Tissot kellojen esittely

Tissot kellot - sveitsiläinen kellobrändi on laadukas, tyylikäs ja kestävä valinta

Älykellot vertailussa - mikä Garmin älykello on paras sinulle? Luet nyt Tissot kellot - sveitsiläinen kellobrändi on laadukas, tyylikäs ja kestävä valinta Lukuaika arviolta 5 minuuttia Seuraava Kotimainen Lumoava on täydellinen koru lahjaksi elämän merkityksellisiin hetkiin

Rannekello on tänä päivänä muutakin kuin arjen ajannäyttäjä. Yhä useampi valitsee kellon oman tyylinsä viimeistelijäksi. Osa vaalii minimalistista ja mahdollisimman siroa rannekelloa, toinen haluaa sporttisen kellon urheilullisen tyylin täydentäjäksi. Juhla-asussa rannekello voi toimia myös kauniina asusteena antaen asukokonaisuuteen juuri sen kaipaaman loppusilauksen.

Etsitpä sitten klassisen tyylikästä, maskuliinisempaa tai sporttista vaihtoehtoa, löytyy maailmanlaajuisesti tunnettujen sveitsiläisten Tissot-kellojen joukosta vaihtoehto jokaiseen makuun - niin naisille kuin miehille.

Tissot-kellot ovat tunnettuja laadustaan ja pitkäikäisyydestään

Korkeasta laadustaan arvostettu Tissot on varma valinta, kun haluaa ranteeseen pitkäikäisen kellon, jossa materiaalivalinnat on tehty kestävyys edellä, mutta tyylistä tinkimättä. Luotettavuutensa Tissot on ansainnut paitsi pitkällä historiallaan, joka alkaa jo 1853-luvulta, mutta myös innovatiivisten ideoiden toteuttajana. Tissot-kellojen vankka suosio on ehtymätön ja se vahvistuu vuosi vuodelta.

Tissot valmistaa kellotaulut safiirilasista, joka on loistovalinta sen naarmuuntumattomuuden ansiosta. Safiirilasi on myös helppo kiillottaa uudelleen, vaikkakin se tunnetaan myös itsessään erinomaisesti kiiltonsa säilyttävänä. Rannekkeissa Tissot käyttää ruostumatonta terästä, kestävyydestään kiitettyä titaania tai laadukasta nahkaa. Löytääpä naisten kellomalleista halutessaan myös timantteja.

Tissot Gentleman rannekellot

Tissot miesten kellot - Gentleman uhkuu klassisuutta

Tissot tarjoaa miehille useita vaihtoehtoja huippulaadukkaasta valikoimastaan. Gentleman-mallisto uhkuu klassisuutta, joka muuntautuu arjessa moneen. Kellotaulut ovat selkeitä ja helppolukuisia sekä tyyliltään perinteisiä elementtejä hakevan mieleen. Silti jääkiekon MM-kisojen virallisena ajanottajana ja sponsorina toimiva Tissot on perinteisyydessään kaikkea muuta kuin massaan hukkuva, sillä onhan brändin kellot nähty niin Mission Impossible -elokuvissa kuin NBA- ja MotoGP:n sponsorina.

Gentleman-mallistossa on suhteellisen laaja hintahaarukka, josta mieleisensä voi valita esimerkiksi rannekkeen tai rungon värin ja materiaalin mukaan. Hintahaarukan korkeimpaan päähän kohoavat Tissot Gentleman-kellot, jotka on viimeistelty 18K kullalla.

Tutustu klassiseen Gentleman-mallistoon täällä

Tissot Supersport - urheilullinen kello aktiiviliikkujan arkeen

Siinä missä Gentleman-mallisto vetoaa selkeydellään ja klassisuudellaan, henkii Supersport futuristisia piirteitä ja urheilullisia elementtejä. Rannekkeita mallistosta löytää niin nahkaisena kuin teräksisenä. Muiden sporttikellojen joukossa Tissot Supersport erottuu kantajansa käsivarressa nimenomaan laadukkaiden materiaaliensa ansiosta, joita brändi suosii kaikissa kelloissaan.

Tissot on myös vakiinnuttanut asemansa urheilufanien keskuudessa toimittuaan usean vuoden ajan virallisena ajanottajana merkittävissä urheilutapahtumissa. Tissot Supersportiin voi siis luottaa kovassakin menossa, sillä kello pitää aktiiviliikkujan ajantasalla joka hetki.

Katso Supersport-malliston sporttiset kellot täältä

Tissot Seastar malliston rannekellot

Tissot Seastar - selkeälukuinen sukelluskello päivittäiseen käyttöön

Päivittäisessä käytössä pettämättömäksi kuvattu sveitsiläinen Tissot tarjoaa Seastar-mallistossaan sukelluskelloja, jotka soveltuvat yhtä lailla arjessa päivittäiseen käyttöön. Selkeälukuisuus on odotetusti yksi kellon pääominaisuuksista, ja osa Seastar-malliston Tissot-kelloista on vesitiiviitä jopa 600 metriin saakka.

