Esittelyssä Garmin Fenix 7 GPS-älykellot

Esittelyssä Garmin Fenix 7 GPS-älykellot

Uudet Garmin Fenix 7 multisport-GPS-kellot on tehty viikon jokaiseen päivään. Garmin Fenix 7 julkistus on varmasti yksi vuoden 2022 odotetuimmista älykellouutuuksista. Tässä julkaisussa pääset tutustumaan mallistoon tarkemmin.

Garmin Fenix 7 mallistossa Fenix-mallien erinomainen akunkesto paranee entisestään naarmuuntumattoman Power Sapphire -aurinkolatauslinssin ansiosta. Fenix 7 kellot ovat myös ensimmäiset safiirilasilla olevat aurinkolatausta tukevat Garmin-älykellot.

Fenix 7 kelloissa huippuluokan urheilu- ja navigointiominaisuudet sekä uusi kosketusnäyttö tarjoavat suorituskykyä vaativalle käyttäjälle. Fenix 7 Sapphire Solar -sarjan kolme mallia, 7S, 7 ja 7X, on jokainen saatavissa viidessä sporttisessa värivaihtoehdossa. Malleissa Power Sapphire -kellonlasi yhdistyy titaaniseen tai DLC-pinnoitettuun kellonkehään.

Garmin Fenix 7 -älykellon paranneltu akunkesto ja aurinkolataus

Uusi Garmin Fenix 7 -mallisto lupaa vastata kaikkiin urheilu- ja ulkoiluhaasteisiin, ja sen suorituskykyä onkin monessa kohtaa paranneltu merkittävästi. Urheilukellon erinomaista akunkestoa parantaa entisestään uusittu aurinkolatausominaisuus. Fenix 7X -mallissa akunkesto älykellotilassa on jopa 37 päivää (28 päivää ja 9 lisäpäivää aurinkolatauksella), jolloin virtaa riittää edistyneille kuntoiluominaisuuksille, urheilusovelluksille, hyvinvointia seuraaville antureille sekä retkeilijän tarpeisiin.

GPS-älykellon tarkat paikannus ja navigointiominaisuudet

Urheilusuorituksia ja ulkoilua edistävät myös edistyneet paikannus- ja navigointiominaisuudet.  Fenix 7 Sapphire -älykello käyttää useaa maailmanlaajuista satelliittijärjestelmää (GPS, GLONASS ja Galileo), jolloin paikannus sujuu myös haastavammissa ympäristöissä paremmin kuin pelkän GPS-järjestelmän avulla. Paikannustarkkuus on erinomainen, koska kello hyödyntää tekniikka, joka on ollut aiemmin vain armeijan käytössä.

Lisäksi Fenix 7 -älykelloissa on useita esiladattuja karttoja, kuten usean mantereen TopoActive Europe -kartat, yli 4000 SkiView-karttaa ja yli 42 000 golfkenttäkarttaa. Liikkumista eri valikoiden ja karttojen välillä helpottaa myös herkästi reagoiva uusi kosketusnäyttö. Siinä missä kosketusnäyttö tuo käyttöön nopeutta, lisäävät tutut painikkeet käyttövarmuutta.

Garmin Fenix 7 älykellot

Fenix 7 - urheilukello vaativilla ominaisuuksilla

Fenix 7 -monilajiälykellon kuntoiluominaisuudet ja urheilusovellukset tarjoavat monipuolisen valikoiman myös vaativalle monilajiurheilijalle. Siinä on kattava valikoima esiladattuja suoritusprofiileja eri sisä- ja ulkolajeihin sekä edistyneitä ominaisuuksia, kuten reaaliaikainen kestävyyden seuranta, joka auttaa muun muassa välttämään liiallista rasitusta heti suorituksen alussa.

Urheilusovellukset auttavat pysymään ajan tasalla eri lajeissa. Lumilajeissa esiladattu profiili erottaa laskettelun ja kiipeämisen toisistaan ja murtomaaharjoitusten todellista kuormittavuutta voidaan mitata erikseen myytävän HRM-Pro-sykevyöhön pariliitettynä.

Maastopyöräilijälle Fenix 7 -urheilukellot tarjoavat vaikeus- ja sujuvuusmittauksia sekä pisteytyksiä, joilla omaa suoritusta voi yrittää parantaa.

