Silván-timanttikorut – Laatukorun omalta verstaalta

Silván-timanttikorut – Laatukorun omalta verstaalta

Tiesitkö, että tunnettujen koru- ja kellomerkkien edustamisen lisäksi Laatukoru valmistaa itse koruja? Hyvinkään vertaalla valmistettavissa Silván-timanttikoruissa yhdistyvät perinteet, klassinen kauneus ja erinomainen hinta-laatusuhde.
Swarovski – kristallien säihkettä jo vuodesta 1895 Luet nyt Silván-timanttikorut – Laatukorun omalta verstaalta Lukuaika arviolta 2 minuuttia Seuraava Äitienpäivän värikäs historia ja ylelliset lahjavinkit äidille

Tiesitkö, että tunnettujen koru- ja kellomerkkien edustamisen lisäksi Laatukoru valmistaa itse koruja? Silván-timanttikoruissa yhdistyvät perinteet, klassinen kauneus ja erinomainen hinta-laatusuhde.

Timanttikoruja vankoilla perinteillä

Silván-korujen historia ulottuu vuoteen 1972, jolloin Laatukorun perustaja Keijo Silván alkoi valmistaa koruja kotinsa kellaritilassa. Omakotitalon alakerrassa syntynyt korumallisto sai myöhemmin nimen “Silván”, luojansa mukaan.

Silván-korut valmistetaan Hyvinkään verstaallamme, jossa työskentelee noin kymmenen kultaseppää. Tekijämme ovat kultaseppäkoulun käyneitä kultaseppiä, jotka ovat viihtyneet jo vuosikymmeniä Silván-koruja luoden. Verstaamme sepät ovat erikoistuneet tiettyihin työtehtäviin, kuten timanttien istutuksiin, korjaustöihin tai kihlasormusten valmistamiseen.

Suunniteltu ja valmistettu Suomessa

Silván-korut on suunniteltu skandinaavisille kuluttajille, jotka arvostavat klassista tyylikkyyttä. Korujen suunnittelusta vastaa korusuunnittelijamme, joka ammentaa ideoita ajankohtaisista korutrendeistä, verstaan korusepiltä sekä Laatukorun myyjiltä.

Erikoisuutemme on timantein koristellut sormukset, korvakorut ja riipukset. Valikoimasta löytyy myös sileitä ja pintakuvioituja sormuksia. Mallistostamme löytyy kihla- ja vihkisormukset sinetöimään parisuhteen sekä timanttikorut- ja riipukset esimerkiksi lahjaksi valmistuneelle tai huomenlahjaksi morsiamelle.

Laatua kuluja säästäen

Silván-korujen suosio perustuu laatuun ja kauniiseen työn jälkeen, jonka kruunaa edullinen hinta. Koska Silván-koruja myydään vain Laatukorun myymälöissä ja verkkokaupoissa, säästävät asiakkaamme ylimääräisissä kuluissa ostaessa timanttikorunsa suoraan valmistajalta.

Korumme valmistetaan vain parhaista materiaaleista: 14 tai 18 karaatin kelta-, valko-, tai rosekullasta, platinasta ja korkealaatuisista timanteista. Tunnemme materiaalien toimittajamme hyvin ja voimme siten olla varmoja, että timantit ja arvometallit ovat eettistä alkuperää.

Ennen kuin koru luovutetaan asiakkaalle, käy se läpi monia tarkkuutta ja huolellisuutta vaativia työvaiheita. Jokaisen Silván-korun mukana tulee aitoustodistus, josta käy ilmi timanttien laatu ja aitous.

Ainutlaatuiset korut myös tilaustyönä

Silván-koruja valmistetaan pieninä sarjoina. Oman verstaan ansiosta voimme toteuttaa uniikkikappaleita täysin asiakkaan toiveiden mukaan. Toteutamme mielellämme myös toiveet erikoisemmista jalokivistä, kuten safiireista, rubiineista tai topaaseista.

Kommentoi

Kommentit tarkistetaan ennen julkaisua.

Tämä sivu on suojattu reCATPCHA-tunnistuksella ja Googlen tietosuojakäytäntöjä ja käyttöehtoja sovelletaan.

Ilmainen toimitus kaikkiin tilauksiin