Silván timanttikorut ja vihkisormukset esittely

Laatukorun Silván-timanttikorut yhdistävät suomalaisen designin ja laadun - ekologisuudesta tinkimättä

Kotimainen Lumoava on täydellinen koru lahjaksi elämän merkityksellisiin hetkiin Luet nyt Laatukorun Silván-timanttikorut yhdistävät suomalaisen designin ja laadun - ekologisuudesta tinkimättä Lukuaika arviolta 3 minuuttia Seuraava Esittelyssä Garmin Fenix 7 GPS-älykellot

Yhä useampi antaa kotimaisuudelle enemmän painoarvoa arjen valinnoissa. Elintarvikkeiden, hygieniatuotteiden ja monen muun lisäksi voi valinnat ulottaa asusteista ja koruista aina vihkisormuksiin saakka. Laatukorun Silván-timanttisormukset ovatkin loistovalinta hänelle, joka arvostaa suomalaista designia ja laatua - ekologisuudesta tinkimättä.

Kotimaiset Silván-timanttikorut valmistetaan vastuullisesti Suomessa ekologisia arvoja kunnioittaen

Silván-timanttikorut kuuluvat Laatukorun omaan mallistoon. Valikoima kattaa yksilöllisiä ja uniikkeja timantti- ja vihkisormuksia sekä korvakoruja ja riipuksia, jotka kaikki suunnitellaan ja valmistetaan Suomessa, Laatukorun omalla Hyvinkään verstaalla. Pitkälle yli 40 vuotta toimineena perheyrityksenä Laatukoru kiinnittää huomiota erityisen paljon vastuullisuuteen, mikä takaa sen, että valitessaan kotimaisen Silván-timanttikorun voi asiakas olla varma, että koru on suunnittelusta saakka kotimainen ja ekologisia arvoja kunnioittaen valmistettu.

Morganiittisormus

Vastuullisuus näkyy Laatukorun toiminnassa muutenkin kuin vain pakkausmateriaaleissa: Silván-timanttikoruissa käytetty kulta on kokonaan kierrätyskultaa. Laatukoru ostaa asiakkailtaan mahdollisimman paljon vanhoja kultakoruja ja kultaesineitä “romukultana” vahvistaakseen toimintansa ympäristöystävällisyyttä ja kantaakseen kortensa kekoon luonnon hyvinvoinnin tueksi. Kierrättäminen ei kuitenkaan vaikuta korujen ulkonäköön, sillä kulta on materiaalina aina puhdasta ja ensiluokkaista, ja säilyy kierrätettynäkin vastalouhitun kullan kaltaisena. Asiakkailta ostetut kultaesineet ja -korut sulatetaan, hienokulta erotellaan ja käytetään uudelleen koruvalmistuksessa.

Myös Silván-timanttikoruissa käytettävät timantit on valittu eettisin ja ympäristöystävällisin perustein ja ne ostetaan Euroopan suurilta, tunnetuilta timanttitoimittajilta. Timanttien tuotannossa noudatetaan työntekijöiden ihmisoikeuksia tuotannon eri vaiheissa sekä kiinnitetään huomiota ympäristövaikutuksiin ja ylläpidetään turvallisia ja vastuullisia työkäytäntöjä. Laatukoru vaatii toimittajiltaan aina kirjallisen todistuksen timanttien alkuperästä ja eettisyydestä. Timanttitoimittajat ovat myös sitoutuneet noudattamaan alan standardeja ja vastuullista toimintaa.

Laatukorun vastuullisista ja ekologisista arvoista voit lukea lisää täältä

Silván Armi timanttisormus sinisafiirilla

Vaikutu kotimaisuudesta: Silván-timanttikoruista löydät upeat vihki- ja kihlasormukset valko- tai keltakultaisina

Makuja on yhtä monta kuin käyttäjää. Laatukoru on pyrkinyt ottamaan tämän huomioon kattavassa valikoimassaan, jossa Silván-timanttisormuksista löytyy monia eri tyyleihin vetoavia vaihtoehtoja vihkisormusten ja kihlasormusten osalta. Kotimaisuuden lisäksi voit vaikuttua myös timanttikorujen kauneudesta, sillä ammattitaitoiset kultasepät valmistavat korut vankalla osaamisella ja suurella sydämellä.

Vihkisormuksista sirolinjaisimmat ihastuttavat elegantilla timanttirivistöllä, kun taas näyttävät timanttisormukset saavat huomion kiinnittymään yhteen tai useampaan kookkaampaan timanttiin, jotka salpaavat hengityksen. Valitsitpa sitten sormuksen koristeellisempana tai pelkistetympänä, krysanttireunalla tai flakkana, jokainen Silván-timanttisormus säilöö muistot ja sinetöi rakkauden.

Silván-malliston vihkisormusta on myös mahdollisuus muokata toiveidesi mukaisesti tai valmistaa vihkisormus tilaustyönä.

Tutustu Silván-timanttisormuksiin täällä

Silván sormusyhdistelmä

Kotimaiset Silván-timanttikorvakorut ja riipukset

Timanttikorvakorut ja timanttiriipuksen voi valita vastuullisena ja kotimaisena. Timanttisormusten lisäksi Laatukorun oma Silván-mallisto tarjoaa elämän tärkeimpiin hetkiin laadukkaita timanttikorvakoruja ja timanttiriipuksia, jotka on yhtä lailla suunniteltu ja valmistettu Suomessa. Tämän vahvistaa koruille jo vuonna 2009 myönnetty Avainlippu-tunnus.

Jokaisen korun mukana tulee timanttikorun aitoustodistus, johon merkitään timanttien laatu ja aitous. Silván-timanttikoruissa käytetään ainoastaan parhaimpia materiaaleja: 14 tai 18 karaatin kelta-, valko- tai rosekultaa, platinaa sekä korkealaatuisia timantteja, joiden eettinen alkuperä on varmistettu.

Huomion arvoista on myös se, että Silván-timanttikoruja valmistetaan joko täysin uniikkikappaleina tai pieninä sarjoina. Näin ollen voit olla varma, että timanttikoru on yhtä ainutlaatuinen kuin kantajansa! Korun arvo syntyy yksilöllisyydestä.

Tutustu Silván-timanttikoruihin täältä

Silván solitaire sormus morganiitilla

Tilaa timanttikoru verkkokaupasta tai tule Laatukorun myymälään

Kolmannessa sukupolvessa toimivalla Laatukorulla on useita myymälöitä ympäri Etelä-Suomea, joissa ammattitaitoinen henkilökunta on valmiina auttamaan oikeanlaisen timanttikorun valinnassa. Lähimmän myymälän voi tarkistaa täältä.

Timanttikorujen tilaaminen onnistuu turvallisesti myös Laatukorun omasta verkkokaupasta, jossa jopa sormusten tilaaminen tapahtuu vaivatta. Sormuksen oikean koon voi varmistaa ilmaisella sormusmitalla, jonka voi tilata verkkokaupan kautta.

Hankitpa siis timanttikorun itsellesi tai lahjaksi, Silván-timanttikorun kohdalla voit olla ylpeä paitsi korun vastuullisesta valmistustavasta, myös sen kauneudesta ja kotimaisuudesta!

Tutustu koko Silván-timanttikorumallistoon täällä

Kommentoi

Kommentit tarkistetaan ennen julkaisua.

Tämä sivu on suojattu reCATPCHA-tunnistuksella ja Googlen tietosuojakäytäntöjä ja käyttöehtoja sovelletaan.

Ilmainen toimitus kaikkiin tilauksiin