Juoksua harrastavalle puolestaan kellossa on PacePro-tekniikkaa hyödyntävä juoksuvalmentaja, joka tuntee maaston, sekä visuaalinen kilpailuennuste, joka arvioi tahtia valitulle matkalle juoksuhistoriaan ja yleiskuntoon perustuen. Juoksijalle erityisyyttä tarjoaa myös Fenix 7X -mallin LED-taskulamppu, joka helpottaa pimeässä liikkumista.

Palautumisohjaus ja jatkuva hyvinvoinnin seuranta

Urheilusovellusten lisäksi Fenix 7 -älykellot tarjoavat ominaisuuksia palautumisen ja yleisen hyvinvoinnin reaaliaikaiseen seurantaan. Palautumisohjaus kertoo tarvitsemasi palautumisajan ja milloin olet valmis uuteen kovaan harjoitukseen.

Jatkuvan hyvinvoinnin seurantaan liittyvät ominaisuudet tukevat urheilusuorituksia ja jaksamista. Body Battery -energiaseuranta auttaa optimoimaan kehon energiavarantoja ja kertoo, milloin olet valmis liikkumaan ja milloin kaipaat lepoa. Älykellossa olevien monipuolisten antureiden avulla Terveyden tila -ominaisuus puolestaan kertoo kehosi tilanteen yhdellä silmäyksellä.

Garmin Fenix 7 GPS-urheilukellot

Fenix 7 -älykellon uusi sporttinen muotoilu

Sporttisia Fenix 7 -älykelloja on helppo muokata omaan tyyliin sopivaksi. Vakiona tulevien silikonirannekkeiden lisäksi saatavissa on malleja nahka- ja titaanirannekkeilla.

Naisille suunnatussa Fenix 7S -mallistossa painotus on vaaleissa sävyissä, kuten esimerkiksi ruusukullan väristä titaania ja kalkkikiven väristä nahkaa yhdistelevässä mallissa. Naisten sarjan hieman sirommissa Fenix 7S -älykelloissa on 42 mm leveä kuori ja 1,2 tuuman näyttö.

Miehille suunnatuissa Fenix 7 ja 7X -malleissa värien pääpaino on hiilenharmaassa ja mustassa. Pelkistetyn tyylikäs versio löytyy hiilenharmaan DLC-titaanikehyksen ja hiilenharmaan titaanirannekkeen yhdistelmästä. Miesten sarjan tummien kokonaisuuksien lisäksi mallistosta löytyy pari raikasta poikkeusta, kuten vaaleansinistä DLC-pinnoitettua titaania ja vaaleanharmaata yhdistelevä vaihtoehto sekä titaania ja kastanjanruskeaa yhdistelevä vaihtoehto.

Fenix 7-malleissa on 47 mm leveä kuori sekä 1,3 tuuman näyttö, ja malliston kookkaimmassa Fenix 7X-mallissa 51 mm leveä kuori sekä 1,4 tuuman näyttö.

Yhteenveto: Garmin Fenix 7 – suorituskykyä ja varmuutta

Fenix 7 Sapphire Solar -sarjan multisport-GPS-kelloissa suorituskyky, varmuus ja sporttinen muotoilu yhdistyy kattaviin kuntoilu- ja hyvinvointiominaisuuksiin. Erinomainen akunkesto ja uusi naarmuuntumaton Power Sapphire -aurinkolatauslinssi sekä kosketusnäyttö yhdistettynä painikkeisiin tuovat käyttömukavuutta ja varmuutta. Huippuluokan harjoitusominaisuudet, urheilusovellukset sekä jatkuva hyvinvoinnin ja terveyden seuranta vastaavat todellisen aktiiviurheilijan ja luonnossa liikkujan kohtaamiin haasteisiin.

Katso kaikki Fenix 7 vaihtoehdot täältä

Kommentoi

Kommentit tarkistetaan ennen julkaisua.

Tämä sivu on suojattu reCATPCHA-tunnistuksella ja Googlen tietosuojakäytäntöjä ja käyttöehtoja sovelletaan.

Ilmainen toimitus kaikkiin tilauksiin