessa Dianan mukaan. Prinsessa Dianan timantein ympäröity safiirisormus on yksi maailman tunnetuimpia kihlasormuksia. Osittain tästä syystä carmosier-malli yhdistetään ylelliseen eleganssiin ja on näyttävänä sormuksena monien valinta kihla- tai vihkisormukseksi.

Monikivisissä carmosier-sormuksissa pienemmät timantit ympäröivät yhtä isoa kiveä. Keskimmäiseksi voidaan valita omien mieltymysten mukaan värijalokivi tai timantti. Jalokiven muoto voi olla mikä vain; pyöreä, soikea tai neliö.

Vaikka carmosier-sormus on itsessään erottuva, ei vihki- ja kihlasormuksen yhdistelmästä tule liian raskas, kun rinnalle valitaan yksinkertaisen kaunis sormus, jossa on timantteja. Näin kokonaisuus pysyy ylellisenä, mutta hillittynä.

Sormukset yhdistelmässä 4:
Rosekultainen Silván Carmosier timanttisormus, 0.36 karaattia
Kaksi kappaletta valkokultaista Silván-timanttisormusta, 0,13 karaattia

Muotoja ja näyttävyyttä

Silván pisara-timanttisormus yhdistettynä muodokkaisiin krysanttireunaisiin timanttisormuksiin

Tässä sormusyhdistelmässä keskimmäisen valkokultasormuksen näyttävä Pisaran-muotoinen istutus tuo mukavasti ulottuvuutta setille! Kauniit muodokkaat sivusormukset täydentävät yhdistelmän.

Sormukset yhdistelmässä 5:
Valkokultainen Silván-timanttisormus Pisara-istutuksella 0,39 karaattia
Kaksi kappaletta Silván timanttisormusta krysanttireunalla 0,11 karaattia

Kommentoi

Kommentit tarkistetaan ennen julkaisua.

Tämä sivu on suojattu reCATPCHA-tunnistuksella ja Googlen tietosuojakäytäntöjä ja käyttöehtoja sovelletaan.

Ilmainen toimitus kaikkiin tilauksiin