Garmin älykellojen vertailu

Älykellot vertailussa - mikä Garmin älykello on paras sinulle?

Älykellot kasvattavat jatkuvasti suosiotaan arjessa, eivätkä suotta. Onhan totta, että älykello on parhaimmillaan kuin oma personal trainer; motivaattori, joka kannustaa liikkumaan juuri silloin, kun olet istunut liikaa paikallasi ja keho on liikkeen tarpeessa. Samalla se analysoi unta ja kertoo, milloin keho on levon tarpeessa. Mutta mistä tietää, mikä älykello sopii omiin tarpeisiin parhaiten?

Garmin älykellot vertailussa

Garmin on yksi suosituimmista älykellobrändeistä. Maineensa Garmin on saavuttanut sillä, että sen tuotteissa yhdistyy paitsi hyödyllisyys, myös uraauurtava tekniikka ja kiinnostavat ominaisuudet. Toiminnallisuuksien ja tekniikan lisäksi Garmin älykelloissa myös ulkonäköä on mietitty ja valikoimista löytyykin runsaasti tyylikkäitä, eri tilanteisiin sopivia kellomalleja. Tärkeintä älykelloissa on kuitenkin helppokäyttöisyys, minkä suhteen myös Garmin osuu maaliin.

Garminin valikoima älykelloissa on sangen monipuolinen. Ensimmäisenä älykellon valintaa tehdessä kannattaakin miettiä sitä, mikä itselle on tärkeintä. Oletko aktiiviliikkuja vai kaipaatko älykelloa, josta löytyy lähinnä perustoiminnot askelten määrän, kaloreiden ja unen seuraamiseen? Vai haluatko kellon, jossa on kaikki mahdollinen aktiivisen elämäntapasi tueksi?

Garmin Fenix älykellot

Garmin Fenix älykellot - urheilijan ja hifistelijän valinta

Garmin Fenix 6 -mallisto tarjoaa kaikki Garminin parhaat ominaisuudet, ollen siten erityisesti urheilijoiden mieleen. Monipuolinen monilajiälykello toimii juoksijan oppaana dynaamista PaceProTM-omaisuutta hyödyntäen, joka helpottaa juoksua monenlaisissa maastoissa. Esiladattuja suoritusprofiileja löytyy niin uintiin, patikointiin ja soutuun kuin golfiin, surffaukseen ja sisäkiipeilyynkin. Garmin Fenix älykellot pysyy ajan tasalla jopa lumilajeissa, sillä se erottaa laskettelun ja kiipeämisen toisistaan. Maastopyöräilyssä se seuraa reitin vaikeutta ja sujuvuutta.

Fenix 6 malleista löytyy kolmea eri kokoa: Fenix 6S, Fenix 6 ja Fenix 6X. Näistä pienikokoisin on Fenix 6S -sarja, jossa rungon koko on 42 mm luokkaa. Fenix 6 -mallisto asettuu keskiväliin (47 mm), kun taas Fenix 6X on kooltaan kookkain (51 mm). Hinnaltaan Garmin Fenix 6 mallisto ulottuu Garmin valikoiman yläpäähän, mutta toisaalta mallistoa kuvaillaan myös “hifistelijän unelmaksi” ja se sisältää monia niin sanottuja lisämausteita, mitä muista Garminin älykelloista ei löydy.

Myös hihnojen ja mallin suhteen on varaa mistä valita: vaihtoehtoja löytyy niin titaanista nahkaan kuin nailonista mokkaan. Lisäksi osa Garmin Fenix 6 kelloista hyödyntää aurinkolatausta, mikä tehostaa erinomaista akunkestoa entisestään ja saa kellon pysymään käyttövalmiina usean viikon ajan.

Kaikki Garmin Fenix 6 malliston kellot löydät täältä
Garmin Fenix kellojen rannekkeita voit selata täältä

Garmin Vivoactive 4S valkoinen

Garmin Vivoactive - perinteinen, pienikokoinen GPS-älykello

Garmin Vivoactive on yksi suosituimpia Garmin älykellomallistoja ja täydellinen sinulle, joka etsit siroa älykelloa monipuolisilla ominaisuuksilla. Silikonisella rannekkeella saatavilla oleva Garmin Vivoactive on käytössä helppo ja mukava sisältäen Body BatteryTM-energianseurannan ominaisuuden.

Kello tarjoaa loistavat ominaisuudet terveydentilan tarkkailuun seuraamalla niin hengitystä, kuukautiskiertoa, stressitasoa, unta, sykettä ja nesteytystä. Liikuntamuotoja löytyy yli 20 esiladatuilla GPS- ja sisälajisovelluksilla. Kirsikkana kakun päällä toimivat animoidut harjoitukset, joita voit seurata kellosta suoraan esimerkiksi joogan, pilateksen tai voimaharjoittelun osalta.

Vivoactive 4S ja Vivoactive 4 kello on oiva valinta, kun haluaa pienikokoisen ja perinteisen älykellon seuraamaan aktiivisuutta monipuolisilla ominaisuuksilla. Myös tähän Garminin malliin voit ladata helposti kappaleita ja soittolistoja, joita voit kuunnella ilman puhelinta omilla kuulokkeillasi.

