Upeat Swarovski korvakorut sopivat arkeen ja juhlaan

Upeat Swarovski korvakorut sopivat arkeen ja juhlaan

Esittelyssä Tissot Seastar-kellot Luet nyt Upeat Swarovski korvakorut sopivat arkeen ja juhlaan Lukuaika arviolta 3 minuuttia

Mikäpä täydentäisi asun paremmin, kuin Swarovski korvakorut! Swarovski kristallikorut tarjoavat asuun kuin asuun elegantin ripauksen säihkettä ja kimallusta, ja ne sopivat täydellisesti sekä arvokkaisiin juhliin että arkeen. Käsityönä valmistettujen korujen design on tarkkaan suunniteltu, ja jokainen koru kootaan vankalla ammattitaidolla, yksi kivi kerrallaan.

Swarovski korvakoruissa on käytetty kristallien lisäksi usein myös vaaleita tai kullanvärisiä sekametalleja, jotka korostavat kristallien säihkettä. Hyvin hoidettuina kristallikorut säilyttävät loistonsa vuosikymmeniä.

Swarovski korvakorujen valikoimaa

Swarovski nappikorvakorut

Nappikorvakorut

Swarovski nappikorvakorut ovat klassisen tyylin kulmakivi. Laajasta korvakoruvalikoimasta löytyy niin perinteisiä kuin modernejakin malleja: ihastu esimerkiksi ajattomiin, ympyränmuotoisiin korviksiin tai säväytä vihreillä, kukan terälehtiä jäljittelevillä korvakoruilla. Kauniisti kimaltelevat korvikset täydentävät lookin juuri sinun persoonasi näköiseksi.

Nappikorvakorujen etuna on niiden monipuolisuus: ne sopivat loistavasti sekä juhliin että arkeen. Koska niissä ei ole riippuvia osia, ne ovat hyvä valinta jokapäiväiseen, aktiiviseen käyttöön.

Roikkuvat Swarovski korvakorut

Roikkuvat korvakorut

Roikkuvat Swarovski korvakorut tuovat asuun upeaa näyttävyyttä! Roikkuvien korvakorujen laaja valikoima kattaa niin hillityn yksiväriset kuin väreillä leikittelevät korut. Olipa tyylisi sitten klassinen, moderni tai räiskyvän rohkea, roikkuvat kristallikorvakorut tuovat asuusi säihkyvää tyylikkyyttä.

Näyttävät statement korvakorut

Suuret ja näyttävät korvakorut

Suuret, katseita kääntävät korvakorut sopivat rohkeaan tyyliin ja ovat erinomaisia katseenvangitsijoita juhlissa. Näissä riippuvissa korvakoruissa on useita kristalleja, joiden värit vaihtelevat hillityn vaaleasta useiden eri värien sekoitukseen. Suurten korvakorujen kanssa sopivat parhaiten hillityt, yksiväriset asut.

Löydä sopivat korvakorut juhliin – ota nämä huomioon

Korvakorujen valitseminen juhliin riippuu tyylistäsi, kampauksestasi ja asustasi. Kiinni sidotut hiukset tuovat pienetkin korvikset upeasti esille, kun taas auki olevien hiusten kanssa suuremmat korvakorut näkyvät paremmin. Mikäli asussasi on paljon yksityiskohtia tai kuvioita, kannattaa koruiksi valita hillitympiä vaihtoehtoja, kuten vaikkapa neliönmuotoiset Swarovski Attract -korvakorut. Yksivärisen pukuun taas sopivat näyttävät korut, kuten esimerkiksi Swarovski Constella -rengaskorvakorut. Mieti myös sitä, kuinka paljon koruja haluat käyttää: vältä useiden isojen korujen käyttöä samanaikaisesti, jotta asukokonaisuudesta ei tule liian sekava.

Ota huomioon myös tyylisi: kullanväriset korvakorut sopivat vintage-henkeen, kun taas modernia lookia suosivien kannattaa tutustua vaaleisiin, rodinoituihin vaihtoehtoihin.

Yhdistele muiden Swarovskin korujen kanssa

Swarovski korvakorujen etuna on niiden monipuolisuus: niitä voi yhdistellä lähes rajattomasti keskenään muiden Swarovski kristallikorujen kanssa. Ota koruja yhdistellessäsi kuitenkin huomioon niiden tasapaino: käytä saman sävyisiä ja -tyylisiä koruja ja vältä useiden suurten korujen käyttämistä yhtä aikaa. Näyttävä riipus sopii yhteen hillittyjen korvakorujen kanssa, mutta halutessasi voit myös valita suuret korvikset ja jättää kaulakorun kokonaan pois.

Korkeat kaula-aukot sopivat yleensä hyvin pidempien korvakorujen kanssa, kun taas olkaimettomien mekkojen kanssa voidaan käyttää hillittyjä korviksia ja kaulakorua.

Valitsitpa asuusi mitkä korut tahansa, tärkeintä on kuitenkin, että juuri sinä viihdyt asukokonaisuudessasi. Swarovskin korvakoruvalikoima tarjoaa lukemattoman määrän eri tyyleihin sopivia vaihtoehtoja, ja yhdistelemällä koruja rohkeasti löydät itsellesi sopivan tyylin. Swarovskin korut eivät ainoastaan viimeistele asua, vaan tuovat siihen ripauksen arvokkuutta, loistoa ja käsityönä valmistetun korun järkähtämätöntä laatua.

Tutustu Swarovskin korvakoruihin

Kommentoi

Kommentit tarkistetaan ennen julkaisua.

Tämä sivu on suojattu reCATPCHA-tunnistuksella ja Googlen tietosuojakäytäntöjä ja käyttöehtoja sovelletaan.

Ilmainen toimitus kaikkiin tilauksiin