Täydennä tyylisi Swarovskin koruilla

Täydennä tyylisi Swarovskin koruilla

Swarovski kristallirannekorut Luet nyt Täydennä tyylisi Swarovskin koruilla Lukuaika arviolta 3 minuuttia Seuraava Esittelyssä Tissot Seastar-kellot

Oikeanlainen koru ei ainoastaan täydennä asukokonaisuutta, vaan tuo esiin myös persoonaasi mitä upeimmalla tavalla. Olipa tyylisi sitten klassinen, moderni, räiskyvä tai kaikkea siltä väliltä, Swarovski-korut ovat aina täydellinen valinta – niin arkeen kuin juhlaan.

Miksi valita Swarovski?

Miksi Swarovski-korun hankkiminen sitten kannattaa? Kristallikorut sopivat erittäin moneen tyyliin, ja erilaisilla asukokonaisuuksilla yksi ja sama koru voi toimia hyvinkin erilaisissa tilaisuuksissa. Lisäksi laadukkaasti valmistettu ja hyvin säilytetty koru säilyttää upean säihkeensä vuosikausienkin käytön jälkeen.

Swarovski korut mallin päällä

Laatu ja ammattitaito

Käsityönä tehdyt Swarovski-korut ovat taidolla ja tarkkuudella valmistettuja; jokainen kivi on hiottu täydelliseksi ja asetettu koruun yksitellen, äärimmäistä huolellisuutta noudattaen. Yksityiskohdat ovat tarkkaan mietittyjä, ja korujen suunnittelu- ja valmistustyötä kehitetään yrityksessä jatkuvasti. Swarovskin laatuun voi luottaa sataprosenttisesti, ja juuri siksi se onkin maailman johtava kristallikorujen valmistaja. Swarovski-koru on kaiken kaikkiaan aina kannattava sijoitus, jossa tuotteen kestävyyttä tai arvokkuutta ei tarvitse epäillä.

Laaja valikoima erilaisia malleja

Korut kertovat kantajansa tarinaa, ja Swarovskin laajan valikoiman ansiosta jokainen voi kertoa oman tarinansa juuri haluamallaan tavalla. Kaikkiin tyyleihin ja tilaisuuksiin löytyy taatusti sopiva koru, etsitpä sitten glamouria tihkuvia korvakoruja, hillittyä riipusta arkikäyttöön tai väreillä leikittelevää rannekorua.

Laatukorun valikoimista löytyy yli 400 erilaista Swarovski-tuotetta, sisältäen kaula-, korva- ja rannekorut sekä kristallifiguurit.

Swarovski koruja yhdisteltynä keskenään

Trendaavia Swarovski koruja

Asennetta korvakoruilla

Swarovski korvakorut ovat välttämättömiä asusteita kaikille, jotka haluavat nostaa asunsa tyylikkyyden seuraavalle tasolle. Kristallikorvakorut voivat toimia minimalistisen lookin katseenvangitsijana tai täydentää juhlavaa asua hillitysti ja tyylikkäästi. Korvakorut sopivat hyvin myös arkiseen käyttöön, ja asuja vaihtelemalla samat korvikset toimivat sekä päivä- että iltatilaisuuksissa.

Rannekorujen yhdistely

Miksi tyytyä yhteen, kun voi ottaa monta? Usean rannekorun yhdistely päällekkäin tarjoaa rajattomasti mahdollisuuksia erilaisten tyylien täydentämiseksi. Yhdistelemällä ohuempia, hillityn värisiä rannekoruja näyttävien ja paksumpien rannerenkaiden kanssa luot itsellesi uniikin ja erottuvan lookin.

Useiden rannekorujen yhdistelemisen lisäksi voit käyttää samaa toimintatapaa myös kaulakoruissa. Valitse eri pituisia ja paksuisia koruja, ja yhdistele värejä rohkeasti keskenään. Swarovskin kaulakoruvalikoima on erittäin monipuolinen, ja tutustumalla eri vaihtoehtoihin voit luoda loputtomasti upeita, persoonallisia kaulakoruyhdistelmiä niin arkeen kuin juhlaan.

Swarovski Millenia sarja

Yhdistele rohkeasti eri tyylejä

Oma tyyli syntyy rohkeasti kokeilemalla. Yhdistele eri korumalleja, testaa värejä ja kokeile luoviakin ratkaisuja. Swarovski korujen hienous on juurikin niiden muunneltavuus ja yhteensopivuus eri tyylien kanssa: samaa korua voi käyttää iltapuvun tai rennon päiväasun kanssa, ja eri mallistoja voi yhdistellä rohkeasti keskenään. Kun omasta koruvalikoimasta löytyy Swarovski-kristallikoruja, voit muokata tyyliäsi lähes rajattomasti.

Tutustu Swarovski-valikoimaan

Kommentoi

Kommentit tarkistetaan ennen julkaisua.

Tämä sivu on suojattu reCATPCHA-tunnistuksella ja Googlen tietosuojakäytäntöjä ja käyttöehtoja sovelletaan.

Ilmainen toimitus kaikkiin tilauksiin