Lumoava korusarjan esittely

Kotimainen Lumoava on täydellinen koru lahjaksi elämän merkityksellisiin hetkiin

Kun kumppanin, ystävän tai perheenjäsenen tärkeä päivä lähenee, haluaa moni hankkia lahjaksi jotain merkityksellistä. Sellaista, mikä säilyttää arvonsa vuodesta toiseen ja muistuttaa samalla niin lahjan antajasta kuin tärkeästä päivästä, jona se on saatu. Suomessa valmistettu ja suunniteltu koru on täydellinen valinta, etenkin, kun brändi nostaa ekologisuuden arvojensa kärkipäähän.

Lumoava korut syntyvät käsityönä Suomessa

Lumoava on taipaleensa alkuajoilta saakka halunnut panostaa korkealaatuiseen korumuotoiluun. Korut suunnitellaan ja valmistetaan Suomessa, tarkkaan ottaen Kuopiossa, mikä tekee Saurum Osakeyhtiöstä maailman pohjoisimmassa kolkassa sijaitsevan korutehtaan sekä samalla yhden Suomen vanhimmista 80-vuotisella historiallaan. Siellä Lumoavan korut ovat heränneet suunnittelijoiden luonnoksista henkiin kokeneiden kultaseppien käsissä jo vuodesta 2008, jona Lumoava perustettiin.

Lumoava valmistaa korut kierrätetystä hopeasta ja kullasta

Korkealaatuisen korumuotoilun lisäksi Lumoavan vahvuus on sen ekologiset arvot, jotka etenkin tänä päivänä nousevat monella lahjan valinnassa etusijalle. Kotimaista osaamista on hieno suosia, mutta vielä hienompaa on, kun samalla voi tehdä vastuullisen valinnan. Lumoavan kohdalla se on mahdollista, sillä brändi valmistaa korunsa kierrätetystä hopeasta ja kullasta. Näin ollen lahjaksi antamasi koru on voinut aiemmin olla esimerkiksi hopeinen kahvilusikka, joka on sittemmin sulatettu, jalometalli otettu talteen ja siitä on valmistettu uusia tuotteita ilahduttamaan jotakuta toista sen uudessa muodossa.

Hopeakoruissa Lumoava käyttää 93% kierrätettyä hopeaa. Kultakoruissa kierrätetyn kullan määrä on jopa 99%. Brändi myös kerää valmistusprosessin aikana talteen kaiken siitä syntyvän jalometallipölyn, joka uudelleen puhdistettavaksi lähettämisen jälkeen on mahdollista hyödyntää käytössä taas uudestaan. Timantit ostetaan suomalaiselta välittäjältä, joka takaa vastuullisen toimitusketjun. Yhtä lailla korujen muut pienet osat, joita brändi ei itse valmista, tulevat vastuullisilta toimittajilta.

Lumoava Hali korut

Lumoava Hali - kaunis ja ajaton sydänkoru

Lumoava Hali-sarja syntyi ajatuksesta tehdä sydän, joka olisi täysin toisenlainen ja perinteisestä mallista erottuva. Suunnittelija Heikki Hartikainen kertoo hahmotelleensa ensin paperille normaalin sydämen, josta malli lähti hiljalleen muuntautumaan perinteisestä poikkeavaksi. Näin syntyi Lumoava Hali, koru, jossa kaksi sydäntä yhdistyvät toisiinsa kuin lämmin halaus ja jonka pinta on sileydessään ihastuttavan eleetön.

Hali-sarjaan kuuluu niin kummilusikat, sirot nappikorvakorut, rannekorut kuin näyttävämmät riipukset. Näin ollen Lumoava Hali -kokoelmasta on helppo löytää lahja vauvasta vanhukselle. Nimensä mukaisesti Halin voi antaa kenelle vain. Halilla tuettiin vuonna 2014 myös uutta valmistumassa olevaa Uusi Lastensairaala -hanketta.

