Esittelyssä Longines-kellot Laatukorun blogissa

Longines-kellot – klassista tyylikkyyttä ja suorituskykyä

Kummilahja on muisto erityisestä hetkestä - esittelyssä nimiäis- ja kastelahjat Luet nyt Longines-kellot – klassista tyylikkyyttä ja suorituskykyä Lukuaika arviolta 4 minuuttia Seuraava Esittelyssä: Ti Sento Milano korut

Perinteikäs, jo vuodesta 1832 asti vaikuttanut Longines on yksi vanhimmista sveitsiläisistä laatukellojen valmistajista. Longines-kellot tunnetaan siivekkäästä tiimalasilogosta sekä erinomaisesta hinta-laatusuhteesta. Valikoimasta löytyy niin klassisia malleja, kuin suorituskykyä alleviivaavia urheilukelloja. Longines-brändin suosituimpia kellomalleja ovat Longines HydroConquest, Longines Conquest ja Longines Flagship

Longines aikansa ajanmittaamisen edelläkävijänä

Longines nojaa vahvasti perinteeseen, jossa se on alan pioneerina pyrkinyt aina kehittämään aikansa tarkimpia työkaluja niitä tarvitseville ammattilaisille. Vuonna 1832 Sveitsin Saint Imieriin perustettu yritys aloitti toimintansa agentuurilla, mutta siirtyi nopeasti kellonvalmistukseen ja siitä edelleen ajanmittaamiseen. Se julkaisi ensimmäisen kronografitaskukellon 1878 ja 1880-luvun lopulla se pystyi mittamaan aikaa jo viidesosasekunnin tarkkuudella. 

Longines oli aikansa ajanmittaamisen edelläkävijä, joka laajensi toimintaansa nopeasti hevosurheilun parista valmistamaan instrumentteja lentäjille, tutkimusmatkailijoille ja urheilijoille. Nykyään Longines tunnetaan erityisesti hevosurheilun, alppihiihdon, voimistelun ja jousiammunnan virallisena ajanottajana.

Longines-kellomallistot jakautuvat kahteen kategoriaan, klassisiin malleihin sekä urheilukelloihin. Molemmissa kategorioissa Longines tarjoaa ylellisiä ja suorituskykyisiä kelloja maltillisessa hintaluokassa, ja ehkä jopa yhdessä parhaassa hinta-laatusuhteessa moniin muihin kellobrändeihin nähden. Longines on osa Swatch Groupia, mikä takaa sille pääsyn erittäin laadukkaisiin koneistoihin. Esittelemme seuraavaksi tarkemmin Longines-brändin suosituimmat kellomallit: sporttisempaan mallistoon kuuluvat HydroConquest- ja Conquest-mallit sekä klassista tyyliä edustavan Longines Flagship -mallin.

Longines HydroConquest on pätevä sukeltajankello

Longines julkaisi ensimmäisen sukeltajille suunnatun kellonsa 1950-luvun loppupuolella ja on siitä lähtien julkaissut useita malleja tässä kategoriassa. Longines HydroConquest on suosittu sukeltajankello, jonka ominaisuudet takaavat suorituskykyä vaativiinkin olosuhteisiin, mutta joka tyylinsä puolesta sopii myös pukukelloksi.

Longines Hydroconquest sukeltajankello

HydroConquest-malleista löytyy ominaisuudet, jotka pätevältä urheilukellolta vaaditaan. Sen vesitiiveysluokka on jopa 300 metriä, siinä on kierrelukittava vetonuppi, yksisuuntainen tukeva kellonkehä sekä vahvat luminoinnit osoittimissa, indekseissä ja kellonkehässä. Kellonkehän ratasmainen reuna on paitsi tunnistettava, se myös antaa pitoa kehän pyörittämiseen erilaisissa olosuhteissa. HydroConquest-malleja on saatavilla sekä tukevalla metallirannekkeella että kevyemmällä kumirannekkeella. Mallisto laajeni hiljattain uusilla värikkäämmillä malleilla, kuten terästä ja kelta- tai ruusukultaa yhdistelevillä Two Tone -malleilla.

