Miesten sormukset

Miesten sormukset - miten valita oikeanlainen kihlasormus?

Kun rakkaus syvenee, halutaan parisuhde usein vakinaistaa kihlauksella ja menemällä naimisiin. Tällöin eteen tulee sormuksen etsiminen ja valinta. Naisille kihla- ja vihkisormusten valikoima on usein monipuolisempi niin tyylin kuin mallin osalta, mutta Laatukoru huomioi myös miehet: laadukas tarjonta kattaa miesten sormukset monenlaiseen makuun useista eri materiaaleista.

Millainen kihlasormus miehelle sopii?

Miesten sormukset ovat usein ulkomuodoltaan huomattavasti pelkistetympiä kuin naisten kihla- ja vihkisormukset, joita saattavat täydentää näyttävätkin timantit tai muut jalokivet. Yksinkertaisuus voi kuitenkin olla myös kaunista ja komeaa. Oli kihlasormus sitten pelkistetty tai ei, miehen oma tyyli määrittää pitkälti sen, millaisen sormuksen hän haluaa käyttöönsä - etenkin, kun sormus kulkee sormessa mukana päivittäin läpi arjen askareiden.

Tyylin lisäksi miehen kihlasormuksen valinnassa olisi hyvä ottaa huomioon myös käytännöllisyys: joutuuko sormus arjessa kovalle rasitukselle esimerkiksi käsillä tehtävän raskaan fyysisen työn vuoksi?

Silvan kihlasormukset miehille

Silván - kotimaiset kelta- ja valkokultaiset kihlasormukset

Kelta- ja valkokulta on kihlasormuksissa klassinen valinta. Laatukorun oma Silván-mallisto tarjoaa useita erilaisia minimalistisuudellaan ihastuttavia vaihtoehtoja kiiltävien, puolipyöreiden ja flakka- eli tasareunaisten sormusten osalta.

Silván-kihlasormukset suunnitellaan ja valmistetaan käsityönä Suomessa. Tyylikkään tarjonnan joukosta löytyy sormuksia myös uniikeilla pintamateriaaleilla: osa kokee omakseen harjatun mattaisen pinnan, kun toinen ihastuu lasikuulapuhalluksella saatuun utuiseen pintaan. Aaltoileva pinta kihlasormuksessa puolestaan vetoaa modernimpaan makuun.

Oli valintasi Silván-sormuksista mikä tahansa, käytetään Suomessa suunnitelluissa ja valmistetuissa koruissa ainoastaan parhaimpia materiaaleja: 14 tai 18 karaatin kelta-, valko- tai rosekultaa sekä platinaa ja korkealaatuisia timantteja. Korut valmistetaan joko täysin uniikkikappaleina tai pieninä sarjoina. Sinä valitset, mikä sormuksista sopii sinetöimään juuri sinun suuret tunteesi.

Tutustu suomalaisiin Silván-kihlasormuksiin täällä

titaaniset sormukset miehelle

Miesten kihlasormuksista titaani on kestävä valinta

Jos sormusta tulee käytettyä usein esimerkiksi fyysisessä työssä, on miehen kihlasormuksen valinnassa hyvä kiinnittää huomiota materiaalin kestävyyteen. Titaaninen kihlasormus on usein varma ja kestävä valinta sormuksen materiaaliksi. Titaani ei suinkaan ole naarmuuntumaton, mutta materiaalina se on huomattavasti kovempaa verrattuna jalometalleihin.

Suosittuja Beat of Love -sormuksia löytyy niin titaanisia kuin keraamisia useassa eri unisex-mallissa. Sormukset ovat pohjimmiltaan yksinkertaisia, mutta vetoavat viimeistellyillä pinnoillaan: joukosta löytyy muun muassa mattaa, kiiltävää sekä näiden yhdistelmää.

Särmikkään tyylin omakseen kokeva voi valita sormuksen myös viisteleikatulla pinnalla, jossa on ripaus rock-henkisyyttä. Rosoisuuden ystävä puolestaan saattaa innostua titaanisesta kihlasormuksesta hakatulla pinnalla, joka on pyöristetyn “comfort fit” sisäpinnan ansiosta miellyttävä käyttää. Titaaniset sormukset sopivat hyvin astetta kovempaan arkikäyttöön.

Tutustu suosittuihin Beat of Love -sormuksiin täällä

Kohinoor kihlasormukset

Kohinoor - modernit ja perinteiset kihlasormukset miehelle

Kelta- tai valkokultaiseen kihlasormukseen päätyvä voi löytää sopivan sormuksen myös Kohinoorin valikoimasta - etenkin, jos kaipaa sormukseen jotain extraa. Kohinoorin timanttileikatut sormusmallit ovat varmoja huomion herättäjiä, mutta yhtä lailla moderni, valkokultaraidalla koristeltu musta zirkoniumsormus voi viedä mieltymyksissä voiton. Kohinoor Duetto -kihlasormuksista juuri valkokultaisella raidalla koristeltu malli onkin osoittautunut Laatukorun valikoimassa monen suosikiksi.

Tutustu kelta- ja valkokultaisiin Kohinoor -kihlasormuksiin täällä

Varmista kihlasormuksen oikea koko

Jotta unelmiesi sormus on varmasti oikean kokoinen, varmistathan koon joko liikkeessämme tai asianmukaisella sormusmitalla. Otathan myös huomioon, että oikean ja vasemman käden sormuskoossa voi olla merkittävä ero. Tästä syystä on hyvä mittauttaa juuri sen sormen ympärysmitta, johon sormus tulee käyttöön.

Ilmaisen sormusmitan voit tilata täältä

Laatukoru toimittaa kihlasormukset nopealla toimitusajalla

Olipa valitsemasi sormus sitten perinteinen, pelkistetty, moderni tai näyttävämpi, Laatukorun valikoimasta löydät useita eri vaihtoehtoja myös miesten kihlasormuksista. Hakua pystyy helposti rajaamaan merkin, hinnan tai materiaalin perusteella.

Vertailemalla sormuksia ja katselemalla rauhassa eri vaihtoehtoja löydät parhaiten juuri sen kihlasormuksen, joka omaa silmää miellyttää eniten ja sopii elämän mittaiselle matkalle.

Tutustu kaikkiin miesten kihla- ja vihkisormuksiin ja löydä omasi täältä

Toimitamme kaikki sormukset nopealla toimitusajalla - myös kaiverrukset onnistuvat helposti verkkokauppamme kautta. Kaikilla verkkokaupastamme tilatuilla tuotteilla on 30 päivän vaihto- ja palautusoikeus (edellyttäen, että tuote on käyttämätön ja alkuperäisessä kunnossa). Sormuksen koon muutokset voi siis tehdä vielä jälkikäteen veloituksetta. Kaiverretuilla tuotteilla ei ole vaihto- eikä palautusoikeutta.

Kommentoi

Kommentit tarkistetaan ennen julkaisua.

Tämä sivu on suojattu reCATPCHA-tunnistuksella ja Googlen tietosuojakäytäntöjä ja käyttöehtoja sovelletaan.

Ilmainen toimitus kaikkiin tilauksiin