Kalevala uutuudet - rakastettu suomalainen korubrändi viehättää uutuuksillaan

Kalevala uutuudet - rakastettu suomalainen korubrändi viehättää uutuuksillaan

Vertailussa Garmin uutuus Lily ja suuren suosion saanut Vivoactive 4s Luet nyt Kalevala uutuudet - rakastettu suomalainen korubrändi viehättää uutuuksillaan Lukuaika arviolta 4 minuuttia Seuraava Miesten sormukset - miten valita oikeanlainen kihlasormus?

Kalevala tunnetaan yhtenä Suomen rakastetuimmista ja arvostetuimmista korubrändeistä, joka säilyttää suosionsa vuodesta toiseen. Korkealaatuiset kulta-, hopea- ja pronssikorut valmistetaan yrityksen omalla tehtaalla Helsingin Konalassa ja ne myös suunnitellaan Suomessa. Ajattomuutensa, kestävyytensä ja kotimaisuutensa ansiosta Kalevala-korut ihastuttavat usein myös lahjana, siirtyen monesti sukupolvelta toiselle. Samalla korut säilyttävät merkitykselliset muistot kantajistaan ja eletystä elämästä, kuljettaen tarinat mukanaan.

Näin Kalevala-korut saivat alkunsa

Kalevala-korujen tarina alkoi jo 1930-luvulla kirjailija Elsa Heporannan ajatuksesta pystyttää muistomerkki suomalaiselle naiselle. Tuolloin patsaan pystyttämiseen alettiin kerätä varoja innokkaan ja yhteiskunnallisesti aktiivisen naisryhmän voimin valmistamalla ja myymällä historiallisia koruja.

Ensimmäiset korut pääsivät esille niinkin arvovaltaisessa seurassa kuin tasavallan presidentti Kyösti Kallion puolison, Kaisa Kallion, teekutsuilla vuonna 1937. Korut nousivat jo tuolloin suureen suosioon, vaikka talvisodan syttyminen aiheuttikin sen, että korujen myynnistä kerätyt rahat päätettiin käyttää patsaan pystyttämisen sijaan hädänalaisten auttamiseen. Kalevala-korujen tarina oli kuitenkin saanut alkunsa, ja hyväntekeväisyys on edelleen yksi yrityksen tärkeistä arvoista.

Kalevala uutuudet: Valoisa, Louhetar, Kaaria ja Vetovoima

Voimaannuttavista tarinoistaan ja kestävistä arvoistaan tunnettu Kalevala tuo vuosittain valikoimaansa uutuuksia, jotka vangitsevat kauneudellaan. Tämän vuoden Kalevala uutuuksiin kuuluvat Valoisa, Louhetar, Kaaria ja Vetovoima.

Kalevala Valoisa


Kalevala Valoisa

Siroudellaan hurmaava ja yksinkertaisuudellaan ihastuttava Kalevala Valoisa valaa voimaa ja rohkeutta. Ympyrän muoto edustaa ystävyyden ympyrää, valon kirkasta kehää, joka sulkee sisäänsä ilot, surut ja sydänten salat. Valoisa-korusarja muistuttaa suomaan aikaa myös itselle ja olemaan itsensä paras ystävä. Kalevala Valoisa korumallistoon kuuluu useampi erilainen riipus, rannekoru ja sormus sekä neljät erilaiset korvakorut, jotka kuvastavat kauniilla tavalla ystävyyttä ja muistuttavat sen voimaannuttavasta vaikutuksesta. Kaikki Valoisa korut löydät verkkokaupasta Kalevala uutuuksien joukosta.

