Kalevala Love sormusmallisto Laatukorusta

Kalevala Love - uudistunut kihla- ja vihkisormusmallisto

Kihla- ja vihkisormuksen pyöreä muoto symboloi ikuista rakkautta ja vasempaan nimettömään pujotettu sormus on lupaus yhteisestä tulevaisuudesta. Kalevalan uudistunut kihla- ja vihkisormusmallisto Kalevala Love edustaa Kalevalan omintakeista muotoilua ja vahvoja tarinoita. Kalevala Love on eheä ja monimuotoinen kokoelma kultasormuksia ja timanttisormuksia ja sen kiinnostavuus piilee ajattomassa ja modernissa muotoilussa, jolla satavuotiset tarinat tulevat osaksi tätä päivää. Kihla- ja vihkisormuksina nämä tarinat jatkavat kulkuaan, saavat uusia kerroksia ja merkityksiä.

Kalevala Love -kultasormus kotimaisena käsityönä

Vahvojen tarinoiden Kalevala Love -sormusmallisto on kunnianosoitus suomalaiselle kultasepäntaidolle. Kulta- ja timanttisormukset valmistetaan Kalevalan omalla tehtaalla Helsingin Konalassa. Tehtaalla työskentelee yli 80 korualan ammattilaista ja vaikka korutuotannossa on panostettu moderneihin työkaluihin ja innovaatioihin, kulkee jokainen koru keskimäärin kymmenen käsiparin kautta matkalla aihiosta valmiiksi koruksi. Näin moderni teknologia kohtaa suomalaisen kultasepäntyön vuosisataiset perinteet.

Kalevala Love kultasormukset Laatukorusta

Kestävästi tuotetuissa Kalevalan kihlasormuksissa ja vihkisormuksissa käytetään 100 prosenttisesti kierrätettyä 14 karaatin kultaa sekä ensiluokkaisia timantteja. Briljanttihiotut timantit ovat väriltään ja puhtaudeltaan H/VS1-luokkaa ja ne ostetaan kotimaisilta kumppaneilta, jotka ovat Responsible Jewelry Councilin jäseniä sekä ovat sitoutuneet kansainväliseen Kimberleyn sopimukseen. Näin varmistetaan vastuullinen toimitusketju aina timanttikaivokselta timanttikorun ostajalle.

Jokainen Kalevala Love -sormus on taidokkaasti viimeistelty. Tästä kertoo myös sormuksen sisäpintaan kaiverrettu kaunis Euran sydän aihe, jonka viesti on ikiaikainen ja universaali: sen ymmärtävät kaikki, kaikkialla. Kalevala Love kihla- ja vihkisormuksissa se on kuin pariskunnan yhteinen salaisuus, piilossa sormuksen sisäpinnalla.

Kalevala Love sormukset

Kalevala Love kulta- ja timanttisormukset on tehty yhdisteltäviksi

Kalevala Love -mallistoon kuuluu kuusi erityistä sormussarjaa: Valittu, Ikiaikainen, Vaakuna, Liitto, Legenda ja Filigraani. Sarjat pitävät sisällään sormuksia eri leveyksillä, erilaisilla timantti-istutuksilla sekä kelta- ja valkokultaisina. Näin muodostuu monimuotoinen kokoelma kulta- ja timanttisormuksia, joista yhdistelemällä löytyy lähes rajattomasti mahdollisuuksia kihlaparin sormuksiksi sekä morsiamen kihla- ja vihkisormuspariksi. Kulta- ja timanttisormus on myös erinomainen hääpäivälahja tai merkkipäivälahja, joka muistuttaa tärkeästä hetkestä.

Ikiaikainen-sormukset miehille ja naisille

Kalevala Love -sarjoissa on useita erilaisia variaatioita valittavana. Ikiaikainen-sarja tarjoaa koko malliston kattavimman valikoiman erikokoisia ja hieman toisistaan poikkeavia mutta yhteneviä sormusmalleja. Ikiaikainen-sormuksen tunnuksena on hienostunut nyörikoriste, joka pohjautuu Varsinais-Suomen Uskelasta 300-luvulla löydettyyn sormukseen. Ikiaikainen sormuksista löytyy pelkistettyjä kultasormuksia kahdessa leveydessä sekä mielenkiintoisella yksityiskohdalla varustettu sormus, jossa nyöri kiertyy sormuksen keskellä kerran itsensä ympäri. Näiden lisäksi mallistossa on timanttisormuksia yhdellä, viidellä, seitsemällä, yhdeksällä ja 11-kivellä. Ikiaikainen-sormusten tasaleveät rungot mahdollistavat sen yhdistämisen toisiinsa tai muihin Kalevala Love -malliston sormuksiin. Tämä sormusmalli on ihanteellinen myös siksi, että se sopii sekä miehille että naisille.

Valittu-sormuksen katseenvangitsijana on taiten hiottu timantti

Siinä missä Ikiaikainen-sormuksen voisi tulkita unisex-malliksi edustaa Valittu-sormus Kalevala Love -malliston naisellisempaa puolta. Sen katseenvangitsijana on säihkyvä timantti, jota kiertää kaunis kultapunos. Valittu-sormuksissa kapea runko säilyy muuttumattomana, mutta eri versioissa timanttien koko ja määrä vaihtelee. Timantteja kiertävä kultapunos ilmentää Kalevalan perinteitä ja tuo sormukseen viimeistellyn ilmeen sekä mielenkiintoisen yksityiskohdan.