Tutustu Lumoava Hali -sarjan koruihin täällä

Lumoava Helmi korusarja

Lumoava Helmi - siro ja elegantti sydänkoru

Lumoava Helmi hurmaa hempeydellään ja eleganttisuudellaan. Sydänkoruna se on koristeellisempi kuin Lumoava Hali, mutta ihastuttaa juurikin romanttisilla vivahteillaan. Helmimäinen kohokuviointi yhdistettynä siroihin muotoihin tekee siitä ainutlaatuisen valinnan lahjaksi.

Helmi-sarjan korut ovat saatavilla sekä hopeisena että kultaisena, ja sarja on yksi asiakkaidemme suosikeista. Sydänkorujen lisäksi Lumoava Helmi-sarjaan kuuluu myös kaksi pientä hopeista ristiriipusta. Osaa koruja täydentää makeanveden helmi, joka tekee korusta entistä elegantimman ja tyylikkään.

Lumoava Helmi-korut löydät valikoimastamme täältä

Lumoava Soturi korusarja

Lumoava Soturi - suosittu korusarja miehille

Asennetta omaavat Lumoava Soturi -korut on suunniteltu miehille. Eelis Aleksi on suunnitellut mantovan rististä mallintamalla korusarjan, jollaista itsekin miehenä haluaisi käyttää. Malliston korut sopivat myös naisille, jotka kokevat vahva, soturimaisen asenteen osaksi tyyliään. Lahjana koru muistuttaa saajaa siitä, että hänestä on mihin vain.

Lumoava Soturi -mallistosta löydät näyttävät riipukset ja rannekorut miehille, unohtamatta korvakoruja, kalvosinnappeja ja solmioneulaa. Löytyypä mallistosta myös näyttävä sormus. Lumoavan tummat hopeakorut on oksidoitu, mikä luo niihin tyylikkään tumman pinnan.

Lumoava Soturi -koruihin voit tutustua täällä

Lumoava Toivo korusarja

Lumoava Toivo - maskuliininen riipus ja ristikoru

Lumoava Toivo on korusarja, joka symboloi nimensä mukaisesti toivoa. Korun muotoilu ja sen keskiössä oleva tähti luovat mielikuvan kompassista, joka johdattaa takaisin kotisatamaan. Muotoilijana toiminut Heikki Hartikainen on saanut inspiraationsa korun suunnitteluun juurikin vanhasta kompassista, joka aikoinaan taivaan tähtien lisäksi on ollut johdattamassa merenkulkijoita takaisin kotisatamaan.

Lumoava Toivo-korusarja koostuu pienestä riipuksesta sekä kahdesta isommasta riipuksesta, joista toisen voi valita tyylikkäällä nahkapannalla ja toisen hopeisella ketjulla. Sarjasta löytyy myös maskuliininen ristiriipus, näyttävä sormus sekä tyylikäs rannekoru, joka noudattaa samaa muotokieltä. Lumoava Toivo on kestävä ja ajaton koru, johon kätkeytyy viesti paremmasta huomisesta.

Tutustu Lumoava Toivo -koruihin täällä

Lumoava korut Laatukorun valikoimasta

Laatukoru toimittaa Lumoava-korut nopealla toimituksella. Verkkokaupastamme löytyy suosittujen Lumoava-sarjojen lisäksi myös Polku, Bella, Hertta, Pihla, Hento sekä monia muita. Tutustu myös miesten Lumoava-koruihin.

Kun vaalit suomalaista korumuotoilua sekä vastuullisia valintoja, on Lumoava täydellisen lumoava lahja elämän merkityksellisiin hetkiin!

Tutustu kaikkiin Lumoava-koruihin täällä

Kommentoi

Kommentit tarkistetaan ennen julkaisua.

Tämä sivu on suojattu reCATPCHA-tunnistuksella ja Googlen tietosuojakäytäntöjä ja käyttöehtoja sovelletaan.

Ilmainen toimitus kaikkiin tilauksiin