Tutustu Kalevala Valoisa-koruihin täältä

Kalevala Louhetar

Kalevala Louhetar

Louhetar on Pohjolan viekas neito, joka tietää toimivat taiat, joilla saa pauloihinsa kenet haluaa. Kalevala Louhetar korujen inspiraationa on toiminut tuo muinainen mahtinainen, joka pyrki korostamaan asemaansa kookkaiden ja kallisarvoisten korujen voimin. Esiäitiemme juhla-asujen solkia koristivat rautakaudella erilaiset nauhapunossommitelmat, joista inspiroituneena Kalevala on onnistunut luomaan 1000 vuoden takaista koristeellista kauneutta ja modernia särmikkyyttä henkivän Louhetar korusarjan. Näin Louhetar korut sopivat yhtä lailla täydentämään perinteistä tyyliä kuin modernimpaakin lookkia vangiten taatusti ympäriltään katseita.

Tutustu Kalevala Louhetar-sarjaan ja muihin Kalevala uutuuksiin täältä

Kalevala Kaaria

Kalevala Kaaria

Näyttävä Kaaria on Kalevalan oman kuvauksen mukaan kuin taivaanrannassa kultaisena hohtava kaari, joka hyvästelee laskevan auringon. Kalevala Kaaria-sarja kuvaa ajan ja elämän ikuista jatkumoa. Se on samanaikaisesti eilinen ja huominen, sillä samaan aikaan kun jossain aurinko laskee, jossain toisaalla se vastaavasti nousee. Kaaria korut kuuluvat Kalevala Modern -korumallistoon. Kalevala Kaaria viehättääkin juuri modernilla muotokielellään, joka näyttävyydessään erottuu varmasti.

Tutustu Kalevala Kaaria-koruihin täältä

Kalevala Vetovoima

Vuoden 2021 Kalevala uutuuksiin kuuluu myös aaltoilevalla muodollaan huomiota herättävä Vetovoima, jonka kekseliäs muotoilu mahdollistaa korujen muunneltavuuden. Kalevala Vetovoima korut koostuvat kahdesta eri osasta ja näin ollen ne kannustavat ennakkoluulottomaan leikittelyyn, jonka lopputulos korostaa korujen uniikkia ilmettä ja kantajansa tyyliä. Näiden korujen kanssa mahdollisuuksia on monia ja niiden vetovoimaan on helppo ihastua kerta toisensa jälkeen, kuten korusarjan nimikin kertoo. Kalevala Vetovoima korut löydät yhtä lailla Kalevala uutuuksien valikoimasta.

Tutustu Kalevala Vetovoima-sarjaan ja muihin Kalevala uutuuksiin täältä

Laatukorulta löydät laajan valikoiman Kalevala-koruja

Kalevala-koruihin voit tutustua kaikissa Laatukorun myymälöissä ja verkkokaupassa. Valtuutettuna Kalevala-korujen jälleenmyyjänä löydät valikoimastamme niin Kalevala uutuudet kuin Kalevalan suosituimmat korusarjat, joihin kuuluvat esimerkiksi 1940-luvulla ilmestynyt Kuutar sekä Duudsonien kanssa yhteistyössä toteutettu Elämän Roihu, joka sisältää suomalaiselle miehelle sopivia koruja, jotka henkivät vahvuutta ja soturihenkeä.

Kalevala-mallisto koostuu kolmesta eri kategoriasta: Kalevala Originals, Kalevala Modern ja Art by Kalevala. Jokaisella Kalevala-korulla on oma tarinansa ja korun mukana tulee myös tarinavihko, josta voi lukea korun tarinan sekä suomeksi ja englanniksi. Korun voi valita inspiroitumalla sen tarinasta tai tyyliään mukaillen. Kotimaisesta ja ajattomasta Kalevala-korusta on iloa vuosiksi!

Tutustu Kalevala-koruvalikoimaan Laatukorun liikkeissä tai verkkokaupassa täällä.

Kommentoi

Kommentit tarkistetaan ennen julkaisua.

Tämä sivu on suojattu reCATPCHA-tunnistuksella ja Googlen tietosuojakäytäntöjä ja käyttöehtoja sovelletaan.

Ilmainen toimitus kaikkiin tilauksiin