Laatukoru REDI:n myymälä sijaitsee kauppakeskuksen ensimmäisessä kerroksessa infopisteen takana.

Myymälän palveluihin kuuluu kaikki kulta- ja kellosepäntyöt, kuten korujen huollot, korjaukset, kaiverrukset sekä helmien punonnat ja korvien rei'itykset. Kelloseppämme hoitaa pariston vaihdot ja kellojen huollot. Moniin kelloihin vaihdetaan paristoja myös myymälässä ja hoidetaan myös kellonrannekkeiden lyhennyksiä. Lisäksi voit myydä vanhat kultakorut ja -esineet meille, sillä ostamme kaikissa myymälöissämme asiakkaiden kultaa. Katso ajantasaiset hintamme täältä.

Laatukoru REDI edustetut tuotemerkit

Löydät REDI:n myymälästämme laajan valikoiman Silvan-timanttikoruja ja kihlasormuksia, jotka valmistetaan Hyvinkäällä Laatukorun omalla verstaalla. Lisäksi löytyy laaja valikoima kulta- ja hopeakoruja.

Laatukoru REDI:n myymälästä löydät myös kotimaiset brändit kuten Kalevala ja Lumoava sekä kansainvälisistä brändeistä Swarovski ja Ti Sento. Kellomerkeistä REDI:n Laatukoru edustaa mm. sveitsiläisiä Raymond Weil ja Tissot kellomerkkejä. Muita edustettuja kellomerkkejä ovat Seiko, Casio, Leijona, Tommy Hilfiger ja Garmin älykellot.

Yhteystiedot

Laatukoru, kauppakeskus REDI
Hermannin rantatie 5 A 81

00580 Helsinki

p. 0400 110 048
laatukoru.redi@laatukoru.fi

Tilaa Laatukorun uutiskirje

Tilaa Laatukorun uutiskirje ja saat sähköpostiisi erikoisetuja ja alennuksia, tietoa uutuuksista sekä mielenkiintoisia aiheita liittyen koruihin ja kelloihin.

Ilmainen toimitus kaikkiin tilauksiin