Esittelyssä Garmin MARQ Gen 2 älykellot Laatukorun blogissa

Garmin MARQ Gen 2 -älykello tarjoaa huippuominaisuuksia, hiottuja yksityiskohtia ja premiumluokan materiaaleja

Kalevala Love - uudistunut kihla- ja vihkisormusmallisto Luet nyt Garmin MARQ Gen 2 -älykello tarjoaa huippuominaisuuksia, hiottuja yksityiskohtia ja premiumluokan materiaaleja Lukuaika arviolta 6 minuuttia Seuraava Kotimaiset Silván-timanttikorut Laatukorun omalta verstaalta

Garmin julkaisi odotetun toisen version korkealuokkaisesta Garmin MARQ -mallistostaan 11.10.2022. MARQ Gen 2 tuo Garminin tuoteperheeseen viisi premiumluokan kelloa, jotka lajilleen uskollisina sisältävät edistyksellisiä ominaisuuksia sekä korkealuokkaisia materiaaleja.

Urheilijoille, seikkailijoille, golffareille, ilmailijoille sekä purjehtijoille suunnatut mallit eroavat edeltäjistään paitsi kehittyneillä lajiominaisuuksillaan myös upealla AMOLED-kosketusnäytöllä. Herkästi reagoivaa kosketusnäyttöä täydentävät perinteiset painikkeet, jotka takaavat kellon toimivuuden myös äärimmäisissä tilanteissa. Uudistunut MARQ Gen 2 -mallisto on suunnattu harrastuksiinsa ja mielenkiinnonkohteisiinsa intohimoisesti suhtautuville ja se on saatavilla rajoitetusti valituissa arvokellokaupoissa. Garmin MARQ Gen 2 -älykello auttaa tinkimättömissä lajitavoitteissa ja toimii työkaluna, joka pitää sinut aina tilanteen tasalla.

AMOLED-kosketusnäytöllinen Garmin MARQ Gen 2

Toisen sukupolven MARQ-malliston merkittävin ja varmasti myös odotetuin uudistus on sen AMOLED-kosketusnäyttö. Herkästi reagoiva ja tarkka kosketusnäyttö parantaa kellon käyttökokemusta huomattavasti suhteessa edeltäjiinsä. Sen avulla valikoihin pääseminen on helpompaa ja nopeampaa, mikä sopii mainiosti kelloon, joka on tehty intohimoisille harrastajille. Kellon käyttö onnistuu nyt paremmin myös silloin kun toiminta on käynnissä ja suoritus täydessä vauhdissa. Kosketusnäyttöön yhdistyvät perinteiset painikkeet taas takaavat, että silloin kun laji vie äärimmäisiin olosuhteisiin, on kello edelleen toimintavalmiudessa.

Garmin MARQ Gen 2 mallisto

Korkealuokkainen titaani ja naarmuuntumaton safiirilasi

Materiaaleiltaan nämä kellot on rakennettu maksimaalista käyttöä varten. MARQ Gen 2 -kelloissa käytetty luokan 5 titaani kuvataan kestävyydeltään jopa viisi kertaa tavallista terästä kestävämmäksi, ja sen naarmuuntumattomuus sekä kuumuuden ja korroosion kestävyys on täysin omaa luokkaansa. Korkealuokkaista titaania on käytetty kellonkuorissa, osassa malleja myös kellonkehässä sekä Aviator-mallin rannekkeessa.

Kellojen safiirilasilinssi on sekin naarmuuntumaton ja kupumaisuus linssissä takaa näytön selkeyden. Kun nämä yhdistetään jokaiselle lajille parhaiten sopivaan rannekemateriaaliin varmistetaan, että lajissa suoriutuminen ei jää tästä työvälineestä kiinni.

Lajilleen uskolliset MARQ Gen 2 -älykellot

Garmin määrittelee MARQ Gen 2 -kellonsa ”ylellisiksi ja moderneiksi työkalukelloiksi” ja tämä on hyvinkin perusteltua, sillä niiden lajin henkeen sopiva muotoilu paitsi näyttää hyvältä on myös suunniteltu palvelemaan lajin harrastajia parhaalla mahdollisella tavalla. Ylellisyyttä henkivät myös kellojen ensiluokkaiset materiaalit ja työkaluja niistä tekevät niiden kattavat lajikohtaiset ominaisuudet. Seuraavaksi käymme läpi jokaisen viiden kellon erityisiä ominaisuuksia.