Valittu-sarjan timanttisormus on klassisen kaunis ja naisellinen, mutta sarjasta on saatavilla myös pelkistetty versio ilman timanttia. Tämä sormus on helppo yhdistää toiseen sormukseen, mutta toimii myös sellaisenaan täydellisen eleetöntä sormusta etsivälle.

Kultaisen Vaakuna-sormuksen neljä suojeluhenkeä

Vahva symboliikka näyttäytyy Kalevala Love -malliston Vaakuna-sormuksessa. Sormuksessa on päättymättömästä nauhasta muodostuva solmuristi, Hannunvaakuna. Solmuristin synnyttämän voiman on nähty suojelevan kantajaansa. Sen kuvio muistuttaa neljästä suojeluhengestä, jotka asettuivat kukin omaan nurkkaansa kannattelemaan taivasta maan yllä. Nämä neljä suojeluhenkeä on nimetty Länneksi, Idäksi, Pohjoiseksi ja Eteläksi.

Vaakuna-sormusta on saatavilla kelta- ja valkokultaisena. Se on omiaan miehen kihla- ja vihkisormuksena, mutta on Hannunvaakuna-koristeineen myös erinomainen lahjaidea sekä miehille että naisille. Mikä olisikaan parempi lahja tärkeälle henkilölle kuin neljää suojeluhenkeä kantava sormus.

Legenda ja Liitto -sormukset tulkitsevat uudelleen Kalevalan vanhoja klassikkoja

Kalevala Love -malliston Legenda- ja Liitto-sormukset edustavat Kalevalan klassikkoja, nyt kuitenkin uudelleentulkittuina ja päivitettyinä versioina. Nämä sormusmallit sopivat erityisiä merkityksiä etsiville elämänkumppaneille.

Aiemmin Metsäpirtti-sormuksena tunnettu Legenda on todellinen legenda myös tarinansa puolesta. Vanha tarina kertoo sen olleen lahja viikinkipäälliköltä ylisille jumalille. Rajunilman yllättämä päällikkö aneli taivaan takojaa pelastamaan joukkonsa haaksirikolta ja heidän pelastauduttuaan hän uhrasi kiitokseksi ylisille jumalille kultaisen renkaan. Uhrilahja uinui rantahietikossa seuraavat tuhat vuotta. Legenda on yksi vanhimmista Kalevala-mallistoon kuuluvista koruista. Björne Rajalinin vuonna 1956 suunnittelema sormus pohjautuu Karjalasta Metsäpirtin kylästä löydettyyn viikinkiaikaiseen kultarenkaaseen.

Kalevala Love -malliston valkokultainen Liitto-sormus puolestaan kuvaa toisiinsa kietoutuvia elämänlankoja. Tämä perinteikäs ja romanttinen sormusmalli on saanut esikuvansa Halikon Lampolasta ristiretkien ajoilta, mutta samankaltaisia kahdesta tai useammasta metallilangasta kiertämällä valmistettuja koruja on löydetty aarrekätköistä Varsinais-Suomesta Sallaan saakka ja ne tunnetaan monissa eri kulttuureissa. Merkityksellinen sormus on omiaan sinetöimään ikuisia liittoja.

Kalevala Love filigraani-sormukset

Romanttinen Filigraani-sormus 1700-luvulta

Romanttiset Filigraani-korut täydentävät Kalevala Love -sormusmallistoa herkällä ja pitsimäisellä kuviollaan. Filigraanikorut ovat peräisin 1700-luvulta ja ne edustavat varakkaan vallasväen tyyliä. Niiden ajaton kauneus on koskettanut korujen käyttäjiä jo vuosisatojen ajan, ja Filigraanikoruja on ollut myös Kalevala-mallistossa 1960-luvulta lähtien. Kalevala Love -malliston Filigraani-sarjaan kuuluvat kelta- ja valkokultaiset sormukset, kapeat ja leveät sormusmallit sekä Filigraani-sormukset säihkyvillä timanteilla.

Kalevala Love -sormukset Laatukorun verkkokaupasta

Kalevala Love -sormukset säilyttävät merkityksensä vuosikymmenestä toiseen ja sukupolvelta toiselle. Niiden ajaton muotoilu ja vahvat tarinat ovat omiaan kihla- ja vihkisormuksiksi. Laatukoru on valtuutettu Kalevala-korujen jälleenmyyjä ja verkkokaupastamme löydät upeat Kalevala Love -sormukset. Huomioithan, että sormukset ovat tilaustuotteita, joiden toimitusaika on noin kaksi viikkoa.

Kommentoi

Kommentit tarkistetaan ennen julkaisua.

Tämä sivu on suojattu reCATPCHA-tunnistuksella ja Googlen tietosuojakäytäntöjä ja käyttöehtoja sovelletaan.

Ilmainen toimitus kaikkiin tilauksiin