Korvakorut eri tilanteisiin - näin löydät sopivat korvakorut täydentämään tyyliäsi

Korvakorut eri tilanteisiin - näin löydät sopivat korvakorut täydentämään tyyliäsi

Esittelyssä Garmin Fenix 7 GPS-älykellot Luet nyt Korvakorut eri tilanteisiin - näin löydät sopivat korvakorut täydentämään tyyliäsi Lukuaika arviolta 4 minuuttia Seuraava Esittelyssä kotimaiset kihlasormukset

Korvakorut ovat ylivoimaisesti suosituimpia kaikista koruista. Toisin kuin voisi luulla, niiden suosio maailmalla ei ulotu pelkästään lähivuosiin, sillä korvakoruilla täydennettiin tyyliä jo antiikin aikoina. Ajan saatossa niiden suosio on hiipumisen sijaan kuitenkin kasvanut, sillä korvakoruilla päivitetään jatkuvasti niin arkista kuin juhlavaa tyyliä. Kauniit ja laadukkaat korvakorut myös ilahduttavat käytössä pitkään.

Näin löydät sopivat korvakorut

Napit, roikkuvat vai renkaat? Pisaranmalliset, pyöreät vai koukulliset? Korvakorujen suhteen valikoima on kuin loputtomiin jatkuva valtameri. Tarjonta on valtava, ja uusia kauniita korvakoruja valmistetaan koko ajan lisää. Vuolaat markkinat vaikeuttavat valinnantekoa, mutta samalla takaavat sen, että jokaiseen hetkeen löytyy varmasti sopivat korut - mentiinpä sitten tyyli tai tilanne edellä.

Korvakorujen hankinnassa kannattaa kuitenkin huomioida se, millaiseen käyttöön ne tulevat: Onko kyseessä yksittäinen juhlatilaisuus, johon kaivataan jotain näyttävää ja loisteliasta? Tai tulevatko korvakorut sen sijaan päivittäiseen käyttöön täydentämään arkityyliä?

Nappikorvakorut ovat suosituimmat korvakorut

Suosituin korvakorumalli on nappikorvakorut. Ne ovat usein yksinkertaiset ja hillityt, muuntautuvat moneen ja ovat lisäksi mukavat päällä. Tästä syystä nappikorvakorut ovat oiva valinta, kun etsii korvakoruja arkikäyttöön. Oli tiedossa sitten toimistopäivä, kahvitteluhetki ystävän kanssa tai illanvietto, nappikorvakorut tekevät kokonaisilmeestä välittömästi siistimmän ja viimeistellyn.

Minimalistiset nappikorvakorut ovat ajaton valinta ja niitä on helppo löytää eri materiaaleissa ja muodoissa: kultaisina, hopeisina tai vaikka swarovskin kristallein. Ylellisyyttä etsivä valitsee timanttikorvakorut, joiden suhteen Laatukorun oma Silván-timanttikorumallisto tarjoaa runsaasti katseen kääntäviä vaihtoehtoja. Timanttikorvakoruja on sekä siroina että näyttävinä - sinä päätät, kumpi täydentää tyylisi paremmin.

Tutustu kaikkiin Silván-timanttikorvakoruihin täällä

Roikkuvat korvakorut ja korvarenkaat

Roikkuvat korvakorut ja erilaiset korvarenkaat ovat myös pitäneet suosiostaan tiukasti kiinni vuosien varrella. Ympyränmuotoiset rengaskorvakorut olivat tuttu näky jo pronssikaudella etenkin Kreikassa. Tänä päivänä korvarenkaita saa helposti kultaisina ja hopeisina, mutta joukosta löytyy myös malleja, jossa korvakorut muodostuvat useammasta renkaasta. Nämä voivat olla joko limittäin, päällekkäin tai allekkain. Renkaan pinta ei myöskään aina ole automaattisesti sileä, vaan siinä voi olla koristelua, kirjailua tai rosoisuutta.

Perinteisistä poikkeavia korvarenkaita etsivän kannattaa katsastaa kotimaisen Kalevala-brändin malleista esimerkiksi Kosmos, Valoisa tai Kaaria, joissa ympyrän muodot pääsevät erityisen kauniisti oikeuksiinsa. Kalevala Louhetar-korvakoruissa nähdään kaarevaa muotoa punosmaiseen tyyliin. Kotimaisen Lumoavan koruista pyöreitä muotoja löytää puolestaan Solina- ja Linnunrata -sarjoista.

Jos etsinnässä ovat perinteiset kultaiset tai hopeiset korvarenkaat, löydät ne Laatukorun valikoimasta täältä.

Hopeiset korvakorut ovat suosittu valinta

Monesti korvakorujen valintaan vaikuttaa tyylin lisäksi materiaali ja hinta. Hopeakorvakorut sopivat usein pienempäänkin budjettiin ilman, että korujen laadusta tarvitsee tinkiä.

Riippumatta siitä, haluaako sirot hopeiset nappikorvakorut tai näyttävät riippuvat korvakorut, on hopeisissa korvakoruissa monenlaisia vaihtoehtoja kaikenlaiseen makuun. Kotimaisia hopeakoruja suosivan kannattaa huomioida Kalevalan ja Lumoavan hopeiset korvakorut, joiden joukossa on lukuisia ihastuttavia ja persoonallisia nappikorvakoruja, erilaisia koukullisia korvakoruja sekä korvarenkaita koristeluin tai ilman.

Kaikki hopeiset korvakorut löydät täältä

Kultaiset korvakorut ja timanttikorvakorut

Kultaiset korvakorut ja timanttikorvakorut ovat arvostettu lahja, joka säilyttää arvonsa vuodesta toiseen. Siinä missä kultakorvakorut tunnetaan tyylikkäänä klassikkona, timanttikorvakorut huokuvat ylellisyyttä ja eleganssia. Timantit säihkyvät vuoden jokaisena päivänä, ja kulta on hopean lailla materiaali, joka allergisoi hyvin harvoin.

Laatukorun laajasta valikoimasta löydät laadukkaat timanttikorvakorut niin keltakultaisena kuin valkokultaisena. Mikäli mielit itsellesi tai lahjaksi täysin uniikit timanttikorvakorut, Silván-timanttikorvakoruja valmistetaan myös tilaustyönä toiveidesi mukaisesti. Lisäksi jo olemassa olevia malleja on mahdollista muokata mieltymyksesi mukaan. Näin varmistamme sen, että hankkimasi korvakorut ovat juuri sellaiset kuin sinä haluat ja ilahduttavat vuodesta toiseen!

Katso kultaiset korvakorut täältä

Katso timanttikorvakorut täältä

Korvakorut nopealla toimituksella Laatukorun verkkokaupasta

Kun haluat korostaa tyyliäsi upeilla korvakoruilla, vain taivas on rajana. Päädyitpä sitten siroihin helmi- tai hopeakorvakoruihin, klassisiin kultakorvakoruihin tai säihkyviin timanttikorvakoruihin, Laatukoru toimittaa valitsemasi korut nopeasti ja turvallisesti. Käyttämättömillä tuotteilla on aina 30 päivän vaihto- ja palautusoikeus. Voit siis hankkia huoletta haluamasi korvakorut piristämään arkea ja juhlaa tai ilahduttaa tärkeää ihmistä!

Selaa korvakorujen valikoimaa täällä

Kommentoi

Kommentit tarkistetaan ennen julkaisua.

Tämä sivu on suojattu reCATPCHA-tunnistuksella ja Googlen tietosuojakäytäntöjä ja käyttöehtoja sovelletaan.

Ilmainen toimitus kaikkiin tilauksiin