Garmin MARQ Gen 2 Athlete

Kunnianhimoisen harjoittelijan Garmin MARQ Athlete Gen 2

Tämä kello ei pelkästään opasta sinua eri lajien haltuun ottamisessa. MARQ Athlete Gen 2 -kellon kantavana teemana on kehittyminen suoritusten aikana ja niiden välissä. Tärkeimmät mittarit suoritusten kehittämiseen on tuotu kellossa keskeisille paikoille, kuten palautumisen ja maksimaalisen hapenottokyvyn asteikot, jotka on kaiverrettu pysyväksi osaksi kellonkehää. Kello tekee huomioita tilastasi jatkuvalla seurannalla ja kertoo sen hetkisen valmistesi uuteen suoritukseen. Harjoituksen ollessa käynnissä se mittaa suoritustasi reaaliajassa. Näin voit myös itse helposti säädellä suoritustasi reaaliaikaisesti ja välttää esimerkiksi ylirasituksen harjoituksen alussa.

Tässä kronografityyliä jäljittelevässä, mustassa ja titaaninharmaassa kokonaisuudessa on urheiluhenkiset, kirkkaankeltaiset tehosteet. Rannekkeen materiaali on mietitty urheilusuoritusten mittaamista optimoivaksi, sillä tehokkaaksi muotoiltu silikoniranneke takaa mahdollisimman tarkat anturitiedot.

Garmin MARQ Gen 2 Adventurer

Garmin MARQ Adventurer Gen 2 -kellon edistykselliset sisäiset navigointitoiminnot

MARQ Adventurer Gen 2 -kello on sekin ulkoisesti pätevä seikkailijan ja luonnossa liikkujan työväline. Kello mukailee klassista kompassin muotoa ja sen kehään on kaiverrettu 360 asteen kompassimerkinnät. Tämän lisäksi kellon korkealuokkainen titaanikuori yhdistyy nahasta ja FKM-kumista valmistettu ranneke, joka on hienkestävä ja tahriintumaton, erinomainen sekin pitkillä retkillä ja sään armoilla oltaessa.

Ulkoisten ominaisuuksiensa lisäksi Adventurer Gen 2 on varustettu hyödyllisillä sisäisillä navigointitoiminnoilla, kuten monikaistainen GPS, barometrinen korkeusmittari, kolmiakselinen sähköinen kompassi ja ClimbPro, sekä esiladatuilla Euroopan TopoActive-kartoilla, jotka helpottavat kulkemista myös tuntemattomissa maastoissa. Retkeilijän ehdoton kumppani on tämän kellon Expedition-sovellus, joka takaa GPS:n jopa kahden viikon ajalle, jälkilokin reittipisteineen sekä hätänavigoinnin.  Korkealle pyrkivälle seikkailijalle puolestaan tässä kellossa on myös pulssioksimetrin akklimatisaatioanturi, joka tarkkailee veren happipitoisuutta korkeammalle noustaessa.

Garmin MARQ Gen 2 Golfer

Garmin MARQ Golfer Gen 2 tyylikäs kello toimistoon ja hyödyllinen työkalu golfkentälle

MARQ Golfer Gen 2 -kellon ulkomuoto ja ominaisuudet saavuttavat golfharrastukseensa intohimoisesti suhtautuvan tasovaatimukset, eikä sen tyylikäs ilme ole haitaksi toimistossakaan, kertoohan se käyttäjänsä kunnianhimosta. Golfteemaisessa kellossa on keraaminen vihreä kehä, johon on kaiverrettu golfkentän reikien 1-18 merkinnät ja sen vihertävä jakardikudottu nailonranneke on yhtä aikaa tyylikäs ja käytännöllinen.

