Näin yhdistelet koruja tyylikkäästi

Näin yhdistelet koruja tyylikkäästi

Arjen kiireessä asukokonaisuus tulee helposti viimeisteltyä niillä rakkaimmilla koruilla. Kun vaihtelun tarve iskee, kannattaa vilkaista korurasiaan ja miettiä, voisiko vanhoja aarteita uudella tavalla yhdistelemällä piristää ulkoasua. Tuttua koruvalikoimaa voi myös päivittää yhdistämällä vanhojen suosikkien rinnalle trendikkäitä uutuuksia.

Arjen kiireessä asukokonaisuus tulee helposti viimeisteltyä niillä rakkaimmilla koruilla. Kun vaihtelun tarve iskee, kannattaa vilkaista korurasiaan ja miettiä, voisiko vanhoja aarteita uudella tavalla yhdistelemällä piristää ulkoasua. Tuttua koruvalikoimaa voi myös päivittää yhdistämällä vanhojen suosikkien rinnalle trendikkäitä uutuuksia.

 

Eri korusarjojen yhdistäminen

Korusetit on yleensä suunniteltu niin, että ne sopii puettavaksi kokonaisuutena. Monesti myös korubrändien eri mallistot on keskenään ajateltu yhdisteltäväksi.

Korujen ei kuitenkaan tarvitse olla samaa sarjaa tai merkkiä sopiakseen yhteen. Tärkeämpää on, että korujen muotokielet sointuvat yhteen. Parhaat yhdistelmät korurasiasi aarteista löydät rohkeasti kokeilemalla. Uusia ideoita saat, kun levität korusi siististi pöydälle ja alat yhdistellä erilaisia kokonaisuuksia.

Uutta ilmettä voit hakea yhdistämällä keskenään erilaisia rannekoruja. Esimerkiksi Swarovski Remix -malliston korut sopivat yhdisteltäväksi keskenään. Klassisen tyylikäs yhdistelmä syntyy Remix-helmirannekorun ja hennon Remix-kristallirannekorun yhdistelmästä. Perinteinen Kukoistus-rannekoru Kalevala Korulta saa uutta eloa, kun sen yhdistää Remix-helmirannekoruun.

Yhden näyttävän korun periaate

Kokonaisuus pysyy tyylikkäänä, kun painopiste on yhdessä näyttävässä korussa. Jos korvakorut ovat näyttävät ja roikkuvaa mallia, eivät ne välttämättä kaipaa rinnalleen enää kaulakorua. Sama sääntö toimii myös toiseen suuntaan: huomiota herättävän kaulakorun kaveriksi sopivat yksinkertaiset, pienet korvakorut. Jos taas ranteet ovat näyttävästi koristellut, korva- ja kaulakorut voi pitää hillittyinä.

Kello ja koru samassa ranteessa

Oletko kokeillut yhdistää kellon ja korun samaan rannekkeseen? Erityisesti siron, yksinkertaisen kellon kaveriksi sopii saman sävyinen rannekoru tai useampi. Kellon kaveriksi sopii parhaiten mahdollisimman hyvin rannetta myötäilevä koru, jossa ei ole roikkuvia elementtejä. Huomioi, että jos kello ja koru pääsevät liikkumaan ranteessa paljon, saattavat ne naarmuttaa toisiaan.

Revittele sormuksilla

Perinteisesti sormuksia kannetaan kerralla vain muutamaa. Viime vuosina trenditietoisimmat ovat kuitenkin keksineet leikitellä pukemalla sormiinsa useampia sormuksia. Kokeile rohkeasti koristaa vaikka kaikki kymmenen sormea erilaisilla mutta samansävyisillä sormuksilla. Ajatus voi kuulostaa villiltä, mutta sopivan rempseä yhdistelmä sopii yksityiskohdaksi esimerkiksi illanistujaisten asukokoisuuteen. Yksinkertaisempaa tyyliä suosiva voi kokeilla muutaman kapean sormuksen yhdistämistä samaan sormeen.

Hopean ja kullan yhdistäminen

Aikaisemmin on suosittu yhden korumateriaalin käyttämistä kerralla, mutta nykyään eri sävyjen yhdistämisestä on tullut trendikästä. Kokeile yhdistä asukokonaisuuteesi esimerkiksi hopeisia ja ruusukultaisia koruja. Rohkea asustaja pistää sekaisin kaikkea kolmea: kultaa, hopeaa ja punakultaa vaikka samaan ranteeseen. Korujen väriä tärkeämpää on se, että korut sointuvat yhteen muotokieleltään. Eri metallien yhdisteleminen ei toki ole kaikkien mieleen. Yhden sävyn periaate on turvallinen ja aina tyylikäs vaihtoehto.

Yhdistelyyn sopivia koruja

Swarovski -malliston korut sopivat käytettäväksi yhdessä tai erikseen. Kestävän magneettilukon ansiosta koruja on myös mahdollista yhdistää käädyksi, jonka voi kiepauttaa ranteen ympärille tai kaulaan roikkumaan. Myös monet Kalevala Korun ja Lumoavan korut sopivat yhdisteltäväksi keskenään.

Kommentoi

Kommentit tarkistetaan ennen julkaisua.

Tämä sivu on suojattu reCATPCHA-tunnistuksella ja Googlen tietosuojakäytäntöjä ja käyttöehtoja sovelletaan.

Ilmainen toimitus kaikkiin tilauksiin