Garmin Vivoactive mallit löydät verkkokaupasta täältä

Garmin Vivomove älykellot

Garmin Vivomove - hybridiälykello, joka näyttää hyvältä

Kun etsit älykelloa, joka ei näytä älykellolta, Garmin Vivomove vastaa toiveisiisi. Äkkivilkaisulla Garmin Vivomove kelloa voisi luulla tuiki tavalliseksi analogiseksi rannekelloksi, joka kuitenkin kätkee sisälleen kaikki älykellon parhaat puolet.

Piilotetulla kosketusnäytöllä varustettu Garmin Vivomove seuraa huolella aktiivisuuttasi 24/7, siinä missä mikä tahansa muu Garmin älykello. Se mittaa sykkeen, kiivetyt kerrokset ja askeleet sekä tarjoaa älykkäät ilmoitukset suoraan kelloon, kun se on pariliitetty yhteensopivaan älypuhelimeen. Näin ollen pysyt ajan tasalla sähköposteista ja muista hälytyksistä, vaikka puhelin ei olisikaan näkyvillä.

Body Battery -ominaisuus puolestaan seuraa kehon energitasoa, mikä pitää sinut ajan tasalla siitä, milloin on aika liikkua ja milloin levätä. Stressitasoa seuraamalla kello ilmaisee myös sen, onko päiväsi rauhallinen, tasapainoinen vai stressaava. Lisäksi pääset seuraamaan untasi kattavasti ja hyödyntämään Garmin Pay -lähimaksuominaisuuden (Vivomove Luxe ja Style mallit).

Garmin Vivomove älykellovalikoiman löydät täältä

Garmin Instinct mallisto

Garmin Instinct - kestävä älykello vaikeisiin olosuhteisiin

Kun haet kestävää älykelloa, joka pysyy mukanasi haastavissakin olosuhteissa, on Garmin Instinct mitä luultavammin sopivin valinta. Sotilasstandardin mukaisella kestävyydellään Garmin Instinct on tehty takaamaan luotettavuus kaikissa olosuhteissa akunkeston ollessa jopa 24 päivää (54 päivää aurinkolatauksella).

Instinct mallisto on omiaan etenkin luonnossa liikkujille ja asettuu hintaluokassaan yllättävän mukavaan välimaastoon huippuominaisuuksistaan huolimatta. Trackback-reititys toimii navigaattorina tilanteissa, joissa haluat palata samaa reittiä takaisin lähtöpisteeseen. Usean GNSS-järjestelmän ansiosta (GPS, GLONASS, Galileo) myös paikannus sujuu haastavissakin ympäristöissä.

Ulkoiselta olemukseltaan Garmin Instinct on tehty rohkeaksi ja perinteisiä rajoja rikkovaksi näyttävillä väreillään ja jyrkän kontrastin omaavalla näytöllään. Sen on tarkoitus kääntää katseita ja pysyä pettämättömästi mukana tiukoissakin hetkissä.

Tutustu Garmin Instinct älykelloihin täällä

Garmin MARQ mallisto

Garmin MARQ - ensiluokkaista muotoilua arvostavan urheilijan valinta

MARQ -älykellot ovat Garminin ehdoton lippulaivamallisto. Kun haluat älykellon, joka on valmistettu ensiluokkaisista materiaaleista ja kykenee seuraamaan myös erityisempiä lajeja, on Garmin MARQ todennäköisin vaihtoehto. Valikoimasta löytää omansa sopii niin golfiin, retkeilyyn kuin purjehdukseen, mutta myös autourheiluun, lentämiseen sekä kilpaurheiluun.

Garmin MARQ kellojen laatu ja muotoilu on poikkeuksellisen ensiluokkainen: Materiaaleina on käytetty muun muassa titaania ja keramiikkaa, mutta myös italialaista nahkaa ja jakardikudottua nailonia. MIP-näyttö takaa kirkkaudellaan ja selkeydellään sen, että näyttöä on helppo lukea myös ulkoilmassa.

Moderni ja ylellinen Garmin MARQ on täydellinen valinta motivoituneelle urheilijalle, joka haluaa tähdätä yhä korkeammalle lajissaan. Tämä kello on luotu erityislaatuisiin hetkiin ja vie samalla tyylisi uudelle tasolle.

Selaa Garmin MARQ älykelloja täällä

Älykellot naisille ja miehille nopealla toimitusajalla

Laatukorun valikoimasta löydät Garmin älykellot sekä naisille että miehille. Naisille suosituimpia Garmin älykelloja ovat Garmin Vivoactive, Garmin Venu ja Garmin Vivoactive, jotka tarjoavat vaihtoehtoja myös miehille. Garmin Lily on malleista sirompia, näytön ja kotelon ollessa vain noin 35 mm leveä.

Miesten älykelloista Garmin Instinct on kestävyydessään huippuluokkaa ja asettuu hintahaitarin alkupäähän. Garmin Fenix säilyttää suosionsa vuodesta toiseen, kun erikoislajeja ja ensiluokkaista muotoilua arvostava valitsee hintaluokkansa huipulla olevan Garmin MARQ kellon.

Laatukoru tarjoaa älykelloille nopeat toimitukset, ilmaisen vaihdon sekä 30 päivän palautusoikeuden. Maksu onnistuu myös laskulla sekä osamaksulla.

Tutustu kaikkiin Garmin-älykelloihin täällä

Kommentoi

Kommentit tarkistetaan ennen julkaisua.

Tämä sivu on suojattu reCATPCHA-tunnistuksella ja Googlen tietosuojakäytäntöjä ja käyttöehtoja sovelletaan.

Ilmainen toimitus kaikkiin tilauksiin