Pelikentillä tämä kello palvelee käyttäjäänsä monin tavoin. Sen virtuaalinen mailapoika ehdottaa tuulen nopeuden ja suunnan sekä lyöntihistorian perusteella sopivaa mailaa samalla kun Autoshot-pelianalyysitoiminto mittaa ja tallentaa havaittujen lyöntien matkat. MARQ Golfer Gen 2 -kellossa on 42 000 tuhatta esiladattua golfkenttää sekä täysväriset CouseView-kartat, joilla viheriöiden etäisyyksien hahmottaminen on nopeaa ja helppoa. Kellon mukana toimitetaan Approach CT10 -anturit, jotka seuraavat mailasi toimintaa ja mahdollistavat siten lisää automaattisia pelinseurantatoimintoja.

Garmin MARQ Gen 2 Captain

Garmin MARQ Captain Gen 2 kertoo täydellisen purjehdussään

Purjehtijoille suunnattu Garmin MARQ Captain Gen 2 optimoi parasta purjehduskokemusta. Kellon keraamisessa kehässä on regatta-ajastimen merkinnät ja sen GPS-tekniikalla varustettua tarkkoihin lähtöihin avuksi suunniteltua regatta-ajastinta on kuvattu mullistavaksi. Uudistuneessa Captain-mallissa on myös tuulennopeuden ennustaja suoraan kellon näytössä. Asettamalla haluamasi tuulennopeuden kello kertoo sinulle, milloin on hyvä aika lähteä merelle. Myös muut hyödylliset GPS-purjehdusominaisuudet tukevat purjehduskokemusta ja lisäävät turvallisuutta, kuten luovimisavustin sekä mies yli laidan -ominaisuus. Merellinen kaksivärinen ilme ja miellyttävä jakardikudottu nailonranneke viimeistelevät kokemuksesi tästä kellosta!

Garmin MARQ Gen 2 Aviator

Ainutlaatuinen työkalu ilmailijoille - Garmin MARQ Aviator Gen 2

Ilmailun harrastajille, yhtä lailla kuin ammattilaisillekin suunnattu MARQ Aviator Gen 2 on kategoriansa todellinen harvinaisuus. Ilmailukelloille tyypillisesti tämä kello kertoo GMT-ajan sekä kaksi muuta aikavyöhykettä, mutta sisältää näiden lisäksi ainutlaatuisia ominaisuuksia, kuten maailmanlaajuisen ilmailutietokannan, esiladatun maailmanlaajuisen vuorovaikutteisen ilmailukartan, suoran hätänavigointitoiminnon, NEXRAD-säätutkan ja lentokenttätiedot.

Tässä tyylikkäässä kellossa on klassinen GMT-muotoilu. Siinä on musta keraaminen kellonkehä 24 tunnin GMT-merkinnöillä ja titaanikuoreen yhdistyy kolmirivinen titaaniranneke. Garmin MARQ -malliston kellojen uusi jetlag-ominaisuus on mukava lisä paljon matkustaville. Se opastaa kuin minimoida jetlagin vaikutuksia ja auttaa siten sopeutumaan uusiin aikavyöhykkeisiin.

Takuuvarma Garmin MARQ Gen 2 -älykello lajikohtaisilla erityisominaisuuksilla

Uudistunut Garmin MARQ -mallisto yhdistää korkealuokkaiset materiaalit, hiotut yksityiskohdat ja edistykselliset ominaisuudet. Malliston viisi lajilleen uskollista MARQ Gen 2 -älykelloa sisältää lisäksi lajikohtaisia erityisominaisuuksia, jotka tekevät niistä omissa kategoriaoissaan ainutlaatuisia. Nämä tyylikkäät kellot sopivat yhtä hyvin juoksupolulle, pelikentille, luontoon, merelle ja ilmaan kuin toimistoonkin. Tutustu mallistoon Laatukorun verkkokaupassa ja tilaa oman lajisi ainutlaatuinen älykello!

Kommentoi

Kommentit tarkistetaan ennen julkaisua.

Tämä sivu on suojattu reCATPCHA-tunnistuksella ja Googlen tietosuojakäytäntöjä ja käyttöehtoja sovelletaan.

Ilmainen toimitus kaikkiin tilauksiin