Longines tunnetaan legendaarista kellomalleistaan, joista brändi on tehnyt lukuisia uudelleentulkintoja viime vuosien aikana. The Longines Legend Diver -mallisto täydentää brändin sukelluskellojen valikoimaa modernisoimalla vanhoja mallejaan 1960-luvulta. Malliston kelloissa on pyritty säilyttämään alkuperäisen mallin muotoilu ja henki, mutta samalla niihin on tuotu nykyaikaisia teknisiä ominaisuuksia.

Tutustu Longines HydroConquest -sukelluskelloihin täällä

Longines Conquest on ylellinen urheilukello

Ylellisenä urheilukellona tunnettu Longines Conquest on sekin ominaisuuksiltaan vaativiin olosuhteisiin tehty vaihtoehto. Sen vesitiiveysluokka 300 metriä, ruuvilukittava kruunu sekä naarmuuntumaton safiirilasi heijastuksenestokäsittelyllä takaavat kestävyyttä eri lajeihin, samalla kun ylellinen ulkomuoto tekee siitä tyylikkään asun viimeistelijän.

Longines Conquest urheilukello

Conquest-malliston kelloissa on laaja valikoima malleja ja kokoja. Valittavana on timantein koristeltuja kellotauluja, eri värisiä nahka- ja teräsrannekkeita sekä kokoja aina 29,5 mm kapeasta 43 mm leveään malliin. Mallistosta löytyy myös vaihtoehdot sekä automaatti- että kvartsikoneiston kelloista.

Ensimmäinen Longines Conquest julkaistiin vuonna 1954, joten myös sillä on vahvat perinteet takanaan. Nykyään Longinesin valikoimasta löytyy lisäksi kaksi muuta Conquest-mallin versiota: Conquest Classic ja Conquest V.H.P. (Very High Precision). Näistä ensimmäinen on klassiseen tyyliin nojaava teräsrannekkeellinen automaattikoneiston kello, ja jälkimmäinen kvartsikellojen korkeaa tarkkuutta korostava mallisto.

Tutustu Longines Conquest -kelloihin täällä

Longines Flagship rannekellon muotoilu kestää aikaa

Ensimmäinen Longines Flagship rannekello julkaistiin vuonna 1957 ja se saavutti heti valtavan menestyksen. Tämä ajaton malli löytyy uudistetussa muodossaan vielä nykyäänkin Longinesin tuotevalikoimasta ja on yksi suosituimpia kellomalleja Longinekselta. Mallin vuosikymmeniä kestänyt suosio perustuu klassiseen, mutta sopivasti erottuvaan tyyliin.

Longines Flagship -kello

Longines Flagship puhuttelee klassisten, kestävien kellojen ystäviä ja mallistosta on löydettävissä kello jokaiseen makuun. Teräsrannekkeellisia kelloja on saatavilla useilla erivärisillä kellotauluilla ja eri kokovaihtoehdoissa. Valittavissa on myös kaksivärisiä Two Tone -tyylin malleja, joissa yhdistellään teräksen ja kelta- tai ruusukullan sävyjä. Ylellisen ulkomuodon lisäksi automaattikoneiston kelloissa on panostettu kestäviin materiaaleihin.

Tutustu Longines Flagship -kelloihin täällä

Laatukoru on Longines-kellojen valtuutettu jälleenmyyjä

Laatukoru on valtuutettu Longines jälleenmyyjä. Kaikki Longines-kellot toimitetaan alkuperäisissä koteloissa valmistajan kansainvälisellä takuulla. Takuukortit skannataan ja aktivoidaan ennen kellon toimitusta. Tarjoamme aina nopean ja ilmaisen toimituksen kaikkiin Longines-kelloihin sekä ilmaisen 30 päivän vaihdon ja palautuksen.

Katso koko Longines-valikoima verkkokaupastamme tai vieraile Helsingin Pohjoisesplanadi 35 myymälässämme.

Kommentoi

Kommentit tarkistetaan ennen julkaisua.

Tämä sivu on suojattu reCATPCHA-tunnistuksella ja Googlen tietosuojakäytäntöjä ja käyttöehtoja sovelletaan.

Ilmainen toimitus kaikkiin tilauksiin