Kellotaulun värien suhteen Seastar-mallisto tarjoaa rutkasti valinnanvaraa, sillä vaihtoehtoja löytyy useampia sinisen eri sävyistä tummanpunaiseen ja syvän vihreästä perinteiseen mustaan. Kellotaulun lasina on käytetty Tissotille ominaista naarmuuntumatonta safiirilasia, ja rannekkeen saa myös halutessaan silikonisena. Powermatic 80 -koneiston käyntivara on jopa huikeat 80 tuntia!

Tutustu Tissot Seastar-malliston kelloihin täällä

Tissot PRX kellot

Tissot PRX - ajaton ja ikoninen malli istuu ranteeseen mukavasti

Alunperin vuonna 1978 julkaistu Tissot PRX-malli henkii 1970-lopun ikonista urheilukellojen tyyliä. Muotoilultaan PRX vetoaa ajattomilla ja eleganteilla piirteillään, ja sen runko on verrattain ohut (paksuus 10,4 mm). Integroitu ranneke tuo malliin persoonallisuutta ja saa sen istumaan ranteeseen entistä mukavammin.

Hinta-laatusuhteeltaan PRX on loistava valinta, mikäli hakee kellolta kevytlinjaista muotoilua ja näyttävyyttä. Osassa PRX-mallin kelloissa on upea vohvelikuvioinen kellotaulu, joka tuo oman lisämausteensa laadukkaaseen ja arvostettuun Tissot-kelloon. Powermatic 80 -automaattikoneisto varmistaa kellon käyvän täydellä vedolla yli kolme vuorokautta, vaikka kello makoilisi käyttämättömänä lipaston päällä.

Katso kaikki Tissot PRX-mallit täällä

Tissot Heritage Visodate - ylistetty suosikki henkii nostalgiaa

Heritage Visodate on noussut yhdeksi Tissotin suosituimmista mallistoista, eikä suotta: Tissot Heritage Visodate on ottanut vaikutteensa alunperin 1950-luvulla ilmestyneeltä Tissot Visodate-kellolta, jossa brändi integroi päivyrin onnistuneesti automaattimekanismiin. Heritage Visodate -mallistossa on siis sopiva silaus nostalgiaa ja nykypäivän trendikkyyttä, jotka yhdistettynä Tissotin vankkumattomaan laatuun ovat keränneet runsaasti ylistystä kelloarvosteluissa. Kaareva safiirilasi tuo malliin lisäsäväyksen, joka vetoaa myös tyylitietoiseen käyttäjään.

Tissot Visodate Heritage -kello näyttää sekä päivämäärän ja kellonajan, osa myös viikonpäivän. Ranneke on valittavissa joko teräksisenä tai nahkaisena oman maun mukaan.

Tutustu Tissot Heritage Visodate-mallistoon täällä

Tissot naisten kellot - luotettava ja tyylikäs kello arkeen

Tissot-rannekelloja myydään maailmanlaajuisesti yli 150 maassa. Luotettu brändi tarjoaa hienostuneita ja tyylikkäitä kelloja myös naisille, joista uusimpana toimii siroudellaan ihastuttava Tissot Bellissima. Kellotaulua koristaa roomalaiset numerot, ja korumainen Bellissima-mallisto sisältää myös päivyrin.

Tissot T-Wave -malleissa on upea aaltomainen kuviointi kellon viisareita myöten, kun taas Tissot Everytime pyrkii perinteisempään ulkonäköön ja asettuu naisten Tissot-kelloista hintahaitarin edullisimpaan osastoon. Tissot Flamingo puolestaan lumoaa kellotaulun pohjasävyllä, joka on kauniin epätasainen ja muistuttaa marmoria tai pilvipeitettä.

Perinteistä kultakelloa kaipaava valitsee arvokkaimman 18 karaatin keltakullasta valmistetun Tissot Goldrun -rannekellon, joka on kaikessa tunnettavuudessaan klassinen ja arvonsa säilyttävä valinta, sopien myös yrityslahjaksi.

Katso kaikki Tissot-kellot täällä

Tissot kellot ilmaisella toimituksella Laatukorulta

Laatukorut toimittaa kaikki Tissot rannekellot ilmaisella toimituksella nopeasti. Tuotteilla on 30 päivän vaihto- ja palautusoikeus. Maksu onnistuu myös osamaksulla ja laskulla.

Tissot-rannekello on arvostettu ja ajaton valinta rannekelloksi, joka vakuuttaa niin laadullaan kuin muotoilullaan. Löydä oma silmiä hivelevä suosikkisi omaan käyttöön tai lahjaksi!

Kommentoi

Kommentit tarkistetaan ennen julkaisua.

Tämä sivu on suojattu reCATPCHA-tunnistuksella ja Googlen tietosuojakäytäntöjä ja käyttöehtoja sovelletaan.

Ilmainen toimitus kaikkiin tilauksiin