Swarovski – kristallien säihkettä jo vuodesta 1895

Swarovski – kristallien säihkettä jo vuodesta 1895

Itävaltalaisen korubrändin Swarovskin tarina sai alkunsa vuonna 1895, kun sen perustaja Daniel Swarovski alkoi toteuttaa visiotaan "kaikille saatavilla olevasta timantista". Lue lisää Swarovskin brändistä ja tutustu upeisiin koruihin ja kristalliesineisiin.
Silván-timanttikorut – Laatukorun omalta verstaalta Luet nyt Swarovski – kristallien säihkettä jo vuodesta 1895 Lukuaika arviolta 1 minuutti Seuraava Äitienpäivän värikäs historia ja ylelliset lahjavinkit äidille

Swarovski on yksi tämän hetken trendikkäimmistä koru- ja kellobrändeistä, joka vetoaa esteetikkoihin ympäri maailman säihkyvillä kristalleillaan ja hyvällä hinta-laatusuhteellaan. Tiesitkö että tuotteita on valmistettu jo yli sadan vuoden ajan?

 

Kristallista koko kansan timantti

Itävaltalaisen korubrändin Swarovskin tarina sai alkunsa vuonna 1895, kun sen perustaja Daniel Swarovski alkoi toteuttaa visiotaan "kaikille saatavilla olevasta timantista". Hän kehitti kristallin leikkaamiseen koneen, jolla materiaalia pystyi leikkaamaan tarkemmin kuin koskaan ennen.

Tähän päivään asti Swarovskin koruissa näkyy ammattitaito, jolla kristallin käyttöä jalostetaan uusimpien trendien mukaisesti. Jokaisella korulla ja kristalliesineellä on oma tarinansa ja ne esittelevät toinen toistaan upeampia kristallin käsittelytapoja.

Säihkyviä asusteita jokaiseen päivään

Swarovskin koruissa käytetään pinnoitettua korumetallia, jonka värivaihtoehdot ovat kulta, punakulta ja hopea.

Kellot, avaimenperät, kuulakärkikynät, ranne-, kaula- ja korvakorut toimivat näyttävinä asusteina niin arjessa kuin juhlassa. Syksyn yksi ajankohtaisimmista trendeistä on mustan tai tummanharmaan yhdistäminen punakultaan. Tutustu esimerkiksi suosittuun Bella-riipukseen tai -korvakoruihin.

Valloittavia kristallifiguureja merkkipäivälahjaksi

Swarovski on asusteidensa lisäksi tunnettu kauniista ja ajattomista kristallifiguureistaan, jotka sopivat kaikessa ainutlaatuisuudessaan vaikkapa vuosipäivälahjoiksi, syntymäpäivien muistamiseen tai kastelahjoiksi. Rakastettuja lahjaideoita vastasyntyneelle ovat esimerkiksi keinuhevonen, vauvankengät ja nalle vaaleanpunaisella sydämellä.

Kommentoi

Kommentit tarkistetaan ennen julkaisua.

Tämä sivu on suojattu reCATPCHA-tunnistuksella ja Googlen tietosuojakäytäntöjä ja käyttöehtoja sovelletaan.

Ilmainen toimitus kaikkiin tilauksiin